Seminar på Ejendomsmessen – Optimering af drift og vedligehold i danmarks største kommune

Med over 2,5 mio. kvm forvalter Københavns Kommune en af de større ejendomsporteføljer i Danmark og måske også den med mest differentieret anvendelse fra skoler, daginstitutioner, botilbud til kontorejendomme og erhvervslejemål.

Mikala Kreiser Direktør i Københavns Ejendomme & Indkøb holder et spændende seminar om driften i Københavns kommune på Ejendomsmessen den 25. og 26 april i Bella Center.

I oplægget kan du høre om, hvordan Københavns Kommune arbejder systematisk med planlægning og styring af vedligeholdelse af den komplekse bygningsmasse og om kommunens energiovervågning, der netop har fået en international pris som en af de førende i verden.

Læs om andre seminarer på messen:

Seminar på Ejendomsmessen – Er dampspærrer i lofter overflødige?

 

Om Easyfairs arrangøren af Ejendomsmessen

Easyfairs arrangerer events under mottoet ”Visit the future” og inviterer alle, både erhvervsliv, myndigheder og private, til at tage et ”kig ind i fremtiden” med events, som man bare skal opleve, og som dækker alles behov via optimale løsninger.

Via Easyfairs arrangerer koncernen i dag 125 events i 17 lande (Algeriet, Belgien, Canada, Danmark, Finland, Forenede Arabiske Emirater, Nederlandene, Norge, Portugal, Rusland, Schweiz, Singapore, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland og Østrig).