Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Lyngby, Storkøbenhavn og Nordsjælland

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Lyngby, Storkøbenhavn og Nordsjælland

5. oktober 12:30 - 16:30

DKK2500.00

Der er fuld gang i byudviklingen i Lyngby, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsopgaver i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Er du interesseret i at høre mere om disse projekter, inviterer Building Network til et eksklusivt arrangement mandag d. 5. oktober 2020. 

På konferencen har du mulighed for at høre KAB, FB gruppen, Danica Ejendomme og arkitektfirmaet RUM samt møde nogle af regionens bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører.

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Økologi ved Mølleåen

Konferencen finder sted på Sinatur Hotel Frederiksdal, direkte ned til Mølleåen, midt i den smukke natur mellem Furesø og Bagsværd Sø. Husets køkken vil forkæle dig med hjemmelavede specialiteter baseret på økologi og friske lokale råvarer. Alt laves fra bunden, og følger årstidens gang.

 

Etagebyggeri i træ og genbyg bliver en strategisk satsning for KAB-fællesskabet i de kommende år – Illustration C.F. Møller

Etagebyggeri i træ og smart genbyg

I 2020 fejrer KAB 100 års jubilæum med præsentation af en nye strategi, som bygger på stolte traditioner og fælles værdier. KAB har i fremtiden stort fokus på at sætte en grøn og bæredygtig dagsorden og udvikle attraktive boliger blandt andet indenfor træbyggeri og med genanvendelse af byggematerialer, som har et klart mindre klimaaftryk end beton og andre traditionelle byggematerialer.

KAB-fællesskabet er vokset markant i de senere år, og der er både plads til nærvær og forskellighed i boligafdelingerne samt et større fokus på at skabe en mere bæredygtig verden: økonomisk, socialt og ikke mindst i forhold til både klima og miljø. 

Byggeudviklingschef Ulrik Steen Jensen fortæller om tankerne bag den nye strategi og tilgangen til bæredygtighed i et par af de kommende projekter, som er på vej, samt hvordan det lokale beboerdemokrati i fortsat høj grad inddrages og samarbejder med dygtige aktører.

Sundhed, sikkerhed og nye fællesskaber

Hvordan planlægger vi arkitektur og design i nye bydele, boliger, skoler og kontormiljøer, så vi kan fungerer sundt og sikkert i den nye virkelighed?

 

Arkitekturen skal tage højde for vores adfærdsændring og skal favne de nye rammer om vores dagligdag, da vi øjensynligt skal vænne os til tilbagevende pandemier.

 

Projektchef Mia Scheel præsenterer, hvordan arkitektfirmaet RUM har succes med at etablere nye fællesskaber med en positiv og afgørende effekt, så ensomhed i alle aldre forebygges.

Illustration: RUM

Byen til vandet – Vandet til byen

Byområdet Jernlageret på Nordhavnen i Horsens skal bringe byen tættere på havnen og havnen tættere på byen. På kanten mellem Horsens Fjord og Horsens by udvikles og opføres 70.000 m² ny bebyggelse til beboelse, erhverv, parkeringsanlæg samt anlæg af havnekanal og offentlige byrum. 

Illustration: BIRD, RUM og Reiulf Ramstad Arkitekter

300 ungdomsboliger og 50 familieboliger

Når Journalisthøjskolen flytter ud af det ikoniske betonbyggeri i det nordlige Aarhus, skal hele området transformeres til et nyt og spændende bykvarter. En driver i udviklingen er Østjysk Bolig, der opfører 300 ungdomsboliger og 50 familieboliger på grunden. RUM skal sammen med JFP, RUM, Reiulf Ramstad Arkitekter, SWECO og Green Sustainable Landscape opføre de 17.000 m² nye almene boliger.

KPC skal varetage 2. etape af byggeriet af fleksible og energieffektive kontormiljøer med spisesteder og handel i gadeplan i Postbyen for Danica Pension – Illustration: Lundgaard & Tranberg Arkitekter

Postbyen en ny destination fuld af liv

Danica Pension er i fuld gang med at udvikle og opføre Postbyen, som med Danske Banks nye domicil, fire slanke tårne til boliger og hotellejligheder, erhvervsbyggeri og et sundhedshus skal danne rammen om et nyt attraktivt bykvarter i det centrale København, hvor den gamle centralpostbygning har ligget i over 100 år.

Den nye bykvarter skaber  forbindelsen fra Hovedbanegården til havnefronten og Kalvebod brygge.   

Projektdirektør Ann-Marie Lewis fra Danica Ejendomme fortæller om ambitionerne om at skabe et område af international standard med varieret og spændende grønt parkforløb i en hævet bypark inspireret af blandt andet High Line i New York.

Kvarteret forventes af blive en ny destination for 20.000 københavnere, forretningsfolk og turister, som dagligt forventes at opholde sig eller gå igennem den nye bydel med cafeer, restauranter, åbne pladser og promenade med udsigt over bane traceet.

Per Aarsleff er i fuld gang med at opføre Danske Banks nye domicil for Danica Pension, som forventes at stå færdigt i Københavns nye bykvarter Postbyen i 2023 – Illustration: Lundgaard & Tranberg Arkitekter

Foreløbigt program:

12.30 Frokost og netværk

13.20 Velkomst af Building Network 

13.30 Etagebyggeri i træ og smart genbyg v / Byggeudviklingschef Ulrik Steen Jensen, KAB

13.55 Sundhed, sikkerhed og nye fællesskaber v/ Projektchef, Mia Scheel, RUM

14.20 Netværk og speed dating med de første talere

15.00 Udvikling af boliger og projekter i Storkøbenhavn v/ Direktør Hans-Bo Hyldig, FB gruppen

15.25 Postbyen en ny destination fuld af liv v/ Projektdirektør Ann-Marie Lewis, Danica Ejendomme

15.50 Netværk og speed dating med de sidste talere

16.30 Afrunding samt introduktion til kommende arrangementer

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og netværke med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og netværksdeltagere nyde terrassen med den fantastiske udsigt.

Tilmelding

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network og gæster, som har tilmeldt sig ved at klikke på knappen herunder.

Såfremt din virksomhed ikke er medlem af Building Network har du mulighed for at købe en gæstebillet for DKK 2.400 + moms eller et klippekort til fire regionale konferencer til 7.200 + moms. 

Gæstebilletter kan indenfor 30 dage modregnes i vores klippekort eller et af vores medlemskaber. 

Se om din virksomhed er medlem af Building Network og læs mere vores klippekort samt forskellige medlemskaber her:

Hvordan netværker du sikkert til vores bygge- og anlægskonferencer ?

Vi opfylder myndighedernes anbefalinger til både afstand, sikkerhed, hygiejne og antal deltagere.

På vores konferencer benytter vi ekstra store lokaler, hvor der er:
– God afstand og mindst 2 m2 gulvareal pr. deltager.
– Håndsprit ved ankomst og i alle lokaler
– Ekstra rengøring af overflader og udsatte kontaktflader
– Portionsanretning af mad og brug af drikkevarer på flaske

Bliv regional partner
– og få ekstra eksponering før, under og efter vores konferencer

Som noget helt nyt i 2020 har vi på anbefaling af flere af vores medlemmer nu mulighed for at tilbyde to virksomheder pr. konference ekstra eksponering over både talere,  deltagere og de mere end 5.000 modtagere af vores nyhedsbrev. 

Som regional partner får du:

  • mulighed for at præsentere din virksomhed i et 10 minutters indlæg lige før én af netværkspauserne,
  • indrette en simpel stand på 2×2 m2 med et højbord, 2 roll-up og lignende i konferencelokalet
  • lægge A4 profilmateriale i konferencemappen til alle deltagere
  • samt blive synliggjort med programoverskrift,  teaser tekst, billede og logo i arrangementbeskrivelsen samt nævnt i vores pressemeddelelse efter konferencen, som bliver lagt på vores hjemmeside med link fra vores nyhedsbrev og LinkedIn.

Partnerpakken reserveres efter først-til-mølle-princippet for 5.000 + moms.

Offentliggørelse af deltagerliste, billeder og video samt formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn, virksomhed, titel og link til din LinkedIn profil bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement samt at foto og evt. video offentliggøres fra arrangementet.

Deltagerlisten sendes endvidere ud med navn, virksomhed og titel på mail til alle de tilmeldte og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med og offentliggør billeder eller evt. video af dig, bedes du venligst give os besked til os på contact@buildingnetwork.dk.

Detaljer

Dato:
5. oktober
Tidspunkt:
12:30 - 16:30
Pris:
DKK2500.00

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Hotel Sinatur Frederiksdal
Frederiksdalsvej 36
Kgs. Lyngby, 2800
+ Google Maps
Telefon:
45854333
Hjemmeside:
http://www.sinatur.dk/hoteller/hotel-frederiksdal/

Arrangementer

Seneste nyt