Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i København

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i København

4. februar 12:30 - 16:30

Hovedstadsområdet vokser med rekordfart i både bredde og højde, og stadig flere nye bygge- og anlægsprojekter er på vej. Mandag d. 4. februar afholder Building Network netværkskonference på det 5-stjernede Copenhagen Marriott Hotel i København, hvor du blandt andre kan høre og tale med Unibail-Rodamco-Westfield Group, ZÜBLIN, Byggeri København og KHR Architecture samt mødes med en række af regionens rådgivere, entreprenører og leverandører.

Transformationen af Fisketorvet sigter mod at skabe en livlig bydel tæt ved havnefronten. Helle García KorndalSenior Commercial Manager Denmark, indleder konferencen med at præsentere Unibail-Rodamco-Westfield Groups spændende planer om at skabe nye grønne områder, forskønnede facader og et større udbud af butikker, restauranter og oplevelser. Nye åbne og aktive facader i gadeplan fremmer livet mellem bygningen og byen samt skaber nye opholdsmuligheder for byens fodgængere og cyklister.

Fisketorvet bliver med direkte integration af den nye metrostation, som forventes at stå færdigt i 2023 et nyt knudepunkt for hele området, hvor Kalvebod og Islands Brygge forbindes over havnen med det historiske Kødbyen.

Transformationen af Fisketorvet vil fremme livet mellem bygningen og byen samt skabe en ny livlig tilføjelse til det centrale København – Illustration schmidt / hammer / lassen / architects

Axel Towers – Foto: Hannah Paludan Kristensen

Den internationale entreprenørvirksomhed ZÜBLIN arbejder i øjeblikket som totalentreprenør på en række karrébyggerier og to højhuse i Carlsberg Byen, Vogelius Tårn og Dahlerup Tårn, som indgår i en familie på i alt ni tårne. Bestyrelsesformand for ZÜBLIN A/S, Jens-Henrik Nicolaisen, fortsætter herefter konferencen med at præsentere et par af virksomhedens projekter, og fortælle, hvordan ZÜBLIN gennem partnerskaber, tidlig involvering og virtuelt design har succes med optimering af byggeriets design, tidsplan og økonomi i tæt samarbejde mellem bygherrer, rådgiver, arkitekt og entreprenør.

 

Blox – Foto: Hannah Paludan Kristensen

København vokser hvert år med 10.000 nye borgere. Det lægger pres på byen, og det gælder ikke mindst behovet for udbygning af daginstitutioner, skoler, fritids- og kulturtilbud. Derfor arbejder Byggeri København, som er kommunens centrale bygherreenhed, på op mod 200 bygge- og renoveringsprojekter over hele byen. Byggeri Københavns projekter har en årlig omsætning på ca. 1,4 mia. kroner og spænder vidt fra opførelsen af 3 nye skoler i Arenakvarteret, på Sluseholmen og i Kødbyen – til moderniseringer, udvidelser, ombygninger og etableringer af midlertidige institutioner.

Ny Islands Brygge Skole

Byggeri København er sammen med C.F. Møller Architects og MT Højgaard ved at opføre en ny bygning til Skolen på Islands Brygge. Tilbygningen forventes at stå klar i 2021 og vil også rumme en sportshal. I Københavns  Kommune er det et krav, at alle skal kunne benytte udearealerne i fritiden.

På Ny Islands Brygge Skole er udearealerne placeret på 2. og 4. sal – Illustration: C.F. Møller Architects

Byggeri København og arkitektfirmaet Entasis er også gået i gang med at udarbejde en ny lokalplan for et 3000 m2 stort hus til kampsport, bevægelse og leg med 2000 m2 udearealer, som skal opføres ved Nørrebro Station. Kampsportens Hus bliver et samlingssted i arkitektonisk særklasse, som er særligt indrettet til asiatisk kampsport som taekwondo, karate eller thaiboksning, og som i sin udformning trækker tydelige referencer til det asiatiske. Byggeriet forventes at stå færdigt ved årsskiftet 2021/2022 og har en samlet anlægssum på 104,5 millioner kroner.

Nyt kampsportshus bliver attraktivt samlingssted, som kombinerer træningsfaciliteter for kampsportsudøvere med et indendørs lege- og bevægelsesområde særligt for de mindre børn  – Illustration: Arkitektfirmaet Entasis

KHR Architecture blev grundlagt i 1946 og er i dag en tegnestue med ca. 65 medarbejdere.

Tegnestuen står for unik arkitektur med fokus på nytænkning, faglig kompetence, kunstnerisk udviklingsarbejde og evnen til konstant
at se arkitekturen fra nye vinkler.

Associeret partner Janina Zerbe runder konferencen af med at præsentere et udsnit af de bolig-, erhvervs- og sundhedsprojekter i Danmark, Norge og Grønland, som virksomheden arbejder med, bl.a. Ny Retspsykiatri Sct. Hans, hvor der er fuld gang i byggeprocessen, Atelierhusene, et 4.700 kvm stort nyt DGNB-SØLV boligbyggeri i Ørestad Syd, BUS – Barne- og ungdomssjukehuset, Haukeland i Bergen
samt flere projekter i NUUK på Grønland.

Program:

12.30 Frokost og prøvesmagning af lokale lækkerier med stor vægt på økologi og bæredygtighed

13.10 Velkomst af Building Network 

13.20 Transformation og udvidelse af Fisketorvet 
v/ Senior Commercial Manager Denmark Helle García Korndal, Unibail-Rodamco-Westfield Group 

13.50 Optimering af byggeriets design, tidsplan og økonomi gennem partnerskaber, tidlig involvering og virtuelt design v/ bestyrelsesformand for ZÜBLIN A/S, Jens-Henrik Nicolaisen 

14.10 Netværk og speed dating med de første talere

15.00 Nye daginstitutioner, skoler, fritids- og kulturtilbud i København
v/ byggechef Kasper Graa Wulff, Byggeri København

15.30 Unik arkitektur med fokus på nytænkning og kunstnerisk udviklingsarbejde 
v/Associeret partner Janina Zerbe, KHR Architecture

15.50 Netværk og speed dating med de sidste talere

16.30 Afrunding samt introduktion til de kommende arrangementer

Foreløbig deltagerliste:

Adsbøll Entreprise A/S Lars H Nielsen
Anlægsgartner Gottlieb Søren Grindsted
Aurora Construction Consultancy Drew Alford
Betongruppen RBR Steen Jensen
Byggeri København Kasper Graa Wulff
Building Network Mickey Lund
Building Network Henrik Tangø-Brandt
Building Network Eva Tangø-Brandt
BYLDIS Han Blom
CMT I/S Sigurd Nissen-Petersen
CMT I/S Søren Høy
Dansk Kabel TV Dennis Rønberg
Dansk Miljørådgivning A/S Jens-Ole Petersen
DECOSIGNS Brian Væver
DELUX DENMARK Michael Madsen
DKTV Sikring Casper Bülow
Hartmanns A/S Agata Heymowski
Hartmanns A/S Sussie Rasmussen
iBinder Hanne Pernille Rockall Muus
Inventarrum A/S Torben Gundsø
JS Ventilation A/S Brian Olander Hjort
KHR Architecture Janina Zerbe
Lamilux Nordic A/S Michael Saunte
Loxam Susanne Vemmelund
Malmos as Connie Wiuff
Moniterra Georgios Papastamos
MT Højgaard A/S Lars Eggert
MT Højgaard A/S Christian Jensen
Petri og Haugsted Peter Bech
Phønix Tag Materialer Per Bach
Pressalit Beata Richter
REKB Jan Rubin
RIB A/S – Byggeweb    
RIB A/S – Byggeweb    
Riwal Danmark Morten Sørensen
ROPOX A/S Rolf Christensen
Rostgaard Nielsen Henrik Christoffersen
S.A.C A/S Camilla Røhl
SEES media Ulrik M. Eriksen
Trend Control Systems Georg Markhovski
Unibail-Rodamco-Westfield Group Helle García Korndal
UNO-UNIQA Group Michael Berggren
Varig Teknik & Miljø A/S Ib Jørgensen
Wacker Neuson Dick Peters
ZÜBLIN A/S Jens-Henrik Nicolaisen

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og netværke med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og deltagere nyde den hyggelige og afslappede atmosfære og få lækre smagsprøver med årstidens råvarer fra restauranten, som er kendt for at kræse med kærlighed for detaljen.

Tilmelding

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network og gæster, som har tilmeldt sig ved at klikke på knappen herunder.

Læs mere om vores klippekort og forskellige medlemskaber her:

Offentliggørelse af deltagerliste og formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn, virksomhed og evt. link til Linkedin bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement.

Listen sendes endvidere ud på mail til alle deltagere og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med, bedes du venligst give os besked til os på contact@buildingnetwork.dk.

Detaljer

Dato:
4. februar
Tidspunkt:
12:30 - 16:30

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Copenhagen Marriott Hotel
Kalvebod Brygge 5
København V, 1560 Danmark
+ Google Map
Telefon:
88 33 99 00
Hjemmeside:
https://www.marriott.com/hotels/travel/cphdk-copenhagen-marriott-hotel/?scid=bb1a189a-fec3-4d19-a255-54ba596febe2

Arrangementer

Seneste nyt