Seminar på Ejendomsmessen – Bedre mulighed for etablering tagboliger

Moderne tagboliger vil skabe et væsentligt økonomisk tilskud til en samlet renovering af eksisterende gamle ejendomme, hvor kvaliteten øges og energiforbruget sænkes.

Direktør i Dansk Byggeri Michael H Nielsen og Søren Dyck-Madsen fra det økologiske råd holder et spændende seminar om emnet på Ejendomsmessen den 25. og 26. april i Bella Center, hvor de anbefaler, at der gives bedre mulighed for etablering af nye moderne tagboliger i København, hvor dette kan ske med hensyn til arkitekturen i bl.a. den gamle del af København.

På seminaret gives en række eksempler på smukke velgennemførte renoveringer af ejendomme, hvor der er tilføjet moderne tagboliger.

Registrer dig gratis til seminaret og messen her og få svaret !

Læs om andre seminarer på messen:

Seminar på Ejendomsmessen – Er dampspærrer i lofter overflødige?

 

Om Easyfairs arrangøren af Ejendomsmessen

Easyfairs arrangerer events under mottoet ”Visit the future” og inviterer alle, både erhvervsliv, myndigheder og private, til at tage et ”kig ind i fremtiden” med events, som man bare skal opleve, og som dækker alles behov via optimale løsninger.

Via Easyfairs arrangerer koncernen i dag 125 events i 17 lande (Algeriet, Belgien, Canada, Danmark, Finland, Forenede Arabiske Emirater, Nederlandene, Norge, Portugal, Rusland, Schweiz, Singapore, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland og Østrig).