Hollandske Byldis skaber nye muligheder for højhusbyggeri på rekordtid

Bygge- og anlægsbranchen i Danmark kan, som det danske marked ser ud lige nu, glæde sig over en næsten halvering af leveringstiden af præfabrikerede betonelementer. Det lover den hollandske innovative virksomhed, Byldis, der er trådt ind som ny spiller på det skandinaviske marked.

Gevinsterne ved at bruge Byldris´ præfabrikerede betoneelementer er omdrejningspunktet på den årlige internationale netværkskonference for arkitekter, ”Prefab Reality Symposium 2018”, der finder sted fredag d. 15. juni 2018 i Veldhoven i Holland. På konferencen kan du blandt andre møde arkitekter fra Holland herunder UNStudio, V8 architects, Arhcitecten Cie, BARCODE Architects, KAAN Architecten, Mecanoo Architecten, OMA, Powerhouse Company m.fl. og nogle særligt inviterede arkitekter fra Belgien, England og Skandinavien.

Hovedoplægsholder Diederik Dam fra Dam & Partners Arkitekter vil på konferencen give mere end 100 deltagere et indblik i, hvordan de med succes har anvendt Byldis off-site produktion til det 215 m prestigefyldte højhusbyggerier Zalmhaven Tower i Rotterdam og det 80 m høje Hourglass i Amsterdam.

Som en del af konferencen er der også afsat tid til at netværke og til at debattere fremtidens designfrihed og arkitektudfordringer indenfor præfabrikerede etagebyggeri. Deltagerne får desuden en enestående mulighed for at komme på en guidet rundvisning på Byldis-fabrikken, hvor man kan se og opleve virksomhedens præfabrikerede beton- og sandwichelementer med integrerede alu-vinduer til vind- og vandtætte bygninger.

London City Island, er med sine 1750 boliger og 20.000m2 kontorarealer et af de mest ambitiøse byggeprojekter langs Themsen, som London har set i de seneste år. Byldis og Ballymore Group har i fællesskab omsat deres visioner til et spektakulært vartegn for Londons flodlandskab – Foto: Byldis

Den hollandske betonleverandør ser frem til at mødes med arkitekter, som arbejder på nogle af de mange danske højhus- og sygehusbyggerier på deres årlige konference i Holland d. 15. juni eller på deres nye kontor i Bloxhub i København.
– Vi kan rigtig godt lide at mødes med bygherrer, rådgivere og entreprenører og høre mere om, hvad deres udfordringer er, og hvordan vi kan hjælpe dem. Samtidig glæder vi os til at præsentere det skandinaviske markedet for de innovative udviklinger og designfriheder, der er inden for præfabrikerede betonelementer. For langt de fleste offentlige og private bygherrer har det stor værdi at kunne spare måneder på deres kommende byggeprojekter, som det eksempelvis er tilfældet for byggeriet af Zalmhaven Tower, den højeste bygning i Benelux-landene, og London City Island, udtaler business development manager Han Blom, der arbejder i Danmark med at bygge relationer til nye potentielle samarbejdspartnere.

Danske arkitekter som har lyst til at deltage på konferencen i Holland kan efter aftale blive afhentet i Amsterdam eller Eindhoven lufthavn samt blive indkvarteret med gratis hotelovernatning og middag før eller efter arrangementet.  Der er således ingen omkostninger forbundet med tilmelding og deltagelse i konferencen andet end transporten til og fra Danmark.  

Anmod om deltagelse på den internationale netværkskonference for arkitekter, ”Prefab Reality Symposium 2018” den 15. juni i Holland til Mickey Lund på 93 85 75 75 og download VIP invitation med det foreløbige program.

N.B. Tilmelding senest den 14. juni på events@byldis.com

Pressekontakt og yderligere information om Byldis fås ved kontakt til Business Development Manager Han Blom på +31 (0)6 15 34 89 36 eller h.blom@byldis.nl