Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Storkøbenhavn

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Storkøbenhavn

6. marts 13:00 - 17:00

Der er fuld gang i udviklingen i Storkøbenhavn, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsprojekter på Vestegnen. Er du interesseret i at høre mere om disse projekter, inviterer Building Network til et eksklusivt arrangement onsdag d. 6. marts, hvor du blandt andet har mulighed for at høre og tale med nogle af regionens bygherre, rådgivere,  entreprenører og leverandører.

Arrangementet finder sted på Quality Hotel™ Høje Taastrup, som ligger blot 2 min. gang fra Høje Taastrup station, hvor alle tog stopper og 20 minutters kørsel fra Kbh.’s Centrum.

Regeringen og Hvidovre Kommune lancerer et af Nordeuropas største, grønneste og mest innovative erhvervsområder i forlængelse af det nuværende Avedøre Holme. Området skal hedde Holmene, hvor 9 nye kunstige øer skal dannes ved jordopfyld. Direktør Gert Nelth fra Hvidovre Kommune præsenterer planerne for at genskabe den oprindelige landskabsmæssige form med 700.000 kvadratmeter ny, bynær natur og 17 kilometer ny kystlinje og hermed give hovedstadsområdet et nyt, topmoderne og 3,1 mio. kvadratmeter stort erhvervsområde med plads til omkring 380 nye virksomheder, hvor der bliver tænkt i nye og innovative trafikløsninger.

Nordeuropas største, grønneste og mest innovative erhvervsområder ved Avedøre Holme, hvor 9 nye kunstige øer under navnet Holmene skal dannes – Illustration: Urban Power

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og netværke med de øvrige deltagere.

Foreløbigt program:

13.00 Frokost og prøvesmagning af lokale lækkerier

13.40 Velkomst af Building Network 

13.50 HOLMENE – et af Nordeuropas største, grønneste og mest innovative erhvervsområder v/ Direktør Gert Nelth, Hvidovre Kommune

14.20 Kom i dialog om kommende bygge- og anlægsprojekter

14.40 Netværk og speed dating med de første talere

15.30 Få unik viden om kommende byudvikling 

16.00 Kom i dialog om kommende bygge- og anlægsprojekter

16.30 Netværk og speed dating med de sidste talere

17.00 Afrunding samt introduktion til de kommende arrangementer

Tilmelding

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network og gæster, som har tilmeldt sig ved at klikke på knappen herunder.

Læs mere om vores klippekort og forskellige medlemskaber her:

Offentliggørelse af deltagerliste og formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn og virksomhed bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement.

Listen sendes endvidere ud på mail til alle deltagere og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med, bedes du venligst give os besked til os på contact@buildingnetwork.dk.

QH_H+©je Taastrup

Detaljer

Dato:
6. marts
Tidspunkt:
13:00 - 17:00

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Quality Hotel Høje Taastrup
Carl Gustavs gade 1
Taastrup, 2630
+ Google Map

Arrangementer

Seneste nyt