Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører på Bernstorff Slot

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører på Bernstorff Slot

8. oktober 12:30 - 16:30

Der er fuld gang i byudviklingen i Storkøbenhavn, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsprojekter i omegnskommunerne. Er du interesseret i at høre mere om disse projekter, inviterer Building Network til eksklusiv netværkskonference mandag d. 8. oktober, hvor du blandt andet har mulighed for at høre og tale med CEO René Brandt fra Ikano Bolig, founding partner Anders Lonka i tegnestuen Adept og Salgsdirektør Tobias Røndbjerg fra Anlægsgartner Gottlieb samt nogle af regionens bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører

Konferencen finder sted på Bernstorff Slot, der ligger vidunderligt placeret i Bernstorffsparkens smukke natur kun et kvarters kørsel fra København og indledes med en skøn frokostbuffet i Slottets smukke Havesal, hvorefter konferencen fortsætter i Kavalersalen på Kavalergaarden. Vi får således mulighed for at opleve både den historiske hovedbygning, der daterer sig helt tilbage til 1765, og livgardens gamle kvarterer, der blev opført i midten af 1800-tallet.

Konferencen indledes af founding partner, Anders Lonka fra ADEPT, som præsenterer et par af de kommende projekter, som tegnestuens team af arkitekter og byplanlæggere har på tegnebrættet.

Tegnestuen med base i København arbejder i hele Danmark og har bl.a. modtaget byggebranchens hæderspris Årets Byggeri 2015 for det bæredygtige almene boligbyggeri Havnehusene.

Havnehusene i Aarhus – Årets Byggeri i 2015 – Foto: ADEPT

I Ørestad Syd har tegnestuen slået stregerne til det mere usædvanlige boligbyggeri, Kubehusene, som består af otte forskudte boligkuber.

Kubehusene – Foto: Rasmus Hjortshøj

Tegnestuen står derudover eksempelvis også bag masterplanen for det ambitiøse Nordic Water Universe, som for nyligt har fået godkendt lokalplanen til et levende bykvarter i Høje-Taastrup med tæt bebyggelse i 2-6 etager og vandlandet i centrum, der gør projektet til 2,2 milliarder kroner muligt.

Foto: ADEPT

Herefter fortæller direktør Rene Brandt om Ikano Boligs første boligbyggeri i Danmark, som kommer til at ligge i Greve. Allerede i efteråret 2019 kommer de første af 230 kubiksmarte et og topplans rækkehuse fra Ikano Bolig til at stå klar på den 112.600 mgrund ved Skovbo Allé.

Ikano Bolig udvikler boligerne i samarbejde med IKEA Taastrup, så alle kubikmeter bliver udnyttet bedst muligt. Ikano Bolig har købt en grund ved Skovbo Allé i Greve Kommune.

Desuden bliver der bygget et bydelshus, som kan være samlingssted for beboerne og danne rammen om fælles aktiviteter og oplevelser. Ikano Bolig er en del af Ikano-gruppen, som i Danmark også tæller Ikano Bank og oprindeligt udspringer af IKEA.

I Sverige har Ikano Bostad cirka 1700 boliger under produktion og cirka 6000 lejelejligheder i porteføljen. Derudover ejer Ikano Bostad og cirka 500 private plejehjemspladser.

Læs mere om Ikano Bolig

I Sverige har Ikano Bostad mere end 1.000 boliger på tegnebrættet – PR-visualisering af Ikano-bolig i Malmö: Juul Frost Arkitekter.

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talerne og skabe netværk og komme i dialog med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og netværksdeltagere nyde den fantastiske udsigt af et af de tidligste bygningsværker i nyklassicistisk stil – ikke bare i Danmark, men i hele Europa. Det blev oprindeligt bygget som sommerbolig for Grev Bernstorff. Det blev først et slot, da daværende kronprins Christian VIII købte det. Kongefamilien benyttede Slottet som “sommerbolig” helt frem til 1939, hvor Beredsskabsstyrelsen overtog bygningerne til deres befalingsmandsuddannelse. Således var Slottet et “lukket” uddannelsessted frem til 2009. Da blev det transformeret til Hotel og Konferencecenter, som i dag også har mange åbne og offentlige arrangementer.

Foreløbigt program:

12.30 Frokost og prøvesmagning af lækkerier fra Bernstorff Slot

13.20 Velkomst af Building Network

13.30 Få unik viden om kommende byudvikling  og projekter v/ Founding Partner, Anders Lonka, ADEPT

14.00 Kom i dialog om kommende anlægsprojekter v/ Drift og salgsdirektør Tobias Røndbjerg, Anlægsgartner Gottlieb A/S

14.20 Netværk og speed dating med de første talere

15.00 Få unik viden om en helt ny bydel af kubiksmarte rækkehuse i Greve  v/ Direktør, René Brandt, Ikano Bolig

15.30 Ny standardaftale AB18 / ABT18 v/ Partner og Advokat Steffen Nielsen, Milthers & Nielsen, Advokater

15.50 Netværk og speed dating med de sidste talere

16.30 Afrunding samt introduktion til de kommende arrangementer

Foreløbig deltagerliste:

Adept Anders Lonka
Anlægsgartner Gottlieb A/S Tobias Røndbjerg
Brunata Elizabeth Kjeldsen
Building Network Eva Tangø-Brandt
Building Network Mickey Lund
Building Network Henrik Tangø-Brandt
Cresto Erik Skovdal
Dansk Miljørådgivning A/S Jens-Ole Petersen
DKTV Sikring Casper Bülow
DKTV Sikring Dennis Rønberg
DJ Miljø & Geoteknik Allan Kastrup
Hartmanns A/S Sussie Rasmussen
Ikano Bolig René Brandt
Illumi Film Ning Kang
Inventarrum A/S Klaus Tønder Jensen
Jerslev Stilladsservice A/S Casper Buch-Lassen Hansen
Jobcenter Køge Jan Rubin
Lamilux Nordic A/S – Ovenlys Kurt Dahlstrøm
Milthers & Nielsen, Advokater Steffen Nielsen
Milton Megatherm A/S Peter Mentz
MT Højgaard A/S Christian Jensen
Per Aarsleff A/S Carsten Lund
Phønix Tag Materialer A/S Per Bach
RIB A/S – Byggeweb Victor Eskelund
Thornton Tomasetti Tina Havsted
Trend Control Systems Georg Markhovski
Varig Teknik & Miljø A/S Ib Jørgensen
Wacker Neuson Jan Jørgensen
Wacker Neuson Dick Peters
Østergaard Montage & Service Nick Østergaard

Tilmelding:

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network og gæster, som har tilmeldt sig ved at klikke på knappen herunder.

Læs mere om vores klippekort og forskellige medlemskaber her:

Offentliggørelse af deltagerliste og formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn, virksomhed og evt. link til Linkedin bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement.

Listen sendes endvidere ud på mail til alle deltagere og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med, bedes du venligst give os besked til os på contact@buildingnetwork.dk.

 

Detaljer

Dato:
8. oktober
Tidspunkt:
12:30 - 16:30

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Bernstorff Slot
Jægersborg Alle 93
Gentofte, 2820
+ Google Map
Telefon:
39631080
Hjemmeside:
http://bernstorffslot.dk/

Arrangementer

Seneste nyt