Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Køge

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Køge

21. juni 12:30 - 16:30

Der er fuld gang i byudviklingen i Køge, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsprojekter på Sjælland. Er du interesseret i at høre mere om disse projekter, inviterer Building Network og Comwell Køge Strand til en eksklusiv netværkskonference torsdag d. 21. juni, hvor du blandt andet har mulighed for at mødes og tale med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører på Sjælland.

På konferencen præsenterer formand for Fællesbyg Køge Kyst, Christian Hansen, bl.a. planerne for den spændende boligkarré i varierende højder, som foreningen påtænker at igangsætte på Søndre Havn i Køge i løbet af 2019.

Projektet udvikles og skabes sammen med arkitektfirmaet Vandkunsten gennem direkte involvering og medbestemmelse blandt foreningens medlemmer og forventes at komme til at indeholde ca. 41 boliger med stor fokus på fællesskab, bæredygtighed og højt til loftet.

De foreløbige visionstegninger af boligkarrén i varierende højder på Søndre Havn i Køge – Illustration: Arkitektfirmaet Vandkunsten

Herefter fortæller adjunkt og civilingeniør Jacob Christensen fra BIM Lab om sine erfaringer med implementering af nye digitale arbejdsgange og processer i en traditionsbunden bygge- og anlægsbranche.

BIM lab, som er en del af Erhvervsakademi Sjælland, arbejder bl.a. med at hjælpe virksomheder med digitale optimeringer gennem et målrettet samarbejde med bygningskonstruktørstuderende.

Økologisk mad på stranden

Mellem oplæggene vil der traditionen tro være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og skabe netværk og dialog med de øvrige deltagere.

I pauserne kan du nyde danske økologiske råvarer på terrassen med en unik beliggenhed lige ud til Køge Bugt. Det nyistandsatte hotel emmer af atmosfære med dets indbydende indretning som moderne strandhotel.

Den helt nye restaurant serverer retter tilberedt med omtanke og kærlighed til de enkelte råvarer, og når vejret tillader det, griller vi på den store terrasse ud mod vandet.

Foreløbigt program:

12.30 Frokost og prøvesmagning af lokale lækkerier

13.20 Velkomst af Building Network

13.30 Kom i dialog om kommende anlægs-, renoverings- og klimaprojekter
v/ Frands Søbjerg Hansen, Chef for Plan og Anlæg ved KLAR Forsyning A/S

14.00 Få unik viden om status på byggeriet af Femern-bælt tunnelen og de fremrykkede anlægsaktiviteter
v/ Henrik Christensen, Femern A/S

14.30 Netværk og speed dating med de første talere

15.00 Beboerdrevet, bæredygtigt projektbyggeri på Søndre Havn
v / formand for Fællesbyg Køge Kyst, Christian Hansen

15.20 Digital udvikling i bygge- og anlægsbranche v/  adjunkt og civilingeniør Jacob Christensen fra BIM Lab, Erhvervsakademi Sjælland

15.30 Få unik viden om status på byggeriet af Sjælland Universitetshospital
v/ Lene Stevnhoved, Region Sjælland

16.00 Netværk og speed dating med de sidste talere

16.30 Afrunding samt introduktion til de kommende arrangementer

Tilmelding

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network, der har tilmeldt sig ved at sende for- og efternavn, firma, cvr. nr., e-mail og mobilnummer til Mickey Lund ml@buildingnetwork.dk eller 93 85 75 75. Vores automatiske tilmeldingssystem er ved at blive opdateret på grund af EU nye persondataforordning.

Betalingsvilkår for gæster (2400+moms) og nye medlemmer: Netto 8 dage, dog senest dagen før konferencen.

Læs mere om vores klippekort og forskellige medlemskaber her:

Offentliggørelse af deltagerliste og formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn og virksomhed bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement.

Listen sendes endvidere ud på mail til alle deltagere og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med, bedes du venligst give os besked til os på contact@buildingnetwork.dk.

Detaljer

Dato:
21. juni
Tidspunkt:
12:30 - 16:30

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Comwell Køge Strand
Strandvejen 111
Køge, 4600 Danmark
+ Google Map
Telefon:
56 65 36 90
Hjemmeside:
https://www.comwellkogestrand.dk

Arrangementer

Seneste nyt