Seminar på Ejendomsmessen – Er dampspærrer i lofter overflødige?

I gamle dage var der intet behov for at installere dampspærrer i loftet, men i dag anbefales det ved både nybyggeri og efterisolering. Men er dampspærrer overhovedet nødvendige?

Eva B. Møller, Seniorforsker ved Aalborg Universitet i København holder et spændende seminar om emnet på Ejendomsmessen den 25. og 26. april i Bella Center.

Indlægget tager udgangspunkt i et forskningsprojekt, hvor kravet om dampspærrer udfordres. Det sker på baggrund af temperatur- og fugtmåling i ventilerede tagrum, i eksisterende boliger og i forsøgshus, hvor forskellige parametre er blevet testet. Behøver vi en dampspærre eller er en luftspærre nok?

Registrer dig gratis til seminaret og messen her og få svaret !

Læs mere om andre seminarer på messen:

Seminar på Ejendomsmessen – Reduktion af risiko for overtemperatur i forbindelse med facaderenovering

Om Easyfairs arrangøren af Ejendomsmessen 

Easyfairs arrangerer events under mottoet ”Visit the future” og inviterer alle, både erhvervsliv, myndigheder og private, til at tage et ”kig ind i fremtiden” med events, som man bare skal opleve, og som dækker alles behov via optimale løsninger.

Via Easyfairs arrangerer koncernen i dag 125 events i 17 lande (Algeriet, Belgien, Canada, Danmark, Finland, Forenede Arabiske Emirater, Nederlandene, Norge, Portugal, Rusland, Schweiz, Singapore, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland og Østrig).