Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører på Fyn

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører på Fyn

9. oktober 12:00 - 16:30

Der er fuld gang i befolkningsvæksten i Odense, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsprojekter på Fyn. Er du interesseret i at høre mere om nogle af disse projekter, inviterer Building Network til netværkskonference på Tøystrup Gods ved Ringe onsdag d. 9 oktober, hvor du blandt andet kan høre 

👉 Fremtidens Svendborg og hvordan kommunen arbejder med natur, det maritime og biodiversitet i nogle af de spændende projekter, som snart er på vej 
👉 Port of Odense præsentere planerne for Danmarks største dryport
👉 PAX Architects berette om et nyt fælleskabsorienteret boligområde” på grunden, hvor der tidligere lå en cementvarefabrik
👉 Dansk Anlægsteknik fortælle om videreudvikling og patentering af en gamle metode med at tilsætte kalk til våd jord, som sparer på råstoffer, energiforbrug og reducerer Co2-udledningen 

 

Foto: Building Network

Fremtidens Svendborg – Fra mere til bedre

 
Fremtidens Svendborg har blandt andet fokus på natur og det maritime, som nogle af byens fem styrker– Illustration: Vandkunsten

Svendborg Kommune har sat retningen for, hvordan kommunen skal udvikle sig frem mod 2035.

Gennem en ny udviklingsstrategi for Svendborg Kommune og kommende havneudviklingsplan, arbejdes der i Svendborg med at gøre det vigtigste bedre i stedet og sætte fokus på Svendborgs særlige styrkepositioner.

Afdelingschef for Byg og Byudvikling Anders Tang Kjærved præsenterer en række nuværende og kommende projekter, der forener by og havn, samt giver tid, rum og mulighed for, at alle kan leve det gode liv i Svendborg Kommune.

Udvikling af Danmarks største logistikknudepunkt

Odense Dry Port har som ideal at skabe det bedst tænkelige logistikcenter og finde og dyrke de kvaliteter, som det tidligere gartneri i Årslev rummer – Illustration: Gottlieb Paludan og WSP.

Plads på danske og europæiske havne er og bliver en mangelvare, hvis havnene skal understøtte de politiske ambitioner for produktion af flere havvindmøller.

Etableringen af Danmarks største logistikknudepunkt, Odense Dryport, skal fungere som en transportkorridor for sø-, vej- og lufttransport og sikre stabile forsyningskæder til kunderne på Odense Havn, hvoraf mange producerer vitale dele til den grønne omstilling.

Projektchef Stig Haumann Langsager præsenterer de omfattende planer for det langsigtede, og ambitiøse projekt herunder den særlige fokus på effektiv infrastruktur, bæredygtighed, landskabstilpasning og afvanding, som understøtter biodiversiteten i området og skaber et antal rekreative grønne områder til gavn for både ansatte, naboer og besøgende.

 

Odense Dry Port strækker sig over et område på 1,1 million kvm. og skal efter planen rumme næsten 600.000 kvm. bygninger – Illustration: Gottlieb Paludan og WSP. 

En ny bydel med fokus på natur, bæredygtighed og gode fællesskaber


En tidligere Cementvarefabrik bliver til 46 rækkehuse og 8 tiny houses for seniorer, enlige og mindre børnefamilier – kreditering: PAX Architects

I landsbyen Uldbølle ved Svendborg er en række lokale ildsjæle og L.G. Byg i fuld gang med at lægge planer for et nyt blandet boligområde for både seniorer, enlige og mindre børnefamilier.

Planen er at erstatte de gamle produktionsbygninger fra en tidligere Cementvarefabrik i Sydfyns grønne hjerte med 5.919 m2 boliger fordelt på 46 rækkehuse og 8 mindre fritliggende tiny houses.

Stifter Mads Rudi Lassen fortæller om nogle af de spændende projekter, som PAX architects har på tegnebrættet herunder visionen om at skabe det nye boligområde Olufs Have, som adskiller sig fra traditionelle boligudstykninger og muliggør mere varierede boligudbud.

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og netværke med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og deltagere nyde den hyggelige og afslappede atmosfære og få smagsprøver på køkkenets specialiteter, der primært er tilberedt af økologiske og lokale råvarer.

Foto: Building Network

Foreløbigt program

11.45 Registrering og udlevering af navneskilte

12.00 Frokost

13.00 Fremtidens Svendborg – Fra mere til bedre
v/ Afdelingschef for Byg og Byudvikling, Anders Tang Kjærved, Svendborg Kommune

13.30 Udvikling af Danmarks største logistikknudepunkt
v/ Chef for Drift & Havn, Christian Kruse Trillingsgaard, Odense Havn

14.00 Netværk med talere og deltagere

15.00 En ny bydel med fokus på natur, bæredygtighed og gode fællesskaber
v/ Founder Mads Rudi Lassen, PAX architects

15.30 Spar på råstoffer, energiforbrug og reducerer Co2-udledningen med patenteret metode
v/ Direktør Carsten Johnansen, Dansk Anlægsteknik

16.00 Netværk med talere og deltagere

16.30 Afrunding

Foreløbig deltagerliste

Anlægsgartner Gottlieb A/S Christina E.  Bay
Bravida Danmark Sten Jensen
Byggros A/S Trine Albertsen
Dansk Anlægsteknik ApS Carsten Johansen
FM Mattsson Denmark ApS Lars Bang Pedersen
FM Mattsson Denmark ApS Anna Troel
Fynsk Erhverv Jytte Reinholdt
Guldfeldt Kim Aage Nielsen Birkerød
Hvidkilde Gods Peter Borg Lange
INGENIØR’NE A/S Anders Friis-Wandall Nielsen
Inventarrum A/S Erik Jensen
Kofoed & Kirk ApS Jens Kofoed
LE34 Torben Thisted Jacobsen
Mogens Rasmussen, Middelfart AS Peter Gjerløff
Novoferm Anders Majland
Odense Havn Stig Haumann Langsager
Pax Architects Mads Rudi Lassen
Rambøll Nils Malling Aaboer
Rambøll Rasmus Storm
Rambøll Thomas Jensen
RIB A/S Klaus Hansen
Svendborg Kommune Anders Tang Kjærved 
Sweco Per Svop
Sweco Brian Rask
Sweco Jacob Monnerup
Tech-Huset Michael Bavnild
TOKSVIG Rådgivning ApS Hans Toksvig Larsen
URETEK ENGINEERING ApS Lars Erik Nielsen
Vaag Arkitekter Thomas Hillerup
Verna Kalle Sæthre Jacobsen
Verna Nanna Kley

Foto: Building Network

Tilmelding

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network, partnere af Fynsk Erhverv og gæster, som har tilmeldt sig ved at klikke på knappen herunder. 

Medlemmer af Building Network – 0 kroner

Partnere i Fynsk Erhverv – 700 + moms

Såfremt din virksomhed ikke er medlem af Building Network eller partner i Fynsk Erhverv har du mulighed for at 

  • få adgang til relevante aktører med en konferencebillet til DKK 3.000 + moms – Har du eller din virksomhed ikke tidligere deltaget til en af vores netværkskonferencer, tilbyder vi at du kan kan afprøve dit første arrangement til en reduceret pris 1.875 + moms, så vi kan lære dig og din virksomhed bedre at kende.
  • par 1.125 pr. gæstebillet med et årligt Flex klippekort for 7.500 + moms. hvor du eller dine kollegaer får “fire virksomhedsklip”, der giver mulighed for at 1 person fra jeres virksomhed kan deltage fysisk til fire udvalgte regionale netværkskonferencer indenfor en periode på 12 måneder.
  • Skab dialog med flere bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører med et årligt BOOST virksomhedsmedlemsskab for 15.500 + moms, hvor to af dine kollegaer får adgang til 8-10 regionale konferencer samt I får mulighed for deling af op til 4 pressemeddelelser på vores forskellige kanaler.

Billetter kan indenfor 30 dage modregnes i et af vores medlemskaber. 

Læs mere om, hvordan Building Network kan hjælpe dig med at få mere viden om kommende bygge- og anlægsprojekter, skabe større synlighed overfor branchens aktører og komme i tidlig dialog med nye værdifulde relationer her:

Læs mere om Fynsk Erhverv og deres forskellige partnerskaber her:

Foto: Building Network

Det oplever deltagerne

Med 8-10 regionale byudviklings- og byggekonferencer hvert år og en international konference om Skandinaviske projekter i milliardklassen hvert andet år er Building Network blevet samlingspunkt for mange af Danmarks førende bygherrer, ejendomsudviklere, rådgivere, entreprenører og leverandører. 

På vores regionale konferencer deltager normalt mellem 30 og 40 virksomheder og til vores internationale Building Network Construction Conference, som afholdes i efteråret 2024 kommer der normalt mellem 150 og 200 både danske og udenlandske aktører indenfor byggebranchen.

Du kan se nogle af vores seneste deltageres oplevelse af vores regionale eftermiddagskonferencer herunder.  

Projekt- og forretningsudviklingschef Malene Holmsgaard fra RUM arkitekter var invitereret med på netværkskonferencen som oplægsholder og kunne bagefter tage hjem med en god oplevelse af dagen.
”Jeg må sige, at jeg mødte både engagerede og interesserede mennesker på konferencen. Jeg nåede også at tale og udveksle kontakter med de fleste af dem, der stod på min liste. Som oplægsholder fik jeg både noget ud af at mit eget og de andres indlæg. Så alt i alt en god oplevelse at være med i dag.”

Teamleder Anders Mosbæk Nielsen fra Køge Kommune
”Jeg har deltaget et par gange og synes, at Building Networks netværkskonferencer og format er rigtig godt. Jeg oplever, at deltagerne får noget ud af at høre om hvilke projekter, der er i pipelinen, og hvornår de kan byde ind. Det er også derfor, vi i Køge Kommune siger ja til at komme og fortælle om vores kommende projekter allerede på et tidligt tidspunkt i processen.”

Projektudviklingschef Jørgen Jensen fra ejendoms-, udviklings- og investeringsselskabet AKF var en af konferencens fem oplægsholdere. Jørgen Jensen var meget begejstret for at deltage i konferencen, hvor han fik travlt med at modtage og uddele visitkort.

Foto: Building Network

– Det har været spændende at være med i dag. De andre talere havde nogle gode indlæg, hvor der også var en efterfølgende interesse for at høre mere. Jeg synes også, at det er fint, at man som oplægsholder stiller sig til rådighed i pauserne til de spørgsmål, der måtte være fra deltagerne, så man ikke forstyrrer præsentationen. Undervejs fik jeg også hørt om nogle produkter, jeg ikke kendte i forvejen. Jeg tager også en bunke visitkort med hjem, ligesom jeg fik givet alle de visitkort væk, jeg havde med.

Bæredygtighedskoordinator Christina Mosbech fra Vilhelm Lauritzen Arkitekter var førstegangsdeltager på en Building Network konference. Med bæredygtighed som omdrejningspunkt for konferencens fem oplægsholdere var det nærliggende for Christina Mosbech at bruge en halv dag på at deltage i netværkskonferencen.

– Jeg arbejder til hverdag med bæredygtighed. Derfor var det interessant at høre de forskellige oplæg, der kom fra et bredt og varieret felt i branchen. Generelt var der også nogle spændende snakke om, hvad vej branchen skal gå i forhold til bæredygtighed.  Det er også godt at få andre vinkler på en opgave, så det ikke bare er en arkitekt, der sidder overfor en anden arkitekt og bliver enige om, hvad vej man skal gå.

Foto: Building Network

Markedsudviklingschef og bygherrerådgiver Søren Qvist Hansen fra OBH Rådgivende Ingeniører
Der har været mange spændende indlæg i dag, det må jeg sige. Jeg har også fået netværket og skabt kontakter. Netværksdelen betyder rigtig meget. Så det er godt, at der er afsat god tid mellem oplæggende og under frokosten til at tale med de andre deltagere,” fortalte Søren Hansen, som har deltaget flere gange.

Markeds- og kundechef Christian Jensen fra NCC Building Danmark A/S, der er fra en af de førende entreprenørvirksomheder i Norden, har deltaget på mange af Building Networks konferencer. På trods af travlhed hos NCC Building havde Christian Jensen ikke lyst til at gå glip af dagens netværksarrangement.

– Jeg er en garvet rotte på konferencerne og deltager, fordi jeg godt kan lide netværkets form, hvor vi har mulighed for at få en dialog med oplægsholderne og de her en-til-en-snakke med folk fra branchen. Projektet i Vordingborg, som blev præsenteret i dag, er også noget, vi kigger ind i. Vi laver en del træbyggerier i NCC og er ved at opføre Danmarks største træbyggeri i Odense, så det er spændende at høre om nye bæredygtige projekter og træbyggerier.

Gruppeleder i Bygherrerådgivning Janne Ohrt Jensen fra Afry
Det har været rigtig godt at være her i dag. Gode indlæg og informationer, som jeg kunne bruge. Formen er også rigtig fin med korte og konkrete indlæg. Jeg havde skimmet foredragsholderne på forhånd, og de havde alle noget spændende at byde på. Og så har jeg naturligvis benyttet muligheden mellem oplæggende til at komme i dialog med de andre deltagere,” fortalte Janne Ohrt Jensen, som deltog for første gang.

Markedschef Martin Novak Knudsen fra H. Skjøde Knudsen var en af konferencens fire oplægsholdere. Martin Novak Knudsen var meget tilfredshed med arrangementet og det faglige niveau.
”Jeg synes, at oplæggene var på et højt niveau og med en høj faglig kvalitet. Personligt fik jeg afleveret det, jeg gerne ville til deltagerne, som efterfølgende kvitterede med nogle gode spørgsmål. I netværkspauserne fik jeg desuden nogle interessante kontakter, som jeg skal hjem og følge op på”, fortalte Martin Novak Knudsen.

Foto: Building Network

Få ekstra eksponering før, under eller efter vores konferencer

Building Network’s unikke netværksform med korte indlæg og ekstra lange netværkspauser giver os mulighed for at øge medlemsplejen yderligere. De sidste par år har medlemmerne mulighed for at synliggøre deres gode historier og nyheder kvit og frit på Building Network’s forskellige portaler.

I år kan virksomheder også præsentere deres innovative kompetencer og produkter med et oplæg og en simpel stand med en regionale partnerpakke  og få øget eksponering før, under og efter vores eksklusive konferencer.

To medlemsvirksomheder pr. konference kan efter først-til-mølle få ekstra eksponering over indbudte oplægsholdere, deltagere og mere end 5.000 modtagere af vores nyheder. 

Som regional partner får du:

  • mulighed for at præsentere din virksomhed i et 10 minutters oplæg lige før én af netværkspauserne,
  • indrette en simpel stand på ca. 2×2 m2 i konferencelokalet med et højbord og plads til 2 roll-up 
  • lægge A4 profilmateriale ud på bordene til alle deltagere
  • synlighed med programoverskrift,  teaser tekst, billede og logo i arrangementsbeskrivelsen
  • omtale i vores pressemeddelelse efter konferencen, som bliver lagt på vores hjemmeside med link fra vores nyhedsbrev og LinkedIn.

Partnerpakken reserveres efter først-til-mølle-princippet for 5.000 + moms.

Medlemmer får 50% rabat og kan reservere pakken til 2.500 + moms efter nærmere aftale. 

Foto: Building Network

Offentliggørelse af deltagerliste, billeder og video samt formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn, virksomhed, titel og link til din LinkedIn profil bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement samt at foto og evt. video offentliggøres fra arrangementet.

Deltagerlisten sendes endvidere ud med navn, virksomhed og titel på mail til alle de tilmeldte og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med og offentliggør billeder eller evt. video af dig, bedes du venligst give os besked til os på contact@buildingnetwork.dk.

 

Detaljer

Dato:
9. oktober
Tidspunkt:
12:00 - 16:30

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Tøystrup Gods – Kursus og konference
Blaakærvej 13
Ringe, 5750 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+45 70 27 00 55
Hjemmeside:
www.toystrup.dk

Arrangementer

Seneste nyt