Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Trekantområdet

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Trekantområdet

30. august 2018 12:30 - 16:30

Der er fuld gang i byudviklingen i Trekantområdet, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsprojekter. Er du interesseret i at høre mere om disse projekter, inviterer Building Network til eksklusiv netværkskonference torsdag d. 30. august. På konferencen har du også mulighed for at møde Kolding kommune, ADP A/S, TREFOR og INGENIØR‘NE samt tale med nogle af regionens rådgivere, entreprenører og leverandører.

Konferencen finder sted centralt i Trekantområdet på det nyrenoverede 4-stjernede Best Western Hotel Fredericia, som i 2016 har modtaget Tripadvisors udmærkelsescertifikat for fremragende service og fået masser af ros og flotte tilbagemeldinger fra hotellets gæster og besøgende.

Taulov Dry Port skal udvikles for op mod to milliarder kroner de næste ti år

ADP A/S ejer og driver havnene i Fredericia, Nyborg og Middelfart. Direktør i ADP A/S, Nils Skeby, indleder konferencen med at fortælle om, hvordan havneselskabet har sikret sig et godt afsæt for at videreudvikle positionen som Danmarks multimodale knudepunkt i Fredericia.

I joint venture med PFA investerer ADP over de kommende år 1,5 – 2,0 mia. kr. i opførelsen af moderne lager- og logistikejendomme med direkte adgang til flerstrengede transportløsninger.

Gennem kobling af Taulov Dry Port og Fredericia Havn ønsker ADP at skabe optimale rammer for distribution af gods og hjælpe transport- og logistikoperatører til effektivt at kunne håndtere modalskifte fra én transporttype til en anden. De nye lager- og logistikejendomme bliver fleksible erhvervslejemål, hvor små og store virksomheder kan leje sig ind og udnytte beliggenheden tæt på havn, jernbane og motorvejsnet.

Taulov Dry Port er i alt 700.000 m² erhvervsareal i baglandet til Fredericia Havn.

Herefter fortæller direktør John Andresen fra INGENIØR’NE om nogle af de kommende bygge- og anlægsprojekter, som er på tegnebrættet. Med kontorer i både Esbjerg, Kolding og Odense arbejder man p.t. på en række nybyggerier og renoveringer i Region Syddanmark.

John vil blandt andet præsentere et udpluk af de domicilbyggerier, sygehusprojekter samt diverse nye bolig- og renoveringsprojekter i Vejle, Kolding, Horsens, Fredericia, Odense og Esbjerg, som ingeniørfirmaet p.t. er i gang med at projektere.

Herefter fortæller kommunaldirektør i Kolding Kommune, Thomas Boe, om vækst og udvikling i Kolding. Kommunen oplever et rekordsalg af erhvervsjord og byggegrunde og dertil en samtidig stigende efterspørgsel på både eje- og lejeboliger. Det vidner om et stort potentiale for gode investeringer. Flere steder er byggekraner godt i gang og der er store udviklingsområder i støbeskeen og mange anlæg på vej.

Marina City – Foto: COBE

Bl.a. kan nævnes Marina City, som med en forventet samlet økonomisk volumen på 1-1,5 milliarder, forventes at blive katalysator for yderligere vækst i årene frem. Den kommunale anlægssum er ca. 450 millioner og området skal rumme 1.000 bådpladser og ca. 50-55.000 m² boliger, butikker og erhverv i tæt tilknytning til midtbyen og byens campusområde. Her har også en langsigtet satsning på en attraktiv og koncentreret campus båret frugt og nye uddannelsesbyggerier skyder op.

Direktør for TREFOR Infrastruktur Charles Nielsen runder konferencen af, med at præsentere nogle af de kommende vedligeholdelses- og anlægsprojekter i TREFOR El-net, TREFOR Vand og TREFOR Varme.

TREFOR Infrastruktur ejer, driver, vedligeholder og udbygger:

  • lavspændingsnettet,
  • anlæg til produktion og distribution af varme
  • samt anlæg til indvinding, behandling og distribution af rent drikkevand i Trekantområdet.

Foreløbigt program:

12.30 Frokost og prøvesmagning af lokale lækkerier fra Best Western Hotel Fredericia

13.20 Velkomst af Building Network

13.30 Få unik viden om udviklingen af Taulov Dryport, Danmarks multimodale transport- og logistikcenter  v/ CEO Nils Skeby, ADP A/S

14.00 Kom i dialog om kommende bygge- og anlægsprojekter v/ Direktør John Andresen, INGENIØR‘NE

14.20 Netværk og speed dating med de første talere

15.00 Få unik viden om vækst, byudvikling og kommende bygge- og anlægsprojekter v/ kommunaldirektør Thomas Boe, Kolding Kommune

15.30 Kom i dialog om kommende vedligeholdelses- og anlægsprojekter v/ Direktør Infrastruktur, Charles Nielsen, TREFOR Infrastruktur

16.00 Netværk og speed dating med de sidste talere

16.30 Afrunding samt introduktion til de kommende arrangementer

Foreløbig deltagerliste:

ADP A/S Nils Skeby
Best Green A/S Kent Bisgaard
Best Green A/S Sebina Munkholm
Building Network Mickey Lund
Building Network Henrik Tangø-Brandt
Building Network Eva Tangø-Brandt
Carl Stahl A/S Jørn Stegelmann Flink
C4Z Copenhagen A/S Leon Brinkmann
Danfoss A/S Lasse Ravnkjær Frederiksen
Dansk Nordisk Brandsikring Kenneth Smidt
Fredericia Avisen Andreas Dyhrberg Andreassen
Geniebelt Lotte Tønder
Haderslev Kommune Kurt Frede Lopdrup
INGENIØR’NE John Andresen
Keller Funderingsteknik Danmark Jan Albrechtsen
Kemp & Lauritzen A/S Christian Beiter
Kolding Kommune Thomas Boe
Landinspektørfirmaet LE34 Niels Koefoed Nielsen
LOXAM A/S Karina Hansen
Max Bögl Dennis Madsen
Max Bögl Mathias Büttner
Miele A/S – Professional Per Gram Pedersen
MT Højgaard Per Olesen
MT Højgaard Jacob Skjellerup
Niras A/S Brian Ugelsø Bak
Phønix Tag Materialer A/S Dorthe L. Hartung
RIB A/S – Byggeweb Johnny Niekrenz
Skovsager Group Flemming Stig Hansen
Skovsager Group Henrik Bøgh
Skywork Thorin Hermansen
Skywork Jeppe Graversen
Summit Consulting Steffen Tange
Telesikring A/S Lasse Degnbol Høgh
Trend Control System Flemming Thinggard
TREFOR Infrastruktur Charles Nielsen
Varig Teknik & Miljø A/S Ib Jørgensen
Aarsleff A/S Claus Vangsager
Aarsleff A/S Henrik Brøndum

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og netværke med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og deltagere nyde den hyggelige og afslappede atmosfære og få lækre smagsprøver med årstidens råvarer fra restauranten, som er kendt for at kræse med kærlighed for detaljen.

Tilmelding

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network, der har tilmeldt sig ved at sende for- og efternavn, firma, cvr. nr., e-mail og mobilnummer til Mickey Lund ml@buildingnetwork.dk eller 93 85 75 75. Vores automatiske tilmeldings- og betalingssystem er ved at blive opdateret på grund af EUs nye persondataforordning og vil snart være klar igen.

Betalingsvilkår for gæster (2400+moms) og nye medlemmer: Netto 8 dage, dog senest dagen før konferencen.

Læs mere om vores klippekort og forskellige medlemskaber her:

Offentliggørelse af deltagerliste og formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn og virksomhed bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement.

Listen sendes endvidere ud på mail til alle deltagere og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med, bedes du venligst give os besked til os på contact@buildingnetwork.dk.

Detaljer

Dato:
30. august 2018
Tidspunkt:
12:30 - 16:30

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Hotel Fredericia
Vestre Ringvej 96
Fredericia, 7000
+ Google Maps
Telefon:
75 91 00 00
Hjemmeside:
http://www.hotel-fredericia.dk/

Arrangementer

Seneste nyt