Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Aarhus

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Aarhus

20. marts 12:30 - 16:30

Der er fuld gang i byudviklingen af Aarhus, ligesom nye bygge- og anlægsopgaver er på vej i andre dele af Østjylland. Onsdag d. 20. marts inviterer erhvervsnetværket Building Network til konference i Ecopark i Aarhus, hvor du blandt andre kan høre og tale med CASA og AART Architects samt mødes med en række af regionens rådgivere, entreprenører og leverandører.

Netværkskonferencen indledes med frokost og prøvesmagning af lokale lækkerier i en af de moderne konferencelokaler i den innovative og grønne virksomhedspark Ecopark, der ligger i den vestlige del af Aarhus tæt på motorvejen. 

Høje ambitioner for udvikling af bæredygtigt byggeri i Aarhus nye attraktive bydel

CASA er én af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom med en ambitiøs strategi til høj vækst. Gennem de seneste år har entreprenørvirksomheden arbejdet på at udvikle den sidste etape af en ny, bæredygtig og attraktiv bydel i Aarhus tæt på kulturbyen, Ceres Byen og det fornyede Godsbaneareal. Udviklingsdirektør Rasmus Holbech indleder konferencen med at fortælle om totalentreprenørens kommende planer for området og det høje ambitionsniveau for udvikling og opførsel af 70.000 kvm. kontorbyggeri, familieboliger, almene boliger, ungdomsboliger og fællesskabsbaserede seniorboliger til DGNB Guld sammen med investoren PensionDanmark.

PensionDanmark har planer om at investere omkring to mia. kr. i 70.000 kvm. bæredygtigt nybyggeri – Illustration CASA

Herudover er CASA sammen med Arkitema Architects og rådgivende ingeniører SlothMøller i gang med at projektere en renovering af 232 boliger for Boligforeningen Ringgården, afd. 21 i Aarhus Vest. Renoveringen, som forventes at gå i gang i april, består blandt andet af udskiftning af køkkener/baderum, vinduer og døre, installation af elevatorer samt ventilation i alle boliger samt opførsel af 93 nye ungdomsboliger med fælles opholdsarealer på taget.

Boligforeningen Ringgården renoverer 232 boliger og opfører 93 nye ungdomsboliger med fælles opholdsarealer på taget – Illustration: Arkitema Architects

En verden af muligheder i Aarhus, København og Oslo

Herefter vil Kathrine Stærmose, leder af konceptudvikling hos AART architects, præsenterer en stribe af de markante projekter, som arkitektvirksomheden har på tegnebrættet. AART architects er med 150 medarbejdere fordelt på kontorer i Aarhus, København og Oslo travlt beskæftiget med projekter, der spænder på tværs af skala og sektorer, men alle har det tilfælles at skabe muligheder ud over det forventede – muligheder for at leve sundere, smartere og mere sammenhængende liv.

Omdannelse af historisk hospital til fremtidens universitetsby – Visualisering: FEAS / AART architects

Mest aktuelt i Aarhus er udviklingsplanen for at omdanne kommunehospitalet til en campus, hvor Aarhus Universitet møder bylivet og erhvervslivet på helt nye måder samt det nye bolig- og erhvervsbyggeri Nicolinehus, som skaber liv og udsigt i hjertet af Aarhus Ø.

Nicolinehus skaber liv og udsigt til Aarhus Ø – Visualisering: Bricks / AART architects

Foreløbigt program:

12.30 Frokost og prøvesmagning af lokale lækkerier med stor vægt på økologi og bæredygtighed

13.10 Velkomst af Building Network 

13.20 Høje ambitioner for udvikling af bæredygtigt byggeri i Aarhus nye attraktive bydel v/ udviklingsdirektør Rasmus Holbech, CASA A/S

13.50 Kom i dialog om kommende bygge- og anlægsprojekter

14.10 Netværk og speed dating med de første talere

15.00 En verden af muligheder i Aarhus, København og Oslo v/ Leder for konceptudvikling Kathrine Stærmose, AART architects A/S

15.30 Kom i dialog om kommende bygge- og anlægsprojekter

15.50 Netværk og speed dating med de sidste talere

16.30 Afrunding samt introduktion til de kommende arrangementer

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og netværke med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og deltagere nyde den hyggelige og afslappede atmosfære og få lækre smagsprøver med årstidens råvarer fra restauranten, som er kendt for at kræse med kærlighed for detaljen.

Tilmelding

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network og gæster, som har tilmeldt sig ved at klikke på knappen herunder.

Læs mere om vores klippekort og forskellige medlemskaber her:

Offentliggørelse af deltagerliste og formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn og virksomhed bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement.

Listen sendes endvidere ud på mail til alle deltagere og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med, bedes du venligst give os besked til os på contact@buildingnetwork.dk.

Detaljer

Dato:
20. marts
Tidspunkt:
12:30 - 16:30

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Ecopark
Bautavej 1A
Aarhus V, 8210
+ Google Map
Telefon:
87 44 79 00
Hjemmeside:
http://www.ecopark.dk/

Arrangementer

Seneste nyt