BYLDIS SYMPOSIUM – Designfrihed med fremtidens prefab-byggeri

Den 3. oktober 2018 afholder hollandske BYLDIS i samarbejde med Building Network symposiet ‘PREFAB REALITY SYMPOSIUM 2018’ i BLOXHUB i København.

Mød en række spændende oplægsholdere heriblandt:
Diederik Dam fra Dam & Partners Architects, som er arkitekten bag ​​en række ikoniske konstruktioner, herunder den højeste beboelsesejendom i Benelux, Zalmhaven Tower i Rotterdam

Thornton Tomasetti, den amerikanske ingeniørgigant, som er verdenskendt for deres arbejde på spektakulære højhuse, som the Chrysler Building i New York og verdens hidtil højeste skyskraber Jeddah Tower, der er under konstruktion i Saudi Arabien..

SÆT KRYDS I KALENDEREN ALLEREDE NU

Symposiet er et gratis eftermiddagsarrangement inklusiv frokost i BLOXHUB. Den officielle invitation med det fulde program og registrering udsendes i august.

Skandinaviske bygherrer og arkitekter er velkommen til at forhåndsregistrere deres interesse for ”Prefab Reality Symposium 2018” hos Mickey Lund på contact@buildingnetwork.dk eller 93 85 75 75, så sørger vi for at reservere plads til jer på deltagerlisten.

N.B. Tilmelding senest den 28. september 2018.

 

Download flyer version i pdf  her

Pressekontakt og yderligere information om Byldis fås ved kontakt til Business Development Manager Han Blom på +31 (0)6 15 34 89 36 eller h.blom@byldis.nl