Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Aarhus

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Aarhus

22. oktober 12:20 - 16:30

Der er fuld gang i byudviklingen i Aarhus, ligesom mange nye bygge- og anlægsopgaver er på vej i andre dele af Østjylland. Er du interesseret i at høre mere om nogle af disse projekter, inviterer Building Network til årets anden bygge- og anlægskonference i Ecopark i Aarhus torsdag d. 22. oktober 2020, hvor kan komme i dialog med AL2 Bolig samt Aarhus, Silkeborg og Skanderborg Kommuner og en række af regionens rådgivere, entreprenører og leverandører.

Netværkskonferencen indledes med frokost og afholdes efterfølgende i en af de moderne konferencelokaler i den innovative og grønne virksomhedspark Ecopark, der ligger i den vestlige del af Aarhus tæt på motorvejen. 

Nye folkeskoler og institutioner spiller væsentlig rolle i byudvikling.

I de kommende 10 år forventes befolkningstallet i Aarhus at stige med knap 5.000 personer om året og Danmarks næststørste by står derfor overfor en spændende tid, hvor der er behov for at bygge flere nye skoler og institutioner.

Byudviklingen medfører også behov for udbygning af kommunens idrætsfaciliteter og lokaler, som skal skabe flere lokale samlingssteder til fritids- og foreningslivet.

Sektionsleder for Børn og Unge Henrik Rudfeld fortæller, hvordan to nye skoler og en række nye institutioner snart er på vej flere steder i kommunen.

Banebrydende og ambitiøs skole i Gellerup

Den kommende skole og fritidscenter i Gellerup bliver en vigtig del af bydelens forandringen med nye boliger, rekreative områder og faciliteter til kultur- og bevægelse samt et attraktivt tilbud til nuværende og nye beboere i området. 

Aktivitets- og læringscenter skal skabe sammenhæng og fællesskab

Skolebyggeri, dagtilbud og boldbaner bliver også et centralt element i udviklingen af Aarhus nordlige bydel Nye, som på sigt skal rumme 15.000-17.000 indbyggere

 

MT Højgaard har i samarbejde med Spektrum Arkitekter vundet den udbudte totalentreprise om at bygge Skanderborg Søbad – Illustration Spektrum Arkitekter

Bæredygtige rammer om gode fællesskaber, helhedstænkning for kommunale bygninger i Skanderborg

Skanderborg Kommune er i rivende udvikling og forventer en kraftig stigning i antallet af indbyggere de kommende år. Med en ny politik for kommunalt byggeri ønsker kommunen at sætte endnu mere fokus på miljø, klima, indeklima og arbejdsmiljø.

Skanderborg Kommune ønsker at efterlade så få klima- og miljøbelastede aftryk som muligt. Det skal ske ved helhedsorienterede tilgang, der sikrer, at kommunens bygninger er bæredygtige i både social, økonomisk, klima og miljømæssig henseende.

Fremtidens lokale fællesskaber
Lars Bak, Afdelingsleder i Kommunale Bygninger fortæller om vejen til den nye politik og bygherrerådgiver Betina Brume Haacks beskriver det indledende arbejde med skolerne i Hørning og visioner bag det arkitektoniske program og nye læringsfælleskaber.

Foreløbigt Program

12.20 Frokost og netværk

13.10 Velkomst af Building Network 

13.20 Skole- og institutionsbyggerier på vej i Aarhus v/ Sektionsleder for børn og unge ved Aarhus Kommune, Henrik Rudfeldt.  

13.40 Bæredygtige rammer om gode fællesskaber, helhedstænkning for kommunale bygninger i Skanderborg v/ Lars Bak, afdelingsleder i Kommunale Bygninger ved Skanderborg Kommune  

14.00 Fremrykning af grønne renoveringsprojekter i den almene boligsektor v/ direktør Allan Werge Al2 Bolig

14.20 Netværk og speed dating med de første talere

15.00 Byudvikling og kommende projekter i Silkeborg v/ Formand for Plan- og Vej Hans Okholm, Silkeborg Kommune

15.25 Kom i dialog om kommende bygge- og anlægsprojekter v/ bygherre, rådgiver eller entreprenør

15.50 Netværk og speed dating med de sidste talere

16.30 Afrunding samt introduktion til kommende arrangementer

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og netværke med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og deltagere nyde den hyggelige og afslappede atmosfære og få lækre smagsprøver med årstidens råvarer fra restauranten, som er kendt for at kræse med kærlighed for detaljen.

Tilmelding

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network og gæster, som har tilmeldt sig ved at klikke på knappen herunder.

Såfremt din virksomhed ikke er medlem af Building Network har du mulighed for at købe en gæstebillet for DKK 2.400 + moms eller et klippekort til fire regionale konferencer til 7.200 + moms. 

Gæstebilletter kan indenfor 30 dage modregnes i vores klippekort eller et af vores medlemskaber. 

Se om din virksomhed er medlem af Building Network og læs mere om vores klippekort samt forskellige medlemskaber her:

Hvordan netværker du sikkert til vores bygge- og anlægskonferencer ?

Vi opfylder myndighedernes anbefalinger til både afstand, sikkerhed, hygiejne og antal deltagere.

På vores konferencer benytter vi ekstra store lokaler, hvor der er:
– God afstand og mindst 2 m2 gulvareal pr. deltager.
– Håndsprit ved ankomst og i alle lokaler
– Ekstra rengøring af overflader og udsatte kontaktflader
– Portionsanretning af mad og brug af drikkevarer på flaske

Bliv regional partner
– og få ekstra eksponering før, under og efter vores konferencer

Som noget helt nyt i 2020 har vi på anbefaling af flere af vores medlemmer nu mulighed for at tilbyde to virksomheder pr. konference ekstra eksponering over både talere,  deltagere og de mere end 5.000 modtagere af vores nyhedsbrev. 

Som regional partner får du:

  • mulighed for at præsentere din virksomhed i et 10 minutters indlæg lige før én af netværkspauserne,
  • indrette en simpel stand på 2×2 m2 med et højbord, 2 roll-up og lignende i konferencelokalet
  • lægge A4 profilmateriale i konferencemappen til alle deltagere
  • samt blive synliggjort med programoverskrift,  teaser tekst, billede og logo i arrangementbeskrivelsen samt nævnt i vores pressemeddelelse efter konferencen, som bliver lagt på vores hjemmeside med link fra vores nyhedsbrev og LinkedIn.

Partnerpakken reserveres efter først-til-mølle-princippet for 5.000 + moms.

Offentliggørelse af deltagerliste, billeder og video samt formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn, virksomhed, titel og link til din LinkedIn profil bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement samt at foto og evt. video offentliggøres fra arrangementet.

Deltagerlisten sendes endvidere ud med navn, virksomhed og titel på mail til alle de tilmeldte og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med og offentliggør billeder eller evt. video af dig, bedes du venligst give os besked til os på contact@buildingnetwork.dk.

 

Detaljer

Dato:
22. oktober
Tidspunkt:
12:20 - 16:30

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Ecopark
Bautavej 1A
Aarhus V, 8210
+ Google Maps
Telefon:
87 44 79 00
Hjemmeside:
http://www.ecopark.dk/

Arrangementer

Seneste nyt