Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Aarhus

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Aarhus

22. oktober 2020 12:20 - 16:30

Der er fuld gang i væksten i Aarhus samt flere af de større jyske byer, ligesom der er mange nye bæredygtige byggerier på vej i Skanderborg og Silkeborg. Er du interesseret i at høre mere om nogle af disse projekter, inviterer Building Network til enten fysisk eller virtuel bygge- og anlægskonference i Ecopark Aarhus torsdag d. 22. oktober 2020, hvor udover at kunne komme i dialog med en række af regionens rådgivere, entreprenører og leverandører kan møde AL2 Bolig samt Aarhus, Silkeborg og Skanderborg Kommuner.

Den fysiske del af netværkskonferencen indledes kl. 12.20 i restauranten på første sal hos den innovative og grønne virksomhedspark Ecopark, der ligger i den vestlige del af Aarhus tæt på motorvejen og fortsætter i de tilstødende konferencelokaler. Den virtuelle og digitale del af konferencen starter fra kl. 13.10. 

Nye folkeskoler og institutioner spiller væsentlig rolle i byudvikling

I de kommende 10 år forventes befolkningstallet i Aarhus at stige med knap 5.000 personer om året og Danmarks næststørste by står derfor overfor en spændende tid, hvor der er behov for at bygge flere nye skoler og institutioner.

Byudviklingen medfører også behov for udbygning af kommunens idrætsfaciliteter og lokaler, som skal skabe flere lokale samlingssteder til fritids- og foreningslivet.

Sektionsleder for Børn og Unge Henrik Rudfeld fortæller, hvordan to nye skoler og en række nye institutioner snart er på vej flere steder i kommunen.

Banebrydende og ambitiøs skole i Gellerup

Den kommende skole og fritidscenter i Gellerup bliver en vigtig del af bydelens forandringen med nye boliger, rekreative områder og faciliteter til kultur- og bevægelse samt et attraktivt tilbud til nuværende og nye beboere i området. 

Aktivitets- og læringscenter skal skabe sammenhæng og fællesskab

Skolebyggeri, dagtilbud og boldbaner bliver også et centralt element i udviklingen af Aarhus nordlige bydel Nye, som på sigt skal rumme 15.000-17.000 indbyggere

 

MT Højgaard har i samarbejde med Spektrum Arkitekter vundet den udbudte totalentreprise om at bygge Skanderborg Søbad – Illustration Spektrum Arkitekter

Bæredygtige rammer om gode fællesskaber, helhedstænkning for kommunale bygninger i Skanderborg

Skanderborg Kommune er i rivende udvikling og forventer en kraftig stigning i antallet af indbyggere de kommende år. Med en ny politik for kommunalt byggeri ønsker kommunen at sætte endnu mere fokus på miljø, klima, indeklima og arbejdsmiljø.

Skanderborg Kommune ønsker at efterlade så få klima- og miljøbelastede aftryk som muligt. Det skal ske ved helhedsorienterede tilgang, der sikrer, at kommunens bygninger er bæredygtige i både social, økonomisk, klima og miljømæssig henseende.

Fremtidens lokale fællesskaber
Lars Bak, Afdelingsleder i Kommunale Bygninger fortæller om vejen til den nye politik og bygherrerådgiver Betina Brume Haacks beskriver det indledende arbejde med skolerne i Hørning og visioner bag det arkitektoniske program og nye læringsfælleskaber.

JCN Bolig er i fuld gang med at opføre 117 almene boliger i Åbyen for Boligforeningen Al2bolig med forventet indflytning i løbet af 2022 – Illustration: Luplau/Poulsen

Fremrykning af grønne renoveringsprojekter i den almene sektor

Et bredt politisk flertal står bag en aftale om at afsætte 30,2 mia. kroner til grøn renovering af boliger i den almene sektor. Aftalen medfører, at der skabes yderligere incitament til at energirenovere i den almene boligsektor frem mod 2026.

Med aftalen sættes der ekstraordinært gang i en hurtig afvikling af Landsbyggefondens venteliste i 2020 og 2021. Ventelisteprojekterne gennemgår en to-delt grøn screening og revurdering, som betyder, at projekter med grønne tiltag opprioriteres.

Direktør Allan Werge fortæller, hvilke grønne renoveringsprojekter, som boligorganisationen AL2 Bolig har på tegnebrættet og hvordan boligorganisationen har stort fokus på bæredygtighed og optimere samarbejdet mellem beboere, rådgivere og entreprenører.

Søfronten og Havnen kan blive et af de mest attraktive områder i Silkeborg by – Illustration: Team Effekt

Ny kommuneplan skal sikre vækst og unikt friluftsliv

Silkeborg Kommune er i fuld gang med at revidere kommuneplanen for de næste 12 år, så den giver de bedste rammer for vækst, udvikling og oplevelser.

Flere større bygherrer har allerede meldt sig på banen og entreprenørerne forventes at kunne sætte gang i opførslen af de første boliger i 2021, så de nuværende 94.000 borgere om bare seks år er vokset til 100.000.

Naturen skal være drivkraften

Naturen skal være hovedpersonen og drivkraften i udviklingen af danmarks outdoorhovedstad med etablering af flere tusinde boliger i bymæssig natur og grønne områder over de kommende år, så kommunen kan følge med efterspørgslen af nye boliger og indrykket af især unge og børnefamilier fra Aarhus.

Formand i Plan- og Vejudvalget Hans Okholm fortæller om udviklingen af Silkeborg midtby, de første etaper af udviklingen af nye boliger i Eriksborg og omegnsbyerne, kommunens landskabsstrategi samt en ny infrastruktur- og vandhåndteringsplan, som snart er på vej.

Målet er at styrke sammenhængen mellem Søfronten, Havnen og resten af midtbyen og ikke mindst at binde byen, Silkeborg Langsø og naturen bedre sammen – Illustration Team Effekt

 

 

Foreløbigt Program

12.20 Frokost og netværk

13.10 Velkomst af Building Network 

13.20 Skole- og institutionsbyggerier på vej i Aarhus v/ Sektionsleder for børn og unge ved Aarhus Kommune, Henrik Rudfeldt.  

13.40 Bæredygtige rammer og helhedstænkning for kommunale bygninger i Skanderborg v/ Lars Bak, afdelingsleder i Kommunale Bygninger ved Skanderborg Kommune  

14.00 Fremrykning af grønne renoveringsprojekter i den almene boligsektor v/ direktør Allan Werge Al2 Bolig

14.20 Netværk og speed dating med de første talere

15.00 Ny Kommuneplan skal sikre væskt og unikt friluftsliv v/ Formand for Plan- og Vej Hans Okholm, Silkeborg Kommune

15.20  Netværk og god kommunikation handler om at opbygge tillid v/ Henrik Tangø-Brandt, Building Network Kommunikation

15.30 Netværk og speed dating med de sidste talere

16.00 Afrunding samt introduktion til kommende arrangementer

Deltagerliste

AART architects Kathrine Stærmose
AL2Bolig Allan Werge
Boon Edam Carlo Humble
British Embassy Copenhagen Søren Riisgaard
Building Network Mickey Lund
Building Network Daniel From
Building Network Henrik Tangø-Brandt
City Container Ulrik Pedersen
COWI Bo  Stærk
Dansk Kabel TV Dennis Rønberg
Dansk Kabel TV – DKTV Sikring Niels Brix  Jensen
DMR A/S Dennis Thagaard
Enemærke & Petersen Claus Kjøngerskov
Fenagy A/S Kirsten Rasmusssen
Hartmanns Pernille Ravn
Honeywell A/S Georg Markhovski
Inventarrum A/S Erik Jensen
Kee Safety Ltd.  Allan B  Kjeldsen 
KNAUF A/S Ann Barbara  Damø
Kolon Total Inventar  Lisbeth  Tokkesdal
Kolon Total Inventar  Susanne Bay Larsen
Kuben Management A/S Lars Faber
MW Group  Casper Bülow
NJORD Law Firm Steffen Hebsgaard Muff
Phønix Tag Materialer Dorthe Hartung
Quicktube / Skovsager Group Henrik Bøgh
RIB A/S Marc Melgaard
RIB A/S Flemming Dyring-Olsen
RGS Nordic Torben Vinkel
Silkeborg Kommune Hans Jørgen Oakholm
Skanderborg Kommune Lars Bak
Videx Aps Brian Jensen
VisBlue Katharina Laursen
Aarhus Kommune Henrik Rudfeld

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og netværke med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og deltagere nyde den hyggelige og afslappede atmosfære og få lækre smagsprøver med årstidens råvarer fra restauranten, som er kendt for at kræse med kærlighed for detaljen.

Tilmelding

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network og gæster, som har tilmeldt sig ved at klikke på knappen herunder.

Såfremt din virksomhed ikke er medlem af Building Network har du mulighed for at købe en gæstebillet for DKK 2.400 + moms eller et klippekort til fire regionale konferencer til 7.200 + moms. 

Gæstebilletter kan indenfor 30 dage modregnes i vores klippekort eller et af vores medlemskaber. 

Se om din virksomhed er medlem af Building Network og læs mere om vores klippekort samt forskellige medlemskaber her:

Hvordan netværker du sikkert til vores bygge- og anlægskonferencer ?

På vores konferencer benytter vi nu altid ekstra store lokaler, hvor der er:

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

– God afstand mellem talere og deltagere samt mere gulvareal pr. deltager. Vi har fundet frem til en optimal bordopstilling med et helt bord pr. deltager i små femmands øer, hvor deltagerne selv kan placere sig indbyrdes fra hinanden med den afstand, som de er trykke ved, men samtidig kan deltage i en samtale med resten af gruppen henover bordene.

– Håndsprit ved ankomst og på alle borde

– Ekstra rengøring af overflader og udsatte kontaktflader

– Øget filtrering af indeluften med HEPA-filter både før og under arrangementet, som reducerer bakterier og luftbåren vira.

– Personlige redskaber, engangshandsker eller portionsskåle samt drikkevarer på flaske

– Mulighed for brug af udendørsarealer til netværk i pauserne, hvis vejret tillader det

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Bliv regional partner
– og få ekstra eksponering før, under og efter vores konferencer

Som noget helt nyt i 2020 har vi på anbefaling af flere af vores medlemmer nu mulighed for at tilbyde to virksomheder pr. konference ekstra eksponering over både talere,  deltagere og de mere end 5.000 modtagere af vores nyhedsbrev. 

Som regional partner får du:

  • mulighed for at præsentere din virksomhed i et 10 minutters indlæg lige før én af netværkspauserne,
  • indrette en simpel stand på 2×2 m2 med et højbord, 2 roll-up og lignende i konferencelokalet
  • lægge A4 profilmateriale i konferencemappen til alle deltagere
  • samt blive synliggjort med programoverskrift,  teaser tekst, billede og logo i arrangementbeskrivelsen samt nævnt i vores pressemeddelelse efter konferencen, som bliver lagt på vores hjemmeside med link fra vores nyhedsbrev og LinkedIn.

Partnerpakken reserveres efter først-til-mølle-princippet for 5.000 + moms.

Offentliggørelse af deltagerliste, billeder og video samt formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn, virksomhed, titel og link til din LinkedIn profil bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement samt at foto og evt. video offentliggøres fra arrangementet.

Deltagerlisten sendes endvidere ud med navn, virksomhed og titel på mail til alle de tilmeldte og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med og offentliggør billeder eller evt. video af dig, bedes du venligst give os besked til os på contact@buildingnetwork.dk.

 

Detaljer

Dato:
22. oktober 2020
Tidspunkt:
12:20 - 16:30

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Ecopark
Bautavej 1A
Aarhus V, 8210
+ Google Maps
Telefon:
87 44 79 00
Hjemmeside:
http://www.ecopark.dk/

Arrangementer

Seneste nyt