Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Nordsjælland

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Nordsjælland

9. februar 2017 12:30 - 16:30

Gratis – 2500.00kr.

Der er fuld gang i projekteringen af Nyt Hospital Nordsjælland, ligesom der også er planlagt mange nye spændende byudviklings- og byggeprojekter i de omkringliggende kommuner. Er du interesseret i at høre mere om disse projekter, inviterer Building Network til et eksklusivt arrangement torsdag d. 9. februar, hvor du har mulighed for at høre og tale med bygherrer, rådgivere og entreprenører fra blandt andre Frederikssund kommune, Region Hovedstaden, KANT Arkitekter og Gribskov kommune.

Arrangementet finder sted på Bautahøj, der ligger i helt unikke omgivelser midt i Fjordlandet med Isefjorden i baghaven og egen private strand. Se den smukke film om BAUTAHØJ herunder

85.000 kvm bolig og erhverv i udbud til Danmarks grønne byprojekt Vinge

Ny_Vinge_S-Togstation_Henning_Larsen_Architects_01 - Copy (2)

Efter en kort velkomst giver Mickey Lund mikrofonen videre til dagens første oplægsholder Søren Smidt-Jensen Chef for By & Landskab ved Frederikssund kommune. Søren vil fortælle lidt om idéerne bag et af Danmarks største byudviklingsprojekter, Vinge. Det åbne landskab, det kuperede terræn og den smukke natur tæt på Roskilde Fjord skal med sin helt egen unikke s-togstation flette tilgængelighed, højt trafikalt serviceniveau sammen og blive til en helt ny by med plads til 20.000 indbyggere

Helsinge Nord – en smuk placering i tæt kontakt med naturen

vinderforslag_visualisering_effekt

Herefter vil teamleder i Gribskov kommune Stine Løfgreen Tveden fortælle lidt om den kommende energirenovering, om- og tilbygning, samt istandsættelse af Gilleleje Læringsområde samt byudviklingen i Helsinge, Gilleleje og Græsted.  Gribskov kommune har lige offentliggjort det spændende vinderforslag på helhedsplanen fra Team EFFEKT i Helsinge Nord, hvor visionen om at skabe en bydel, hvor fællesskab, trygge rammer, det sunde liv, direkte kontakt til naturen og bæredygtighed er primære parametre for den nye bydels identitet.

Et levende, bæredygtigt naboskab

03_BYHØJ_EFTER

Efter pausen fortsætter partner hos KANT arkitekter Anders Bay Holm med at fortælle lidt om deres kommende projekter. Han vil bl.a. give et indblik i renoveringen af den største tæt-lav bebyggelse i Danmark, Græse Bakkeby i Frederikssund. Boligselskabet Rosenvænget med forretningsføreren Domea.dk valgte at udbyde helhedsplanen for Græse Bakkeby som pilotprojekt for udvikling af et helt nyt modelprogram for renovering af ’80ernes tæt-lave bebyggelser. Anders fortæller, hvordan KANT’s vindende modelprogram og helhedsplan opgraderer de 405 boliger med energirenovering, ny klimaskærm og nye fællesskaber. Levende, bæredygtige naboskaber er også visionen for to helt nye bebyggelser, som KANT arkitekter har designet helhedsplan for. Den ene på en naturskøn grund i Espergærde, den anden i Helsinge Bymidte.

Vi bygger patienternes hospital i Hillerød

Arrangementet rundes af med Sune From fra Region Hovedstaden, som under overskriften “Vi bygger patienternes hospital i Hillerød vil fortælle lidt om sammenlægningen af de to hospitaler i Nordsjælland til et nyt moderne akuthospital med samlet etageareal på 112.500 m2 og et budget på 4.2 mia. kr, der placeres som en integreret del af erhvervs og boligområdet Favrholm ved Overdrevsvejen syd for Hillerød by. Det nye hospital kommer til at rumme ca. 20 kliniske funktioner og kommer til at dække flere end 310.000 borgere, der før fordelte sig på hospitaler i Hillerød, Helsingør og Frederikssund.

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talerne og skabe netværk og komme i dialog med de øvrige deltagere.

Konferencen er åben for medlemmer af Building Network og gæster, som har reserveret billetter.

Du kan downloade præsentationerne fra konferencen herunder:

Frederikssund

Gribskov

Region_Hovedstaden

Varig-Stansz-Blue Ocean Robotics 2017

Program:

12.30 Frokost og prøvesmagning af lokale lækkerier fra Bautahøj konferencecenter

13.20 Velkomst af Building Network samt introduktion til de kommende arrangementer

13.30 Få unik viden om den kommende udvikling af Vinge v/ Søren Smidt-Jensen

14.00 Få unik viden om den kommende byudvikling og nye bygge- og anlægsprojekter v/ Stine Løfgreen Tveden, Gribskov kommune

14.30 Netværk og speed dating med de første talere

15.00 Kom i dialog om kommende bygge- og anlægsprojekter v/ Anders Bay Holm, Kant Arkitekter

15.30 Få unik viden om den kommende udvikling af Nyt Hospital Nordsjælland v/ Sune From, Region Hovedstaden

16.00 Netværk og speed dating med de sidste talere

16.30 Afrunding ved værterne

strand1

 

Detaljer

Dato:
9. februar 2017
Tidspunkt:
12:30 - 16:30
Pris:
Gratis – 2500.00kr.

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Bautahøj
Bautahøjvej 39
Jægerspris, 3630 Denmark
+ Google Maps
Telefon:
+45 47 53 00 07
Hjemmeside:
bautahoj.dk

Arrangementer

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt

Seneste nyt