Networking til Fehmarnbelt Days 2018 i Malmø

To dage med intensivt fokus på de fordele Femern Bælt-tunnelen giver for dansk-tysk-svensk samarbejde.

Fehmarnbelt Days afholdes 28. og 29. maj 2018 og er en åben platform for at udveksle ideer og diskutere nye muligheder for samarbejde og vækst i den kommende Fehmarnbelt-region. En festival for alle, der arbejder for at udnytte de nye muligheder, som tunnelen mellem Danmark og Tyskland fører med sig. Der forventes op mod 800 deltager fra alle tre lande. Erhvervsliv, kulturliv, politikere og forskere fra Sverige, Tyskland og Danmark sætter hinanden i stævne i talks, seminarer og debatter, når Nordeuropas største konference om Femern-regionen løber af staben i Malmø.

Under temaet “Tomorrow’s connections” har Fehmarnbelt Days fokus på hvordan gennemførelsen af de rigtige strategier kan skabe de bedste forudsætninger for vækst, og hvordan Femern Bælt-tunnelen vil påvirke områder som kulturelle samarbejder, fælles arbejdsmarkeder og naturligvis transport og logistik.

I disse år bliver der investeret massivt i infrastruktur i Femern-regionen: Siden åbningen af den faste forbindelse over Øresund er København og Malmø vokset tættere sammen. Der er skabt et sammenhængende dansk-svensk jobmarked, og de kulturelle forbindelser er styrket. På tilsvarende vis vil Femern Bælt-tunnelen forbinde Danmark og Tyskland og være katalysator for ændret bosætning, arbejde og fritid i hele Femern Bælt-regionen. Det stilles der skarpt på under Fehmarnbelt Days 2018.

 

Udpluk fra programmet

”Status of the Fehmarnbelt fixed link”
Konferencen åbnes af Claus F. Baunkjær, adm. direktør for Femern A/S, der vil give et indblik i status for Femern Bælt-forbindelsen, der med en tysk godkendelse i sigte, er på vej ind i en ny og spændende fase, hvor det gælder om at gøre klar til byggeriet af Femern-forbindelsen inden for de næste par år.

“Entrepreneurial spirit as a driver for a more competitive and sustainable growth region”
Peter Frederiksen, bestyrelsesformand for Femern A/S, vil under titlen ”Fehmarnbelt Fixed Link: Business perspectives shaping the future” sætte fokus på de fordele og muligheder, som den kommende Femern Bælt-tunnel tilbyder for virksomheder i hele regionen.
Vært for konferencen er Fehmarnbelt Business Council (FBBC).

”Tunnel safety and smart monitoring of infrastructure”
Kim Smedegaard Andersen, vice teknisk direktør for Femern A/S, vil under titlen ”Safety in the Fehmarn tunnel – systems and demands” præsentere de systemer, der er med til at gøre Femern Bælt-tunnelen til en af verdens sikreste tunneler for motorvej og jernbane.
Vært for konferencen er Innovation Network Femern Belt.

Se hele konferenceprogrammet her

Udstilling og pop-up oplæg i Networking Village:

Femern A/S er en del af ”Networking Village” med en stor udstilling om Femern-tunnelen, hvor der løbende vil blive afholdt oplæg. Det er en mulighed for at komme helt tæt på nogle af de nøglemedarbejdere og eksperter, der arbejder i Femern A/S og få en indsigt i deres viden og arbejde.

I ”Networking Village” kan man desuden udvide sit netværk og møde virksomheder og projekter fra Sverige, Danmark og Tyskland, der udstiller deres produkter, resultater eller ydelser.

Baggrund:

Fehmarnbelt Days arrangeres i samarbejde mellem seks organisationer. Den udgør en platform for aktører i og omkring den fremvoksende Femern Bælt-region. Fehmarnbelt Days startede 2012. Konferencen har været afholdt i København, Hamborg og Lübeck og finder i år sted i Malmø. Fehmarnbelt Days arrangeres hvert andet år et sted i Nordtyskland, Danmark eller Sydsverige frem til åbningen af Femern Bælt-tunnelen.

Fehmarnbelt Days arrangeres i samarbejde mellem:

Fehmarnbelt Business Council (FBBC)
Malmö Stad
Region Skåne
STRING
Femern Bælt Komitéen
Femern A/S

Konferencested:

Clarion Hotel & Congress Malmö Live
Dag Hammarskjölds torg 2
21118 Malmø, Sverige

 Tilmeld dig til Fehmarnbelt Days 2018

Du kan tilmelde dig til Fehmarnbelt Days 2018 her

Fehmarnbelt Days bliver afholdt 28. og 29. maj 2018 i Malmø.

Det er gratis at deltage.

Det er også muligt at deltage med eget arrangement som aktivitetspartner, at blive en del af udstillingen i ”Networking Village” eller at blive sponsor for Fehmarnbelt Days.

Læs mere på konferences hjemmeside: www.fehmarnbeltdays.com

Program-2018