Building Network Construction Conference 2020

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Building Network Construction Conference 2020

17. november 8:30 - 18:30

Kom i dialog med danske og internationale bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører involveret i nogle af Skandinaviens største bygge- og anlægsprojekter

Building Network følger op på succesen og åbner for fjerde år i træk dørene til den internationale bygge- og anlægskonference Building Network Construction Conference 2019, der finder sted den 17. november 2020 på Marriott Hotel København.

Konferencen er målrettet danske og internationale bygherrer, total- og hovedentreprenører, rådgivere, leverandører og investorer, som er interesserede i at udvide deres forretninger indenfor bygge- og anlægsbranchen i Skandinavien og møde potentielle samarbejdspartnere fra ind- og udland.

I år byder konferencen på en eksklusiv præsentation af de aktuelle planer for en lang række fremtidige bygge- og anlægsprojekter i Danmark, Sverige og Norge. Dagen igennem giver konferencens talere et spændende indblik i nogle af de store byudviklings-, infrastruktur-, anlægs- og højhusprojekter, der skal realiseres i de nordiske lande over de kommende år og stiller op til dialog med deltagerne før og efter deres indlæg i fire indlagte speed dating perioder. 

Building Network står i samarbejde med Copenhagen Capacity og en række europæiske handelskamre bag konferencen, der igen i år byder på fornemt besøg af centrale aktører indenfor bygge- og anlægsbranchen i Skandinavien og nogle af de største danske og internationale entreprenør- og rådgivervirksomheder.

Dagen før konferencen afholdes et pre-event i det centrale København. Efter en kort velkomstreception vil der være en workshop, hvor de internationale virksomheder kan høre mere om et par af kommende projekter i Danmark og få gode råd til, hvordan man bedst udbygger sit netværk og får flere kunder i Skandinavien. 

Mød nogle af Europas mest betydningsfulde aktører og beslutningstagere indenfor bygge- og anlægsbranchen

Når dørene åbnes til Building Network Construction Conference 2020 forventer arrangørerne at kunne byde velkommen til et rekordstort antal deltagere.
– Sidste år havde vi mere end 160 tilmeldte, hvilket var langt over forventet. Når vi forhåbentlig snart kan åbne for tilmelding til årets internationale bygge- og anlægskonference, forventes der for fjerde år i træk at blive udsolgt, fortæller direktør i Building Network, Mickey Lund.

Tilmelding

Medlemmer af Building Network kan enten benytte 2 klip på deres Flex klippekort eller få 25% på konferencebilletter.

Såfremt din virksomhed ikke er medlem af Building Network har du mulighed for at købe en gæstebillet til EUR 668 + moms ca. DKK 5.000 kroner.

Se om din virksomhed er medlem af Building Network og læs mere om vores Flex klippekort samt forskellige medlemskaber her:

Foto: SEES media, Ulrik M. Eriksen

Bliv udstiller på Building Network Construction Conference 2020
og styrk jeres virksomhedsprofil

Building Network er i fuld gang med at planlægge årets mest eftertragtede skandinaviske bygge- og anlægskonference, BNCC20.

Konferencen finder sted under forudsætning af en yderligere genåbning af Danmark tillades samt at vi på forsvarlig vis kan overholde og følge alle myndighedernes anvisninger og retningslinjer omkring afholdelse af arrangement med mere mellem 100 og 200 deltagere. 

Vær med til at tiltrække investeringer og positionere Skandinavien som én samlet bæredygtig region

Building Network inviterer investorer, ejendomsudviklere, bygherrer, hoved-, total- og storentreprenører, rådgivere og underleverandører samt specialister til dialog om kommende projekter i Danmark, Sverige og Norge.

Foto: SEES media, Ulrik M. Eriksen

Formålet med konferencen er at skabe et internationalt netværksforum for virksomheder og andre aktører, der er interesserede i at udvide deres forretninger i Skandinavien og møde potentielle samarbejdspartnere fra ind- og udland.

Dagen igennem byder konferencen på masser af netværk, virksomhedsudstillinger og ikke mindst præsentationer af planerne for fremtidige skandinaviske bygge- og anlægsprojekter i milliardklassen.

Klik ind på konference sitet og hør sidste års deltagere fortælle om deres oplevelse af Building Network Construction Conference.

Download udtillerinformation og kontakt allerede nu Mickey Lund på +45 93 85 75 75 eller ml@buildingnetwork.dk for en forhåndsdialog og mere information om mulighederne for at blive udstillere og styrke jeres virksomhedsprofil på konferencen.

 

 

Detaljer

Dato:
17. november
Tidspunkt:
8:30 - 18:30

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Copenhagen Marriott Hotel
Kalvebod Brygge 5
København V, 1560 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
88 33 99 00
Hjemmeside:
https://www.marriott.com/hotels/travel/cphdk-copenhagen-marriott-hotel/?scid=bb1a189a-fec3-4d19-a255-54ba596febe2

Arrangementer

Seneste nyt