Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i København

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i København

24. oktober 12:30 - 16:30

Hovedstadsområdet vokser i rekordfart i både bredde og højde, og stadig flere nye bygge- og anlægsprojekter er på vej. Onsdag d. 24. oktober afholder Building Network netværkskonference på det 5-stjernede Copenhagen Marriott Hotel i København, hvor deltagerne har mulighed for at høre mere om de kommende byggesager, der er på vej.

Arrangementet bliver indledt med frokost og prøvesmagning af lokale lækkerier fra Midtown Grill, hvorefter direktør Erik Lindahl fra det rådgivende ingeniørfirma Bang & Beenfeldt A/S åbner konferencen.

Kommende renoveringsprojekter

Erik Lindahl, der er nyudnævnt direktør i det succesfulde ingeniørfirma, præsenterer nogle af de ombygninger og renoveringsprojekter af den ældre boligmasse i København, der er i støbeskeen. Bang & Beenfeldt A/S har 45 års erfaring inden for byggeteknisk rådgivning i alle byggeriets faser og rådgiver i dag både andels- og ejerforeninger, offentlige bygherrer, privatpersoner og virksomhedsejere.


Boligselskaberne Fsb og SAB har indgået et partnerskab med ejendomsudviklingsselskabet NREP om at bygge omkring 1.000 nye private boliger i Tingbjerg – Illustration: SLA

1.000 nye boliger på vej i Tingbjerg

Direktør Pia Nielsen fra FSB, Københavns største almene boligorganisation, fortsætter oplægsrunden. FSB ejer i dag 12.000 familie-, ungdoms- og ældreboliger rundt omkring i København. Pia Nielsen er inviteret til at løfte sløret for nogle af organisationens helhedsplaner, nybyggerier og renoveringsprojekter. Fsb og SAB har sammen med ejendomsudviklingsselskabet NREP blandt andet travlt med at udarbejde en omfattende og ambitiøs plan for udviklingen af 1.000 boliger i Tingbjerg, ligesom boligorganisationen er i gang med 131 ungdomsboliger på Amager.

FSB, der både udlejer og bygger sunde boliger, sendte i midten af august et strategisk partnerskab for renovering og helhedsplaner i udbud, således at et fast team af ingeniører, arkitekter og entreprenører, kan arbejde sammen over en årrække. Kontrakten vil have en værdi af op til tre mia. kr. og gælder i fire år med mulighed for forlængelse i to år.

Spektakulære konstruktioner

Associate Director for den engelske ingeniørvirksomhed Ove Arup & Partners, Bo Asplund,  runder konferencen af med at vise nogle af de opsigtsvækkende projekter, som ingeniørfirmaet har arbejdet på i Danmark, herunder designet af BLOX samt det spektakulære og ikoniske udsigtstårn Camp Adventure Tower, der er under opførelse i Haslev.

Camp Adventure Park – Illustration: EFFEKT Arkitekter

Det verdensomspændende ingeniørfirma, der står bag nogle af verdens mest ambitiøse konstruktioner, har i dag mere end 14.000 ansatte i 34 lande. På dansk grund har Arup & Partners været involveret i at designe og bygge milepælsprojekter som blandt andet Øresundsbroen, Copenhagen Arena ligesom de løser opgaver for Københavns Lufthavn og Vejdirektoratet.

I løbet af konferencen vil der være to netværkspauser med speeddating, hvor der vil være rig lejlighed til at komme i personlig dialog med oplægsholdere og de øvrige deltagere.

Konferencen finder sted i centrum af København på fem-stjernet Copenhagen Marriott Hotel, der ligger lige ud til havnekanalen og få minutters gang fra Hovedbanegården.

Foreløbigt program:

12.30 Frokost og prøvesmagning af lokale lækkerier fra Midtown Grill

13.20 Velkomst af Building Network

13.30 Få unik viden om kommende byudvikling  v/ bygherre eller rådgiver

14.00 Kom i dialog om kommende renoveringsprojekter v/ direktør Erik Lindahl, Bang & Beenfeldt A/S

14.20 Netværk og speed dating med de første talere

15.00 Få unik viden om kommende helhedsplaner, nybyggeri og vedligeholdelsesprojekter  v/ direktør Pia Nielsen, FSB

15.30 Kom i dialog om kommende projekter v/Associate Director, Bo Asplund, Arup

16.00 Netværk og speed dating med de sidste talere

16.30 Afrunding samt introduktion til de kommende arrangementer

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og netværke med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og deltagere nyde den hyggelige og afslappede atmosfære og få lækre smagsprøver med årstidens råvarer fra restauranten, som er kendt for at kræse med kærlighed for detaljen.

Tilmelding

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network og gæster, som har tilmeldt sig ved at klikke på knappen herunder.

Læs mere om vores klippekort og forskellige medlemskaber her:

Offentliggørelse af deltagerliste og formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn, virksomhed og evt. link til Linkedin bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement.

Listen sendes endvidere ud på mail til alle deltagere og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med, bedes du venligst give os besked til os på contact@buildingnetwork.dk.

Detaljer

Dato:
24. oktober
Tidspunkt:
12:30 - 16:30

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Copenhagen Marriott Hotel
Kalvebod Brygge 5
København V, 1560 Danmark
+ Google Map
Telefon:
88 33 99 00
Hjemmeside:
https://www.marriott.com/hotels/travel/cphdk-copenhagen-marriott-hotel/?scid=bb1a189a-fec3-4d19-a255-54ba596febe2

Arrangementer

Seneste nyt