Medlemsprofil

Change your cover photo
OmnivetaDanmark
Change your cover photo
Vores grundlæggende arbejdsområder ligger i at sikre vores kunders betalinger og Cashflow med fakturaadministration, fakturakøb og inkassoservices.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

33282005
Brian Luplau
8
+45 70202084
+45 53715802
1220
København K
Frederiksholms Kanal 2

Vi har i kraft af vore erfaringer fra finansbranchen udviklet INKASSOlight. Her fokuserer vi på individuelle løsninger og kommunikation med debitorerne for at undgå standardiserede inkassoløsninger – eller helt undgå inkasso. Det styrker alle virksomheders muligheder for at få betalt uden at risikere sine kundeforhold. Vi har i kraft av våra erfarenheter från finansbranschen utvecklat INKASSOlight. Här fokuserar vi på individuella lösningar och kommunikation med gäldenärerna för att undgå standardiserade inkassolösningar – eller helt undvika inkasso.

Med Omnivetas fakturaservice kan du koncentrere dig om det du er bedst til – at drive din virksomhed. Du slipper for at skulle bekymre dig om fakturering, rykkere og kedelige telefonsamtaler. Vi hjælper dig helt fra udsendelse af fakturaen og frem til pengene står på din konto.

Netop vores baggrund, som servicevirksomhed for en række danske banker og investorer med forretninger i Sverige, har overbevist os om, at der er et behov for at forbedre kommunikationen mellem leverandører og kunder. Det er den erfaring der har gjort det oplagt for os at udvide vores forretningsområder, og lægge større vægt på fakturakøb og inkassoløsninger.

Vores navn skal være synonymt med kvalitet, kundskab og innovative løsninger. Vores ydelser skal være værdiskabende og kendetegnes ved fleksibilitet og god service

Arrangementer

Seneste nyt