Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Roskilde og på Midtsjælland

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Roskilde og på Midtsjælland

13. maj 17:00 - 20:45

3000.00kr.

Der er fuld gang i byudviklingen i Roskilde, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsopgaver på Midtsjælland. Er du interesseret i at høre mere om disse projekter, inviterer Building Network til et eksklusivt arrangement mandag d. 13. maj, hvor du har blandt andre har mulighed for at høre Roskilde Kommune, Næstved Kommuner, HJ Huse A/S, Malmos og Freja Ejendomme samt tale med regionens bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører.

Konferencen finder sted på Comwell Roskilde, der ligger i helt unikke omgivelser med udsigt over Roskilde Fjord og masser af hyggelige kroge til at  netværke i.

Erhvervshus og boliger på vej i Roskildes nye kreative bydel

I løbet af 2020 får erhvervslivet i Roskilde et nyt vækstcenter, når Erhvervshuset SAMSPILLET åbner i Musicons nye kvarter INDFALDET. Byrådet har netop godkendt projektet, som giver plads til mange typer erhverv – både små, kreative iværksættere, store etablerede virksomheder og butikker ud mod Rabalderstræde.

Leder af Musicon, Andreas Høegh, indleder konferencen med at fortælle om de kommende planer for byudviklingen på Musicon, der konkret rummer ca. 38.000 m2 boliger, et erhvervshus og rammer for detailhandel i den nye Musicon-bydel.

Erhvervshuset på ca. 6.000 etagemeter er et af de første byggerier, der realiseres i bydelen og skaber rammerne for vidensdeling, innovation og samarbejde virksomhederne imellem. I løbet af de kommende år bliver området til et færdigt kvarter med specialbutikker og cafeer langs Rabalderstræde, mange typer boliger og et parkeringshus, som vil binde Rabalderparken endnu bedre sammen med resten af Musicon.

Roskildes kommende vækstcenter Erhvervshuset SAMSPILLET skaber nye rammer for vidensdeling, innovation og samarbejde mellem virksomheder i Musicons nye bydel – Illustration Arkitema

Infrastruktur, byfornyelse og boligprojekter på vej i Næstved

Næstved kommune håber på at få godkendt en ny motorvej til Rønnede, der vil aflaste den eksisterende Rute 54. Sammen med den nye højhastighedsbane og Femernbælt-forbindelse forventes regionens andenstørste by at tiltrække store investeringer og mange tilflytninger til den spirende handelsby mange år frem i tiden.

Teknisk direktør, Sven Koefoed-Hansen præsenterer, hvordan kommunen forestiller sig at den nye infrastruktur, by- og havnefornyelse samt byfortætning kommer til at bane vejen for fremtidens bolig- og erhvervsprojekter i det regionale vækstcenter.

Der er flere bolig- og erhvervsprojekter på tegnebrættet i Næstved – Illustration: Næstved Kommune

Bæredygtig og byggeteknologisk udvikling

Som et led i virksomhedens nye strategi har HJ Huse visioner om at blive den førende udvikler og leverandør af 0-energihuse, i en geografisk radius på 70 km fra Slagelse. Udviklingschef Kim Bøhmert runder første halvdel af konferencen af med at fortælle, hvordan en beslutning om en ny bæredygtig og byggeteknologisk virksomhedsprofil har resulteret i et spændende udviklingssamarbejde med Rockwool om opførsel af Rockzero huse i Vemmelev og være stærkt medvirkende til at man har vundet flere nye spændende projekter.  

 

HJ Huse har blandt andet vundet en totalentreprise i Dianalund på opførelse af rækkehuse samt renovering og ombygning af eksisterende bolig – Illustration HJ Huse A/S

På forkant med miljørigtige løsninger og bæredygtig udvikling

Nysgerrighed indenfor bæredygtig udvikling og lysten til at gå nye veje ved at inddrage medarbejderne i virksomhedens ønsker om at kunne arbejde med miljøvenlige alternativer, mindske ressourceforbrug, anvende genbrugsmaterialer og forebygge forurening, har resulteret i at Malmos,  som den første virksomhed i branchen er blevet miljøcertificeret med ISO14001 for knap 10 år siden – og har således også dyrket identifikation af nøgletal for CO2 udledning.

Efter pausen præsenterer direktør, Per Malmos, et udvalg af anlægsgartnervirksomhedens kommende projekter indenfor nyanlæg, renovering og grønne tage samt hvordan en stigende efterspørgsel, nu har betydet at virksomheden fra Roskilde udvider med det nye forretningsområde “Naturlige landskabelsesopgaver i det åbne land”.  

Malmos er for nyligt blevet prækvalificeret til at byde på det ikoniske landskabsprojekt Ny H.C. Andersens Hus i Odense.

– Illustration: MASU PLANNING, Kengu Kuma Architects og Cornelius Vöge Architects

Udvikling og salg af arealer ved Flyvestation Skalstrup 

Freja Ejendomme arbejder med at udvikle statens og regionernes funktionstømte ejendomme herunder militæranlæg, hospitaler, uddannelses institutioner, domhuse mv, med henblik at skabe størst mulig værdi såvel økonomisk, bæredygtighedsmæssigt, socialt som arkitektonisk.

Projektleder, Rune Christiansen, runder konferencen af med at præsentere planerne for udvikling og salg af Flyvestation Skalstrup ved det militære område nær Roskilde Lufthavn, som havde til opgave at opretholde et jordbaseret luftforsvar samt et par af de  ejendomme, som snart forventes at blive sat til salg.

Flyvestation Skalstrup har mange muligheder og er oplagt til bl.a. logistik, oplag, distribution eller institutioner som efterskole eller højskole – Foto: Freja Ejendomme

Program:

17.00  Ankomst og registrering

17.05  Velkomst v/ Building Network

17.10 Erhvervshus og boliger på vej i Roskildes nye kreative bydel v/ Leder af Musicon Andreas Høegh, Roskilde Kommune

17.30 Infrastruktur, byfornyelse og boligprojekter på vej i Næstved v/ Teknisk direktør Sven Koefoed-Hansen, Næstved Kommune

17.50 Bæredygtig og byggeteknologisk udvikling sikrer nye ordrer v/ Udviklingschef Kim Bøhmert, Hj Huse A/S

18.10 Netværk og speed dating med de første talere

19.00 På forkant med miljørigtige løsninger og bæredygtig udvikling v/ Direktør Per Malmos, Malmos

19.25 Udvikling og salg af arealer ved Flyvestation Skalstrup v/ Projektleder Rune Christiansen, Freja Ejendomme 

19.50 Networking med de sidste talere efterfulgt af lækkerier fra køkkenet, vin, øl og vand

20.45 Afslutning ved værterne

Dialog og netværk

I pausen mellem den første og anden halvdel af konferencen vil der være mulighed for at netværke med dagens talere og komme i dialog med de øvrige deltagere.

Foreløbig deltagerliste

Benny Petersen A/S Mads Top Direktør
Betongruppen RBR Steen Jensen Salgskonsulent
Building Network Mickey Lund Direktør
Building Network Henrik Tangø-Brandt Konsulent
Building Network Eva Tangø-Brandt Journalist
Cresto AB Erik Skovdal Sales Denmark & Germany
Dansk Miljørådgivning A/S Jens-Ole Petersen Civilingeniør, Kontorleder
DKTV Sikring A/S Casper Bülow Rådgivende Sikringssælger
FJ Poulsen A/S Martin Poulsen Direktør
FJ Poulsen A/S Mike Sheridan Beregner
Freja Ejendomme Rune Christiansen Projektleder
Hartmanns A/S Agata Heymowski Sales Relations Manager/Construction
Hartmanns A/S Sussie Rasmussen Sales Relations Manager/ Construction
HJ Huse A/S Kim Bøhmert Udviklingschef
iBinder Hanne Pernille Rockall Muus Konsulent
Inventarrum A/S Klaus Tønder Jensen Direktør
JS Ventilation A/S Brian Olander Hjort Salgschef
LAMILUX Nordic A/S Michael Saunte Direktør
Landinspektørfirmaet LE34 Søren Andreas Hansen Landinspektør
Malmos A/S Per Malmos Direktør
Malmos A/S Connie Wiuff Tilbudschef
MC Byg A/S Rene Christiansen Direktør
MC Byg A/S Bo Winer Byggeleder
Miele Professional Ole Schønwandt Account Manager
NRC Jan Rubin Jobkonsulent. Flyver
Næstved Kommune Sven Koefoed-Hansen Teknisk Direktør
OPTIMAX Jørgen S. Lauritsen Direktør
Pacco Jesper Rise Afdingsleder
Roskilde Kommune Andreas Høegh Sekretariatsleder
Strander A/S Morten Strander Direktør
Strander A/S Kenneth Ratz Tilbudsleder
Trend Control Systems Georg Markhovski Business Development Manager
Tømrerfirmaet EH & Søn ApS Martin Skovgaard Direktør
Varig Teknik & Miljø A/S Ib Jørgensen Salgsingeniør
Verisure Kenneth Hansen Sikkerhedskonsulent
Wacker Neuson Dick Peters Salg
Wacker Neuson  Jan Jørgensen Salgschef

Tilmelding

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network og gæster, som har tilmeldt sig ved at klikke på knappen herunder.

Læs mere om vores klippekort og forskellige medlemskaber her:

Offentliggørelse af deltagerliste og formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn og virksomhed bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement.

Listen sendes endvidere ud på mail til alle deltagere og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med, bedes du venligst give os besked til os på contact@buildingnetwork.dk.

 

Detaljer

Dato:
13. maj
Tidspunkt:
17:00 - 20:45
Pris:
3000.00kr.

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Comwell Roskilde
Vestre Kirkevej 12
Roskilde, 4000
+ Google Maps
Telefon:
4632 3131
Hjemmeside:
http://www.comwellroskilde.dk/

Arrangementer

Seneste nyt