Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Aarhus

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Aarhus

10. april 12:30 - 16:30

0.00DKK - 3000.00DKK

Der er fuld gang i byudviklingen i Aarhus, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsopgaverne i Østjylland. Er du interesseret i at høre mere om disse projekter, inviterer Building Network til et eksklusivt arrangement tirsdag d. 10. april. På konferencen har du også mulighed for at møde og tale med PensionDanmark, Kærsgaard & Andersen A/S, Aarhus kommune, Aarstiderne Arkitekter samt nogle af regionens rådgivere, entreprenører og leverandører.

Arrangementet finder sted på toppen af den grønne virksomhedspark, kontorfællesskab og konferencecenter Ecopark, der med et levende og innovativt miljø samt fokus på bæredygtighed lige fra solcellerne på taget – til omdannelse af affald til biogas og til køkkenets fokus på økologi skaber de perfekte rammer for vores næste konference i Aarhus V tæt på motorvejen.

Projektudviklingsdirektør Mia Manghezi indleder konferencen med at fortælle om nogle af PensionDanmarks kommende projekter herunder de attraktive og socialt bæredygtige boliger målrettet gruppen 50+, som man er i gang med at udvikle i naturskønne Kildebjerg Ry ved Skanderborg i samarbejde med RealDania. Boligerne bliver bæredygtighedscertificeret og forventes at være klar til indflytning i sommeren 2020 med direkte adgang til golfbane, sansepark og ridestier.

Herefter fortæller tegnestueleder Jakob Thiel lidt om de kommende projekter, som Kærsgaard & Andersen A/S er i gang med at planlægge.

Aarstiderne Arkitekter fortsætter konferencen med at give en præsentation af den kommende byudvikling og nybyggeri, som man man har på tegnebrættet.

Chef for Bolig og Projektudvikling Bente Lykke Sørensen runder konferencen af om den kommende byudvikling i Aarhus Kommune og de mange erhvervs- og boligprojekter, som er på vej.

 

Dialog og netværk
Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talerne og skabe netværk og komme i dialog med de øvrige deltagere.

Foreløbigt program:

12.30 Frokost og prøvesmagning af lokale lækkerier med stor vægt på økologi og bæredygtighed

13.10 Velkomst af Building Network samt introduktion til de kommende arrangementer

13.20 Kom i dialog om kommende projektudvikling / Projektudviklingsdirektør Mia Manghezi, PensionDanmark

13.40 Kom i dialog om kommende projekter v/ Tegnestueleder Jakob Thiel, Kærsgaard & Andersen A/S

14.00 Netværk og speed dating med de første talere

14.50 Kom i dialog om kommende nybyggeri / Aarstiderne Arkitekter

15.10 Få unik viden om byudvikling i Aarhus v/Chef for Bolig og Projektudvikling Bente Lykke Sørensen, Aarhus kommune

15.40 Netværk og speed dating med de sidste talere

16.30 Afrunding ved værterne

Tilmelding

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network og gæster, der har tilmeldt sig ved at benytte formularen herunder.

Ønsker du, at få tilsendt en faktura bedes du venligst sende for- og efternavn, firma, cvr. nr., e-mail og mobilnummer til Mickey Lund ml@buildingnetwork.dk eller 93 85 75 75

Betalingsvilkår: Netto 8 dage, dog senest dagen før konferencen.

Læs mere om vores klippekort og forskellige medlemskaber her:


Detaljer

Dato:
10. april
Tidspunkt:
12:30 - 16:30
Pris:
0.00DKK - 3000.00DKK

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Ecopark
Bautavej 1A
Aarhus V, 8210
+ Google Map
Telefon:
87 44 79 00
Hjemmeside:
http://www.ecopark.dk/

Billetter

Gæstebilllet (2400+moms)3.000,00 DKKGæstebilletter kan indenfor 30 dage modregnes i vores Boost eller Premium medlemskab. Læs mere om vores medlemskaber på http://buildingnetwork.dk/bliv-medlem/
VIP billet (1200+moms)1.500,00 DKKBoost medlemmer og virksomheder, som ikke før har deltaget til vores konferencer, har mulighed for at tilmelde kollegaer til halv pris.
Medlem af Building Network0,00 DKKLæs mere om vores klippekort og forskellige medlemskaber på: http://buildingnetwork.dk/bliv-medlem/

Seneste nyt