Medlemsprofil

Change your cover photo
Change your cover photo
Danders & More er et mellemstort advokatkontor i hjertet af København. Vi er specialiseret i køb og salg virksomheder, fast ejendom og entreprise samt proces og voldgift.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

33104561
Pedram Moghaddam
45
+45 33 12 95 12
+45 60 73 31 14
1265
København K
Frederiksgade 17
Advokat, Rådgivning
Bygge- og anlægsbranchen samt ejendomsbranchen

Vi har stærke kompetencer inden for fast ejendom og entrepriseret. Vores afdeling fast ejendom & entreprise består af dedikerede advokater med mange års erfaring fra ejendoms- og byggebranchen. Vi har en omfattende erfaring og succes med at rådgive (offentlige) bygherre, entreprenører, tekniske rådgivere og finansielle institutioner i byggeriets forhold. Vores arbejdsform er baseret på en stærk tro på, at der selv i de mest komplekse konflikter kan findes brugbare og konstruktive løsninger, og at parternes tid og ressourcer er bedre anvendt på byggeprojektet end i voldgiftsretten. Er en voldgiftssag uundgåelig eller nødvendig, opnår vi ligeledes igennem betydelig faglighed, grundighed, dedikation og erfaring med at føre sager ved Voldgiftsnævnet, gode resultater for vores klienter.

Vi har specialiseret os i at tilføre vores juridiske færdigheder med en kommerciel forståelse for vores klienters kommercielle mål. Vi bestræber os på kontinuerligt at have en forståelse for vores klienters erhvervsmæssige mål og risikovillighed i enhver situation. Gennem værdiskabende, velfunderet og dedikeret rådgivning til vores danske og internationale klienter, søger vi at skabe de bedste resultater for vores klienter.

Seneste nyt