Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører på Fyn

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører på Fyn

10. december 12:30 - 16:30

Mandag d. 10. december 2018 inviterer erhvervsnetværkene Building Network og Fynsk Erhverv til konference på Sinatur Hotel Storebælt i Nyborg, der ligger få meter fra vandkanten smukt indrammet af have, skov og strand. Med som oplægsholdere er et interessant udvalg af bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører, der vil forkæle deltagerne med eksklusiv viden om byudviklingen i Odense og andre nye spændende bygge- og anlægsopgaver rundt omkring på Fyn.

Konferencen indledes med frokost bestående af lokale gastronomiske lækkerier fra Sinatur Hotel Storebælts berømte køkken. Direktørerne fra de to erhvervsnetværk vil i fællesskab byde talere, medlemmer og gæster velkommen til arrangementet, inden ordet går videre til den første taler, direktør Allan Nielsen fra det Odense-baserede entreprenørfirma H. Skjøde Knudsen A/S.

H. Skjøde Knudsen A/S beskæftiger sig hovedsageligt med udførelsen af hoved- og totalentrepriser og løser opgaver for en bred vifte af private og offentlige kunder. Allen Nielsen vil på konferencen fortælle om den nye grønne bydel i centrum af Odense, Gartnerbyen, der skal udvikles over de næste 7-8 år. Gartnerbyen ejes af PFA Ejendomme og Skjøde Knudsen A/S med hver 50 procent. Når Gartnerbyen står færdigopført, vil den indeholde en palet af lejeboliger, ejerboliger, dagligvareforretninger samt et sundhedshus, et hotel og øvrig erhverv.

Rådmand Jane Jegind fra Odense Kommune, fortsætter talerrækken med et indlæg om Fremtidens storby Odense, og den ambitiøse udvikling om at forandre en stor dansk by til en moderne storby. Over de kommende år skal der investeres ca. 40 mia. kroner i strategisk byudvikling af Odense. Allerede nu skyder der nye bygninger op overalt i Odense centrum, på havnen, ved campus, ligesom universitetet udvider og det nye Odense Universitetshospital begynder at tage form.

Direktør Jens Pihlholm fra Civica, som er én af landets store almene boligorganisationer, vil herefter præsentere deltagerne for nogle af boligselskabets kommende helhedsplaner, renoveringsprojekter og nybyggerier på Fyn. Et af dem er et nyt spændende bæredygtigt nybyggeri beliggende i landsbyen Årslev. Her skal Civica opføre sit første DGNB-sølv-certificerede boligprojekt med i alt 40 almene boliger, hvor social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed er tænkt ind i boligprojektet.

En repræsentant fra Faaborg-Midtfyn Kommune slutter talerrækken af med at fremvise de spændende planer for udviklingen af ’Fremtidens Forstad’. Den nye bydel skal etableres mellem Årslev og Sdr. Nærå, der ligger ca.10 kilometer fra Odense Universitetshospital. Kommunen er i fuld gang med at tage det næste skridt til udarbejdelse af en udviklingsplan og begynde lokalplanlægningen for bymidten og den nye bydel, der forventes at blive en oplagt ny forstad til Odense på grund af dens beliggenhed. Fremtidens Forstad etableres frem mod 2030, hvor ambitionen er, at 1200 nye borgere er kommet til.

Inden dagens sidste netværksrunde med speeddating og god tid til at udveksle visitkort deltagerne imellem, runder arrangørerne konferencen af med et par korte aktuelle nyheder og en orientering om forårets spændende konferenceprogram.

Foreløbigt program:

12.30 Frokost og prøvesmagning af lokale lækkerier fra Fyn

13.20 Velkomst af Building Network og Fynsk Erhverv samt introduktion til de kommende arrangementer

13.30 Udvikling af Gartnerbyen – en ny levende bydel i centrum af Odense v/ direktør Allan Nielsen, Skjøde A/S

13.50 Odenses ambitiøse udvikling fra stor dansk by til storby v/ rådmand Jane Jegind, Odense Kommune

14.10 Kom i dialog om kommende helhedsplaner, renoveringsprojekter og nybyggerier v/ direktør Jens Pihlholm, Civica

14.30 Netværk og speed dating med de første talere

15.00 Få viden om Fremtidens Forstad og byudvikling i Årslev-Sdr. Nærå v/ Faaborg Midtfyn

15.30 Kom i dialog om kommende bygge- og anlægsprojekter / bygherre, rådgivere eller entreprenør

16.00 Netværk og speed dating med de sidste talere

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talerne og skabe netværk og komme i dialog med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og netværksdeltagere nyde den fantastiske udsigt over storebælt og den naturskønne beliggenhed med egen badebro. Tættere på vandet kan du næsten ikke komme.

Tilmelding

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network, Fynsk Erhverv og gæster, som har tilmeldt sig ved at klikke på knappen herunder.

Læs mere om vores klippekort og forskellige medlemskaber her:

Læs mere om Fynsk Erhverv og deres forskellige partnerskaber her:

Offentliggørelse af deltagerliste og formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn og virksomhed bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement.

Listen sendes endvidere ud på mail til alle deltagere og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med, bedes du venligst give os besked til os på contact@buildingnetwork.dk.

 

Detaljer

Dato:
10. december
Tidspunkt:
12:30 - 16:30

Arrangører

Building Network
Fynsk Erhverv

Sted

Sinatur Hotel Storebælt
Østerøvej 121
Nyborg, 5800
+ Google Map
Telefon:
65 31 40 02
Hjemmeside:
http://www.sinatur.dk/hoteller/hotel-storebaelt/

Arrangementer

Seneste nyt