Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Storkøbenhavn

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Storkøbenhavn

9. oktober 2023 12:00 - 16:30

DKK2500.00

Der er fuld gang i byudviklingen på Sjælland, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsprojekter i Storkøbenhavn. Er du interesseret i at høre mere om disse projekter, inviterer Building Network til netværkskonference mandag d. 9. oktober 2023, hvor du blandet andet kan høre om udvikling af nye bydele, skoler, institutioner, naturområder, strandhotel og tiny houses.

👉  Køge Kommune beretter om en spirende købstad med fokus på fællesskaber og naturskønne omgivelser
👉  LYTT Architecture fortæller om en bæredygtig fremtid, som stiller nye krav til udviklingen af byrum og landskabsprojekter
👉  Frederikssund Kommune præsenterer, hvordan Fremtidens Vinge forener byliv med fællesskab, smuk natur og nærhed
👉  Ristinge Strandhotel fortæller om de spændende hotelplaner, som trods alle odds nu muliggør genopførelsen af det eksklusive strandhotel med unik beliggenhed

Fremtidens Vinge forener byliv med fællesskab, smuk natur og nærhed

Med sit udviklingsareal på hele 370 hektar er Vinge det hidtil største byudviklingsområde i Danmark – Illustration Arkitema

I Vinge er drømmen at bygge den perfekte by fra bunden, hvor der med tiden skal bo 15–20.000 borgere og etableres godt 2.000 arbejdspladser.

Naturen og de rekreative omgivelser i Vinge er byens helt naturlige samlingspunkt.  I centrum anlægges det ”Grønne Hjerte” en stor park og byfælled, der samler naturoplevelser og skaber et aktivt byliv.

Projektchef Dennis Ravn fortæller om de mange nye spændende projekter, som er på tegnebrættet i Danmarks største byudviklingsområde og hvordan Frederikssund Kommune og en række investorer er i fuld gang med at planlægge den nye by med smuk natur i baghaven, hvor beboerne kan opholde sig, mødes, og har mulighed for at indgå i dagligdagens fællesskaber.

Vores Bolig ved forretningsfører Domea opfører 198 almene boliger i Vinge C – illustration Mangor & Nagel

I Vinge er Ikano Bolig i fuld gang med at udvikle et nyt boligområde med fokus fællesskab og den omkringliggende natur – Illustration Adept

Innovater opfører 188 boliger, dagligvarebutik og apotek i Vinge C – illustration NorConsult

En bæredygtig fremtid stiller nye krav til udviklingen af byrum og landskabsprojekter

 Med projektet ’Ny Næring til Fællesskabet’ skabes en bæredygtig og helheds­orienteret udvikling af Vejlby Vest i det nordlige Århus – Kreditering: P+P Arkitekter, Gründl Haahr Arkitekter og EKJ Rådgivende Ingeniører

Indenfor landskabsarkitekturen arbejdes der i stigende grad med biodiversitet, klimatilpasning og cirkularitet, men hvorfor stilles der egentlig endnu ikke krav til LCA-beregninger på landskabsprojekter ?

Leder af LYTT bæredygtighed Karen Marie Fisker Langkjer deler viden og inspirerer os med en række af Lytt Architectures ambitiøse udviklingsprojekter, der sætter form og billeder på den fremtid, vi er på vej mod, samt visionerne bag udviklingen af en ny metodik for LCA på landskabsprojekter, som giver mulighed for at dokumentere klimaaftrykket, og arbejde med bæredygtighed i en landskabskontekst.

 

Takket være en fælles indsats kan bæredygtighedsarbejdet fortælle historier om hvad det vil sige at bygge mere ressourcebevidst, de løsninger og den natur, som børnene vil møde i det daglige – Kreditering: Arkitektfirmaet Frost Larsen og ABC Rådgivende Ingeniører

En spirende købstad med fokus på fællesskaber og naturskønne omgivelser

 
Illustration: Herfølge Bjergby planlægges omkring en større åben fælled – Kreditering WERK og Vandkunsten

En række byudviklingsprojekter i Køge Kommune og kæmpeinvesteringer i Supersygehus, Skandinavisk Transportcenter og infrastruktur, som binder hovedstaden og Sjælland bedre sammen, har sat godt gang i byggeplanerne for de kommende år.

Teamleder i Teknik og Miljøjforvaltningen Anders Mosbæk Nielsen beretter om udviklingen og nogle af de mange spændende offentlige og private byggeprojekter, som snart er på tegnebrættet herunder Køge Idrætspark, Ravnsborg Enge, Køge Kyst og Køge Nord.

Herudover præsenterer byplanlægger Malene Wilhjelm visionerne for den naturskønne Herfølge Bjergby en helt ny bydel med attraktive villaer, ungdomsboliger, seniorbofællesskaber, tiny houses og små lokale erhvervsdrivende, som alle har fællesskab og ressourcebevidst på dagsordenen.

Illustration – Den nye bydel Herfølge Bjergby skaber rum for større fællesfunktioner, forsamlingshus og nyttehaver – Kreditering WERK og Vandkunsten

Forslag overskrift: Eksklusivt strandhotel godkendt, trods alle odds

Eksklusivt strandhotel godkendt, trods alle odds

Det Sydfynske Øhav får snart et eksklusivt strandhotel, som ligger både inden for strandbeskyttelseslinjen, i kystnærhedszone og i et EU-naturområde med beskyttede plante- og fuglearter

Hotel Havblik, som det oprindelige hotel på Sydlangeland hed, blev opført midt i 1920’erne som restaurant og blev senere omdannet til feriekoloni og sommerpensionat.

Iværksætter og direktør for selskabet Ristinge Strandhotel A/S Mads Zangenberg fortæller om de spændende hotelplaner og vejen gennem den 654 dage lange myndighedsproces, som nu muliggør genopførelsen af det faldefærdige badehotel med unik beliggenhed kun 60 meter fra Ristinge Strand.

Hotelprojektet har fra start involveret lokalbefolkning, myndigheder og interesseorganisationer, for at skabe et projekt der bedst muligt kunne indpasses i naturområdet.

I samarbejde med Naturstyrelsen vil strandhotellet etablere vandrestier gennem grunden, så det bliver lettere at komme fra stranden til skovområdet bag hotellet og genetablere habitatnatur med blandt andet småbakker, klit og vandhuller, så turister og området beboere igen kan nyde unikke naturoplevelser.

Foreløbigt program

12.00 Frokost

13.00 Velkomst af Building Network 

13.10 Fremtidens Vinge – fællesskaber, naturen og det store grønne hjerte
v/ chefkonsulent Dennis Ravn, Frederikssund Kommune

13.40 En spirende købstad med fokus på fællesskaber og naturskønne omgivelser
v/ Teamleder i Teknik og Miljøjforvaltningen Anders Mosbæk Nielsen og byplanlægger Malene Wilhjelm, Køge Kommune

14.15 Netværk med talere og deltagere

15.00 En bæredygtig fremtid stiller nye krav til udviklingen af byrum og landskabsprojekter
v/ Leder af bæredygtighed Karen Marie Fisker Langkjer, LYTT

15.30 Eksklusivt strandhotel godkendt, trods alle odds
v/ Direktør for selskabet Ristinge Strandhotel A/S, Mads Zangenberg  

16.00 Netværk med talere og deltagere

16.15 Afrunding

Foreløbig deltagerliste

Anlægsgartner Gottlieb A/S Christina E.  Bay
ATI Project Livia Costantino
BMS A/S Søren Obel
British Embassy Copenhagen Gustav Jensen
British Embassy Copenhagen Mark  Chapman
Building Network Henrik Tangø-Brandt
Building Network Mickey Lund
CHISA A/S – Projektøkonomistyring Marc Melgaard
DELUX DENMARK Michael Madsen
DKTV A/S Carsten Olsen
Frederikssund Kommune Dennis Ravn
fsb Tine Refsgaard
fsb Sara Weiss
Geopartner Landinspektører A/S Dennis Christensen
Greve Virksomhedsservice Jan Rubin
Hydro-con Kim Møllbach
IGS Rådgivende Ingeniører Børge Zinck-Madsen
ISC Rådgivende Ingeniører A/S Ziya Kart
Inventarrum A/S Klaus Tønder Jensen
Køge Kommune Anders Mosbæk Nielsen 
Køge Kommune Malene Wilhjelm 
Lytt Architecture Karen Marie Fisker Langkjer
M & B Celeber Goodies Mette Schnipper
M & B Celeber Goodies Malthe Schnipper Kristensen 
Optimax/Salgsmani ApS Jørgen S. Lauritsen
Phønix Tag Materialer A/S Dorthe Hartung
Rambøll Flemming Bæk
RIB Thorsten Bek 
Ristinge Strandhotel Mads Zangenberg
Zøllner Connie Wiuff

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Smuk natur mellem Furesø og Bagsværd Sø

Konferencen finder sted på Sinatur Hotel Frederiksdal, direkte ned til Mølleåen, midt i den smukke natur mellem Furesø og Bagsværd Sø. Husets køkken vil forkæle dig med hjemmelavede specialiteter baseret på økologi og friske lokale råvarer. Alt laves fra bunden, og følger årstidens gang.

I pauserne kan oplægsholdere og deltagere nyde den hyggelige og afslappede atmosfære på terrassen og få lækre smagsprøver med årstidens råvarer fra restauranten, som er kendt for at kræse med kærlighed for detaljen.

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Tilmelding

  • Få adgang til relevante aktører med en konferencebillet til DKK 3.000 + moms – Har din virksomhed ikke tidligere deltaget til en af vores netværkskonferencer, tilbyder vi at du kan kan afprøve dit første arrangement til en reduceret pris 1.875 + moms, så vi kan lære dig og din virksomhed bedre at kende.
  • Få større viden om udvalgte bygge- og anlægsprojekter med et årligt Flex klippekort for 7.500 + moms. hvor du eller dine kollegaer får “fire klip”, der giver mulighed for at 1 person fra jeres virksomhed kan deltage fysisk til fire udvalgte regionale netværkskonferencer samt I får mulighed for deling af op til 2 pressemeddelelser på vores forskellige kanaler.
  • Skab dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører med et årligt BOOST medlemskab for 15.500 + moms, hvor du eller dine kollegaer får adgang med op til 2 personer pr. regional konference samt I får mulighed for deling af op til 4 pressemeddelelser på vores forskellige kanaler.

Billetter kan indenfor 30 dage modregnes i et af vores medlemskaber. 

Læs mere om, hvordan Building Network kan hjælpe dig med at få mere viden om kommende bygge- og anlægsprojekter, skabe større synlighed overfor branchens aktører og komme i tidlig dialog med nye værdifulde relationer her:

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Få ekstra eksponering før, under eller efter vores konferencer

Building Network’s unikke netværksform med korte indlæg og ekstra lange netværkspauser giver os mulighed for at øge medlemsplejen yderligere. Sidste år fik medlemmerne mulighed for at synliggøre deres gode historier og nyheder kvit og frit på Building Network’s forskellige portaler.

I år kan to virksomheder fremvise deres innovative kompetencer og produkter med et regionalt partnerskab, der giver øget eksponering både fysisk og virtuelt før, under og efter vores eksklusive konferencer.

Læs mere, hvordan du får større synlighed over branchens aktører. 

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Offentliggørelse af deltagerliste, billeder og video samt formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn, virksomhed, titel og link til din LinkedIn profil bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement samt at foto og evt. video offentliggøres fra arrangementet.

Deltagerlisten sendes endvidere ud med navn, virksomhed og titel på mail til alle de tilmeldte og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med og offentliggør billeder eller evt. video af dig, bedes du venligst give os besked på contact@buildingnetwork.dk.

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

 

 

 

 

 

 

 

 

Detaljer

Dato:
9. oktober 2023
Tidspunkt:
12:00 - 16:30
Pris:
DKK2500.00

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Hotel Sinatur Frederiksdal
Frederiksdalsvej 360
Kgs. Lyngby, 2800
+ Google Maps
Telefon:
45854333
Hjemmeside:
http://www.sinatur.dk/hoteller/hotel-frederiksdal/

Arrangementer

Seneste nyt