Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i København

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i København

4. februar 12:30 - 16:30

Hovedstadsområdet vokser i rekordfart i både bredde og højde, og stadig flere nye bygge- og anlægsprojekter er på vej. Mandag d. 4. februar afholder Building Network netværkskonference på det 5-stjernede Copenhagen Marriott Hotel i København, hvor deltagerne har mulighed for at høre mere om de kommende byggesager, der er på vej.

KHR Architecture blev grundlagt i 1946 og er i dag en tegnestue med ca. 65 medarbejdere.

Tegnestuen står for unik arkitektur med fokus på nytænkning, faglig kompetence, kunstnerisk udviklingsarbejde og evnen til konstant
at se arkitekturen fra nye vinkler.

Associeret partner Janina Zerbe indleder netværkskonferencen med at præsentere et udsnit af de bolig-, erhvervs- og sundhedsprojekter i Danmark, Norge og Grønland, som virksomheden arbejder med, bl.a. Ny Retspsykiatri Sct. Hans, hvor der er fuld gang i byggeprocessen, Atelierhusene, et 4.700 kvm stort nyt DGNB-SØLV boligbyggeri i Ørestad Syd, BUS – Barne- og ungdomssjukehuset, Haukeland i Bergen
samt flere projekter i NUUK på Grønland.

København vokser hvert år med 10.000 nye borgere. Det lægger pres på byen, og det gælder ikke mindst behovet for udbygning af daginstitutioner, skoler, fritids- og kulturtilbud. Derfor arbejder Byggeri København, som er kommunens centrale bygherreenhed, på op mod 200 bygge- og renoveringsprojekter over hele byen. Byggeri Københavns projekter har en årlig omsætning på ca. 1,4 mia. kroner og spænder vidt fra opførelsen af 3 nye skoler i Arenakvarteret, på Sluseholmen og i Kødbyen – til moderniseringer, udvidelser, ombygninger og etableringer af midlertidige institutioner.

Ny Islands Brygge Skole

Byggeri København er sammen med C.F. Møller Architects og MT Højgaard ved at opføre en ny bygning til Skolen på Islands Brygge. Tilbygningen forventes at stå klar i 2021 og vil også rumme en sportshal. I Københavns  Kommune er det et krav, at alle skal kunne benytte udearealerne i fritiden.

På Ny Islands Brygge Skole er udearealerne placeret på 2. og 4. sal – Illustration: C.F. Møller Architects

Byggeri København og arkitektfirmaet Entasis er gået i gang med at udarbejde en ny lokalplan for et 3000 m2 stort hus til kampsport, bevægelse og leg med 2000 m2 udearealer, som skal opføres ved Nørrebro Station. Kampsportens Hus bliver et samlingssted i arkitektonisk særklasse, som er særligt indrettet til asiatisk kampsport som taekwondo, karate eller thaiboksning, og som i sin udformning trækker tydelige referencer til det asiatiske. Byggeriet forventes at stå færdigt ved årsskiftet 2021/2022 og har en samlet anlægssum på 104,5 millioner kroner.

Nyt kampsportshus bliver attraktivt samlingssted, som kombinerer træningsfaciliteter for kampsportsudøvere med et indendørs lege- og bevægelsesområde særligt for de mindre børn  – Illustration: Arkitektfirmaet Entasis

Foreløbigt program:

12.30 Frokost og prøvesmagning af lokale lækkerier med stor vægt på økologi og bæredygtighed

13.10 Velkomst af Building Network 

13.20 Få unik viden om kommende byudvikling 

13.50 Unik arkitektur med fokus på nytænkning og kunstnerisk udviklingsarbejde v/Associeret partner Janina Zerbe, KHR Architecture

14.10 Netværk og speed dating med de første talere

15.00 Nye daginstitutioner, skoler, fritids- og kulturtilbud i København v/ byggechef Kasper Graa Wulff, Byggeri København

15.30 Kom i dialog om kommende bygge- og anlægsprojekter

15.50 Netværk og speed dating med de sidste talere

16.30 Afrunding samt introduktion til de kommende arrangementer

 

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og netværke med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og deltagere nyde den hyggelige og afslappede atmosfære og få lækre smagsprøver med årstidens råvarer fra restauranten, som er kendt for at kræse med kærlighed for detaljen.

Tilmelding

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network og gæster, som har tilmeldt sig ved at klikke på knappen herunder.

Læs mere om vores klippekort og forskellige medlemskaber her:

Offentliggørelse af deltagerliste og formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn, virksomhed og evt. link til Linkedin bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement.

Listen sendes endvidere ud på mail til alle deltagere og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med, bedes du venligst give os besked til os på contact@buildingnetwork.dk.

Detaljer

Dato:
4. februar
Tidspunkt:
12:30 - 16:30

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Copenhagen Marriott Hotel
Kalvebod Brygge 5
København V, 1560 Danmark
+ Google Map
Telefon:
88 33 99 00
Hjemmeside:
https://www.marriott.com/hotels/travel/cphdk-copenhagen-marriott-hotel/?scid=bb1a189a-fec3-4d19-a255-54ba596febe2

Arrangementer

Seneste nyt