Building Network TV

Der er fuld gang i projekteringen af Nyt Hospital Nordsjælland, ligesom der også er planlagt mange nye spændende byudviklings- og byggeprojekter i de omkringliggende kommuner. Er du interesseret i at høre mere om disse projekter, kan du se et resume af Building Networks eksklusive netværkskonference torsdag d. 9. februar, hvor deltagerne fik mulighed for at høre og tale med bygherrer, rådgivere og entreprenører fra blandt andre Frederikssund kommune, Region Hovedstaden, KANT Arkitekter og Gribskov kommune.

Roskilde og omegn er i fuld gang med at realisere en lang række planlagte bygge- og anlægsprojekter. Building Network havde derfor inviteret til en eksklusiv konference tirsdag d. 28. februar på Comwell Roskilde, hvor deltagerne kunne møde og tale med bygherrer, rådgivere og entreprenører fra blandt andet Region Hovedstaden, Erhvervsakademi Sjælland, Elindco, Mangor & Nagel og FORS A/S

Hvad siger gæsterne ?

Jesper K. Enkebølle, Leasingrådgiver i S.A.C. fortæller på 28 sekunder om sin første oplevelse som gæst til Building Networks netværkskonference “Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Roskilde” og hvordan han som leverandør får mulighed for at synliggøre deres ydelser til mange nye potentielle kunder på de kommende store bygge- og anlægsprojekter.

Marialucia Larsen, Rådgiver i Onmondo A/S fortæller på 46 sekunder om sin oplevelse af Building Networks netværkskonferencer og hvordan hun ser en stor værdi i den åbenhed, der er blandt deltagerne for at skabe nye relationer til konferencen “Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Storkøbenhavn”.

Hvad siger medlemmerne ?

Nicolai Rasmussen, Kundechef hos MT Højgaard fortæller på 43 sekunder om sin oplevelse af Building Networks netværkskonferencer og hvordan han godt kan lide den kombination af projekter, som bliver præsenteret og muligheden for at komme i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører på forskellige niveauer.

Torben Thisted, markedschef i LE34 fortæller på 43 sekunder om hvordan Building Network adskiller sig fra lignende erhvervsnetværk og hvordan han som rådgiver får mulighed for at komme i direkte kontakt med mange aktører på de store bygge- og anlægsprojekter, som ellers kan være svære at få fat i.

Heinz Kjestrup, Partneransvarlig og Key Account Manager i Brunata fortæller på 20 sekunder om sin oplevelse af Building Networks netværkskonferencer og hvordan han som leverandør har nemt ved at komme i kontakt med relevante kontaktpersoner blandt de deltagende bygherrer, rådgivere og entreprenører.

Hvad siger talerne ?

Susanne Hartmann Rasmussen, centerchef i Gribskov Kommune fortæller på 25 sekunder om hvorfor de som bygherrer synes at det var en oplagt mulighed at præsentere deres kommende udviklingsprojekter til Building Networks konference “Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenrører i Nordsjælland”, således at de kan være på forkant og komme i kontakt med nye interessenter og samarbejdspartnere, som kan være med ombord til at planlægge projekterne.

Sune From, Projekt- og entreprisechef for Region Hovedstaden fortæller på 77 sekunder om sin oplevelse af Building Networks netværkskonference “Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Nordsjælland” og hvorfor de som bygherrer har valgt at udbrede kendskabet til deres kommende byggeri af Nyt Hospital Nordsjælland.

Johnny Boye Busch, Projektleder for Region Hovedstaden fortæller på 18 sekunder at de som bygherrer har valgt at synliggøre Rigshospitalets kommende Neurorehabiliteringshus for entreprenører og leverandører på Building Networks netværkskonference “Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører på Vestegnen”

Hvorfor vokser Building Network så kraftigt i øjeblikket ?

Mickey Lund, Direktør i Building Network fortæller på 51 sekunder, hvad han tror er årsagen til at netværket vokser så kraftigt i øjeblikket og antallet af deltagere til de regionale netværkskonferencer for bygge- og anlægsbranchen er eksploderet efter at netværket er blevet landsdækkende og har fokus på at kunne komme i dialog og speed date med bygherrer, rådgivere, entreprenører på kommende større byggerier i de forskellige regioner.

Hvordan adskiller Building Networks konferencer sig fra lignende erhvervsnetværk?

Mickey Lund, direktør i Building Network forklarer på 69 sekunder hvordan Building Network’s konferencer adskiller sig fra lignende erhvervsnetværk ved at skabe værdi for deltagerne gennem indlæg med unik viden fra bygherrer, rådgivere og entreprenører om planerne for kommende byggeprojekter, som giver de forskellige parter mulighed for nemt at komme i dialog med hinanden om konkrete projekter, som de kan byde på indenfor 3-6 måneder.

Hvorfor være medlem af Building Network ?

Mickey Lund, direktør i Building Network forklarer på 50 sekunder at du skal være medlem af Building Network, hvis du ønsker at komme i dialog med bygherrer, rådgivere eller entreprenører på kommende større projekter eller synliggøre dine kompetencer overfor de store og førende leverandører indenfor bygge- og anlægsbranchen.

 

Arrangementer

Seneste nyt