Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Aarhus

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Aarhus

10. december 12:00 - 16:30

Der er fuld gang i befolkningsvæksten i Aarhus, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsprojekter i de omkringliggende kommuner. Er du interesseret i at høre mere om nogle af disse projekter, inviterer Building Network til netværkskonference i Aarhus tirsdag d. 10. december, hvor du blandt andet kan høre om 

👉 A. Enggaard præsentere den nye DGNB Guld-certificeret karrébebyggelse Solhverv, som skal være med til at udvikle nye fællesskaber og diversificere beboersammensætningen i Gellerup
👉 Favrskov Kommune fortælle om Plan- og bæredygtighedsstrategi 2040 – Favrskov et godt sted at leve i en foranderlig verden
👉 Tegnestuen Arken berette om Naboskaber og samskabelse af fællesskabsorienterede boligprojekter i et par aktuelle projekter, som er på tegnebrættet 

Foto: Building Network

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og netværke med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og deltagere nyde den hyggelige og afslappede atmosfære og få smagsprøver på køkkenets specialiteter, der primært er tilberedt af økologiske og lokale råvarer.

Foto: Building Network

Foreløbigt program

11.45 Registrering og udlevering af navneskilte

12.00 Frokost

13.00 Byudvikling og kommende projekter på tegnebrættet
v/ Favrskov Kommune

13.30 Udvikling af nye fællesskaber i Gellerup  
v/ Projektudvikler Jacob Futterup Sørensen, A. Enggaard 

14.00 Netværk med talere og deltagere

15.00 Byudvikling og kommende projekter på tegnebrættet
v/ 

15.30 Samskabelse omkring fællesskabsorienterede boligprojekter  
v/ Stifter og direktør Levi Dørken, Na-Bo – Tegnestuen Arken

16.00 Netværk med talere og deltagere

16.30 Afrunding

Foto: Building Network

Tilmelding

  • Få adgang til relevante aktører med en gæstebillet til DKK 3.000 + moms – Har din virksomhed ikke tidligere deltaget til en af vores netværkskonferencer, tilbyder vi at I kan afprøve jeres første arrangement til en reduceret pris 1.875 + moms, så vi kan lære dig og din virksomhed bedre at kende.
  • Spar 1.125 pr. gæstebillet med et årligt Flex klippekort for 7.500 + moms. hvor du eller dine kollegaer får “fire virksomhedsklip”, der giver mulighed for at 1 person fra jeres virksomhed kan deltage fysisk til fire udvalgte regionale netværkskonferencer indenfor en periode på 12 måneder.
  • Skab dialog med flere bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører med et årligt BOOST virksomhedsmedlemsskab for 15.500 + moms, hvor to af dine kollegaer får adgang til 8-10 regionale konferencer samt I får mulighed for deling af op til 4 pressemeddelelser på vores forskellige kanaler.

Billetter kan indenfor 30 dage modregnes i et af vores medlemskaber. 

Læs mere om, hvordan Building Network kan hjælpe dig med at få mere viden om kommende bygge- og anlægsprojekter, skabe større synlighed overfor branchens aktører og komme i tidlig dialog med nye værdifulde relationer her:

Foto: Building Network

Det oplever deltagerne

Med 8-10 regionale byudviklings- og byggekonferencer hvert år og en international konference om Skandinaviske projekter i milliardklassen hvert andet år er Building Network blevet samlingspunkt for mange af Danmarks førende bygherrer, ejendomsudviklere, rådgivere, entreprenører og leverandører. 

På vores regionale konferencer deltager normalt mellem 30 og 40 virksomheder og til vores internationale Building Network Construction Conference, som afholdes i efteråret 2024 kommer der normalt mellem 150 og 200 både danske og udenlandske aktører indenfor byggebranchen.

Du kan se nogle af vores seneste deltageres oplevelse af vores regionale eftermiddagskonferencer herunder.  

Projekt- og forretningsudviklingschef Malene Holmsgaard fra RUM arkitekter var invitereret med på netværkskonferencen som oplægsholder og kunne bagefter tage hjem med en god oplevelse af dagen.
”Jeg må sige, at jeg mødte både engagerede og interesserede mennesker på konferencen. Jeg nåede også at tale og udveksle kontakter med de fleste af dem, der stod på min liste. Som oplægsholder fik jeg både noget ud af at mit eget og de andres indlæg. Så alt i alt en god oplevelse at være med i dag.”

Teamleder Anders Mosbæk Nielsen fra Køge Kommune
”Jeg har deltaget et par gange og synes, at Building Networks netværkskonferencer og format er rigtig godt. Jeg oplever, at deltagerne får noget ud af at høre om hvilke projekter, der er i pipelinen, og hvornår de kan byde ind. Det er også derfor, vi i Køge Kommune siger ja til at komme og fortælle om vores kommende projekter allerede på et tidligt tidspunkt i processen.”

Projektudviklingschef Jørgen Jensen fra ejendoms-, udviklings- og investeringsselskabet AKF var en af konferencens fem oplægsholdere. Jørgen Jensen var meget begejstret for at deltage i konferencen, hvor han fik travlt med at modtage og uddele visitkort.

Foto: Building Network

– Det har været spændende at være med i dag. De andre talere havde nogle gode indlæg, hvor der også var en efterfølgende interesse for at høre mere. Jeg synes også, at det er fint, at man som oplægsholder stiller sig til rådighed i pauserne til de spørgsmål, der måtte være fra deltagerne, så man ikke forstyrrer præsentationen. Undervejs fik jeg også hørt om nogle produkter, jeg ikke kendte i forvejen. Jeg tager også en bunke visitkort med hjem, ligesom jeg fik givet alle de visitkort væk, jeg havde med.

Bæredygtighedskoordinator Christina Mosbech fra Vilhelm Lauritzen Arkitekter var førstegangsdeltager på en Building Network konference. Med bæredygtighed som omdrejningspunkt for konferencens fem oplægsholdere var det nærliggende for Christina Mosbech at bruge en halv dag på at deltage i netværkskonferencen.

– Jeg arbejder til hverdag med bæredygtighed. Derfor var det interessant at høre de forskellige oplæg, der kom fra et bredt og varieret felt i branchen. Generelt var der også nogle spændende snakke om, hvad vej branchen skal gå i forhold til bæredygtighed.  Det er også godt at få andre vinkler på en opgave, så det ikke bare er en arkitekt, der sidder overfor en anden arkitekt og bliver enige om, hvad vej man skal gå.

Foto: Building Network

Markedsudviklingschef og bygherrerådgiver Søren Qvist Hansen fra OBH Rådgivende Ingeniører
Der har været mange spændende indlæg i dag, det må jeg sige. Jeg har også fået netværket og skabt kontakter. Netværksdelen betyder rigtig meget. Så det er godt, at der er afsat god tid mellem oplæggende og under frokosten til at tale med de andre deltagere,” fortalte Søren Hansen, som har deltaget flere gange.

Markeds- og kundechef Christian Jensen fra NCC Building Danmark A/S, der er fra en af de førende entreprenørvirksomheder i Norden, har deltaget på mange af Building Networks konferencer. På trods af travlhed hos NCC Building havde Christian Jensen ikke lyst til at gå glip af dagens netværksarrangement.

– Jeg er en garvet rotte på konferencerne og deltager, fordi jeg godt kan lide netværkets form, hvor vi har mulighed for at få en dialog med oplægsholderne og de her en-til-en-snakke med folk fra branchen. Projektet i Vordingborg, som blev præsenteret i dag, er også noget, vi kigger ind i. Vi laver en del træbyggerier i NCC og er ved at opføre Danmarks største træbyggeri i Odense, så det er spændende at høre om nye bæredygtige projekter og træbyggerier.

Gruppeleder i Bygherrerådgivning Janne Ohrt Jensen fra Afry
Det har været rigtig godt at være her i dag. Gode indlæg og informationer, som jeg kunne bruge. Formen er også rigtig fin med korte og konkrete indlæg. Jeg havde skimmet foredragsholderne på forhånd, og de havde alle noget spændende at byde på. Og så har jeg naturligvis benyttet muligheden mellem oplæggende til at komme i dialog med de andre deltagere,” fortalte Janne Ohrt Jensen, som deltog for første gang.

Markedschef Martin Novak Knudsen fra H. Skjøde Knudsen var en af konferencens fire oplægsholdere. Martin Novak Knudsen var meget tilfredshed med arrangementet og det faglige niveau.
”Jeg synes, at oplæggene var på et højt niveau og med en høj faglig kvalitet. Personligt fik jeg afleveret det, jeg gerne ville til deltagerne, som efterfølgende kvitterede med nogle gode spørgsmål. I netværkspauserne fik jeg desuden nogle interessante kontakter, som jeg skal hjem og følge op på”, fortalte Martin Novak Knudsen.

Foto: Building Network

Få ekstra eksponering før, under eller efter vores konferencer

Building Network’s unikke netværksform med korte indlæg og ekstra lange netværkspauser giver os mulighed for at øge medlemsplejen yderligere. De sidste par år har medlemmerne mulighed for at synliggøre deres gode historier og nyheder kvit og frit på Building Network’s forskellige portaler.

I år kan virksomheder også præsentere deres innovative kompetencer og produkter med et oplæg og en simpel stand med en regionale partnerpakke  og få øget eksponering før, under og efter vores eksklusive konferencer.

To medlemsvirksomheder pr. konference kan efter først-til-mølle få ekstra eksponering over indbudte oplægsholdere, deltagere og mere end 5.000 modtagere af vores nyheder. 

Som regional partner får du:

  • mulighed for at præsentere din virksomhed i et 10 minutters oplæg lige før én af netværkspauserne,
  • indrette en simpel stand på ca. 2×2 m2 i konferencelokalet med et højbord og plads til 2 roll-up 
  • lægge A4 profilmateriale ud på bordene til alle deltagere
  • synlighed med programoverskrift,  teaser tekst, billede og logo i arrangementsbeskrivelsen
  • omtale i vores pressemeddelelse efter konferencen, som bliver lagt på vores hjemmeside med link fra vores nyhedsbrev og LinkedIn.

Partnerpakken reserveres efter først-til-mølle-princippet for 5.000 + moms.

Medlemmer får 50% rabat og kan reservere pakken til 2.500 + moms efter nærmere aftale. 

Foto: Building Network

Offentliggørelse af deltagerliste, billeder og video samt formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn, virksomhed, titel og link til din LinkedIn profil bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement samt at foto og evt. video offentliggøres fra arrangementet.

Deltagerlisten sendes endvidere ud med navn, virksomhed og titel på mail til alle de tilmeldte og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med og offentliggør billeder eller evt. video af dig, bedes du venligst give os besked til os på contact@buildingnetwork.dk.

 

 

 

Detaljer

Dato:
10. december
Tidspunkt:
12:00 - 16:30

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Horisont Hotel & Konference
Agro Food Park 10,
8200 Aarhus N, 8200 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
70208810
Hjemmeside:
www.horisont-aarhus.dk

Arrangementer

Seneste nyt