Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører på Bernstorff Slot

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører på Bernstorff Slot

8. oktober 12:30 - 16:30

Der er fuld gang i byudviklingen i Storkøbenhavn, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsprojekter i omegnskommunerne. Er du interesseret i at høre mere om disse projekter, inviterer Building Network til eksklusiv netværkskonference mandag d. 8. oktober, hvor du blandt andet har mulighed for at høre og tale med nogle af regionens bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører

Konferencen finder sted på Bernstorff Slot, der ligger vidunderligt placeret i Bernstorffsparkens smukke natur kun et kvarters kørsel fra København og indledes med en skøn frokostbuffet i Slottets smukke Havesal, hvorefter konferencen fortsætter i Kavalersalen på Kavalergaarden. Vi får således mulighed for at opleve både den historiske hovedbygning, der daterer sig helt tilbage til 1765, og livgardens gamle kvarterer, der blev opført i midten af 1800-tallet.

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talerne og skabe netværk og komme i dialog med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og netværksdeltagere nyde den fantastiske udsigt af et af de tidligste bygningsværker i nyklassicistisk stil – ikke bare i Danmark, men i hele Europa. Det blev oprindeligt bygget som sommerbolig for Grev Bernstorff. Det blev først et slot, da daværende kronprins Christian VIII købte det. Kongefamilien benyttede Slottet som “sommerbolig” helt frem til 1939, hvor Beredsskabsstyrelsen overtog bygningerne til deres befalingsmandsuddannelse. Således var Slottet et “lukket” uddannelsessted frem til 2009. Da blev det transformeret til Hotel og Konferencecenter, som i dag også har mange åbne og offentlige arrangementer.

Foreløbigt program:

12.30 Frokost og prøvesmagning af lækkerier fra Bernstorff Slot

13.20 Velkomst af Building Network

13.30 Få unik viden om kommende byudvikling  v/ bygherre eller rådgiver

14.00 Kom i dialog om kommende bygge- og anlægsprojekter v/ bygherre, rådgivere eller entreprenør

14.20 Netværk og speed dating med de første talere

15.00 Få unik viden om byudvikling  v/ bygherre eller rådgiver

15.30 Kom i dialog om kommende bygge- og anlægsprojekter v/ bygherre, rådgivere eller entreprenør

16.00 Netværk og speed dating med de sidste talere

16.30 Afrunding samt introduktion til de kommende arrangementer

Tilmelding:

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network, der har tilmeldt sig ved at sende for- og efternavn, firma, cvr. nr., e-mail og mobilnummer til Mickey Lund ml@buildingnetwork.dk eller 93 85 75 75. Vores automatiske tilmeldings- og betalingssystem er ved at blive opdateret på grund af EUs nye persondataforordning og vil snart være klar igen.

Betalingsvilkår for gæster (2400+moms) og nye medlemmer: Netto 8 dage, dog senest dagen før konferencen.

Læs mere om vores klippekort og forskellige medlemskaber her:

Offentliggørelse af deltagerliste og formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn og virksomhed bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement.

Listen sendes endvidere ud på mail til alle deltagere og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med, bedes du venligst give os besked til os på contact@buildingnetwork.dk.

 

Detaljer

Dato:
8. oktober
Tidspunkt:
12:30 - 16:30

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Bernstorff Slot
Jægersborg Alle 93
Gentofte, 2820
+ Google Map
Telefon:
39631080
Hjemmeside:
http://bernstorffslot.dk/

Arrangementer

Seneste nyt