Medlemsprofil

Change your cover photo
Change your cover photo
Vores fælles fodslag er "RETTE MEDARBEJDER PÅ RETTE PLADS". Akut brug for en tømrer, murer eller måske elektriker? Eller en helt anden type håndværker? Lad TeamVikaren.dk
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

31266882
Tine Cronquist
+45 30859415
+45 30859415
2635
Ishøj
Industribuen 2

TeamVikaren.dk samarbejder med såvel enkeltmandsfirmaet som med de store spillere på markedet. Og vi deltager aktivt og konstruktivt, når vores kunder skal træffe vigtige beslutninger om f.eks. rekruttering.

TeamVikaren.dk har 24 timers døgnvagt, 365 dage om året. Vi tilbyder desuden fri rekruttering til vores fastaftalekunder inden for industri, produktion, lager og logistik.

TeamVikaren.dk udvælger kandidater og vikarer fra vores omfattende emnebank, der indeholder et bredt udsnit af kvalificerede kandidater og vikarer inden for stort set alle faggrupper og brancher.

Med en Try og Hire løsning har du mulighed for at rekvirere en vikar, der efter 12 ugers uafbrudt vikariat kan fastansættes i virksomheden. På den måde kan du være helt sikker på, at du har den rette person til opgaven, inden du fastansætter nogen.

De tre farver i vores logo repræsenterer hver især de værdier, der spiller en aktiv rolle i måden, vi arbejder på hos TeamVikaren.dk.

GUL repræsenterer præcision: Vi leverer kvalitet med den rette timing og løser kundens opgaver optimalt.

BLÅ står for samarbejde og en professionel tilgang til at løse vores opgaver.

RØD symboliserer nærhed: Den tætte dialog med vores kunder og i kontakten til de lokale aktører.

Seneste nyt