Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Storkøbenhavn

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Storkøbenhavn

13. september 13:00 - 17:00

Der er fuld gang i udviklingen af erhvervs- og boligejendomme i Storkøbenhavn, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsprojekter. Er du interesseret i at høre mere om disse projekter, inviterer Building Network til et eksklusivt arrangement torsdag d. 13. september, hvor du blandt andet har mulighed for at høre og tale med nogle af regionens bygherre, rådgivere,  entreprenører og leverandører.

Arrangementet finder sted på Quality Hotel™ Høje Taastrup, som ligger blot 2 min. gang fra Høje Taastrup station, hvor alle tog stopper og 20 minutters kørsel fra Kbh.’s Centrum.

Danske Shoppingcentre, EjendomsSelskabet Norden og Høje-Taastrup Kommune er gået sammen om en ambitiøs udvikling af området omkring City 2. Sammen har de stiftet arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C P/S, der skal omdanne et område på størrelse med 40 fodboldbaner i den centrale del af Høje-Taastrup Kommune.

Den nye direktør for udviklingsselskabet, Lars Bloch, indleder konferencen med at fortælle om det 262.000 m2 store areal, der kan rumme op til 1.200 nye boliger og 120.000 m2 erhverv, herunder planerne for etablering af nyt aktivt parkstrøg, som skal skabe en naturlig og attraktiv forbindelse mellem Høje Taastrup Station og City 2 samt om de kommende projekter for infrastruktur, byggemodning og et nyt rådhus til kommunen.

Herefter fortæller teknisk direktør, Casper Toftholm fra Brøndby Kommune  bl.a. om nogle af de kommende store udviklingsprojekter, der er på tegnebrættet.

Brøndby Kommune har flere bygge- og anlægsprojekter på vej, herunder omdannelsen af Kirkebjerg fra et traditionelt erhvervsområde til en ny og levende bydel med ca. 1.500 nye boliger, udvikling af Sportsbyen samt etablering af letbanen, som skal stå færdigt i 2025. Brøndby Strand står også overfor et kæmpe løft – her skal fem af Brøndbys ikoniske højhuse rives ned de kommende år. Over de næste 10 år bliver Brøndby Strand Parkerne renoveret fra A til Z, så de bliver forvandlet til nye klimavenlige kvarterer med styrket bykvalitet.

Casper Toftholm fortæller både om visionerne for områderne og processen for at nå derhen.

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og netværke med de øvrige deltagere.

Nye forretningsmodeller og rollefordelinger i byggeprocessen

Byggebranchen ændrer sig i takt med den grønne omstilling, og det betyder nye forretningsmodeller, som rusker op i den traditionelle rollefordeling i byggeprocessen.

Hvad enten vi taler offentlige eller private partnerskaber, anvendes cirkulære bæredygtige modeller fra fagspecifikke udbydere, som tilfører byggerier særlig domæneviden. De cirkulære modeller tilfører ikke kun ny viden og ændrer rollefordelingen i byggeprocessen, de ændrer også måden hvorpå vi tænker ejerskab. For hvorfor eje når vi kan nøjes med adgang og samtidig bevare de gode fordele fra ejerskabet? Udviklingen giver anledning til nye former for teknologi, samarbejde og koordinering mellem aktørerne i byggeprocessen. En udvikling som alle parter kan drage fordel af.

Best Green der er varmeleverandør og ikke varmepumpeleverandør i traditionel forstand, forklarer om fordele ved at anvende varmeservice frem for at eje en varmepumpe. Om hvem der gør hvad, når det kommer til en varmeleverance, hvilke fordele er der ved at gentænke varmeleverance, og hvordan man kan optimere varmeleverancen via teknologi. For ved at tilknytte en tredjepart til boligbyggeriet med specifik domæneviden, opnår man stor sikkerhed i driften af byggeriet samtidig med, at man får en aktør med ombord i byggeriet, som har viden om de nyeste løsninger på markedet. På sigt minimerer det både risici og finansieringsbehov.

Indlægget vil indeholde eksempler fra byggeriet Resilience House i Vejle, som har vundet anerkendt bæredygtighedspris på baggrund af det intelligente varme- og køleforsyningssystem, som Best Green står bag.

Jørgen S. Lauritzen fra Optimax runder konferencen af med at give inspiration og værktøjer fra sit seminar Optimer din salgsfunktionen:

  • måle dine sælgeres indsats og dermed coache dem til bedre salgsresultater – og gøre dem til endnu mere tilfredse medarbejdere
  • optimere tidsforbruget i form effektiv BackOffice tankegang til understøtte jeres salgsaktiviteter i marken
  • gøre Business Intelligence til et effektivt styringsredskab

Foreløbigt program:

12.45 Registrering

13.00 Frokost og lækkerier fra Quality Hotel med et nordisk touch

13.40 Velkomst af Building Network

13.50 Kom i dialog om byudvikling og kommende projekter i Høje-Taastrup C v/ Direktør Lars Bloch, Arealudviklingsselskabet Høje-Taastrup C

14.10 Få unik viden om byudvikling og kommende bygge- og anlægsprojekter v/ Teknisk Direktør, Casper Toftholm, Brøndby Kommune

14.40 Netværk og speed dating med de første talere

15.20 Få mere viden om bæredygtig varme til moderne byggeri v/ Projektleder Nicolai Kipp, Best Green

15.40 Få inspiration og værktøjer til at optimere din salgsfunktion v/ Jørgen S. Lauritzen, Optimax

16.00 Netværk og speed dating med de sidste talere

16.30 Afrunding samt introduktion til de kommende arrangementer

16.00 Netværk og speed dating med de sidste talere

16.30 Afrunding samt introduktion til de kommende arrangementer

Forløbig deltagerliste:

Adsbøll Lars Nielsen
Arealudviklingsselskabet Høje-Taastrup C Lars Bloch
Best Green A/S Nicolai Kipp
Brunata A/S Heinz Kjestrup
Brøndby Kommune Casper Toftholm
Building Network Mickey Lund
Building Network Henrik Tangø-Brandt
Building Network Eva Tangø-Brandt
Byldis Han Blom
Delux Denmark Michael Madsen
Dines Jørgensen & Co. A/S Henrik Steenfeldt Andersen
Dansk Miljørådgivning A/S Jens-Ole Petersen
DKTV Sikring Casper Bülow
DKTV Sikring Dennis Rønberg
HC Container A/S Jens Kofoed
Inventarrum A/S Klaus Tønder Jensen
Lamilux Nordic – Ovenlys Kurt Dahlstrøm
Landinspektørfirmaet LE34 Lars Vognsen
Letlands Ambassade Gints Alberts Norlinds
Malmos Landskaber Connie Wiuff
MC Byg A/S Ib Larsen
MT Højgaard Christian Jensen
MT Højgaard Nicolai Rasmussen
Optimax Jørgen S. Lauritsen
Pacco A/S Jesper Rise
Phønix Tag Materialer A/S Per Bach
Rekruttering Køge Bugt Jan Rubin
RIB A/S – Byggeweb Louise Kawalla
Trend Control Systems Georg Markhovski
Uponor A/S Kim Laursen
Wacker Neuson Dick Peters

Tilmelding

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network og gæster, som har tilmeldt sig herunder.

Det er også muligt at få tilsendt faktura til virksomheden, hvis du sender en mail med oplysninger om virksomhed, cvr. nr. for- og efternavn, titel og kontaktnummer til contact@buildingnetwork.dk

Betalingsvilkår for gæster (2400+moms) og nye medlemmer: Netto 8 dage, dog senest dagen før konferencen.

Læs mere om vores klippekort og forskellige medlemskaber her:

Offentliggørelse af deltagerliste og formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn og virksomhed bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement.

Listen sendes endvidere ud på mail til alle deltagere og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med, bedes du venligst give os besked til os på contact@buildingnetwork.dk.

QH_H+©je Taastrup

Detaljer

Dato:
13. september
Tidspunkt:
13:00 - 17:00

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Quality Hotel Høje Taastrup
Carl Gustavs gade 1
Taastrup, 2630
+ Google Map

Arrangementer

Seneste nyt