Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Køge og på Sjælland

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Køge og på Sjælland

16. september 12:30 - 16:30

Der er fuld gang i byudviklingen i Køge, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsprojekter på Sjælland. Er du interesseret i at høre mere om disse projekter, inviterer Building Network og Comwell Køge Strand til en eksklusiv netværkskonference onsdag d. 16. september 2020. På konferencen har du også mulighed for at møde Boligselskabet Fjordparken, Kuben Management, Vejdirektoratet og Kant Arkitekter – Part of Sweco samt nogle af regionens bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører.

 

Økologisk mad på stranden

På Comwell Køge Strand kan du fx. nyde danske økologiske råvarer på terrassen med en unik beliggenhed lige ud til Køge Bugt. Det nyistandsatte hotel emmer af atmosfære med dets indbydende indretning som moderne strandhotel.

Den helt nye restaurant serverer retter tilberedt med omtanke og kærlighed til de enkelte råvarer, og når vejret tillader det, griller vi på den store terrasse ud mod vandet.

Gågader og bycentre i mange mindre og mellemstore byer har stort behov for en strategi til at puste nyt liv i byen – Illustration – Dimension Design 

Nye attraktionsværdier, mødesteder og oplevelser skaber levende byer

Kuben Management arbejder som bygherrerådgiver med by- og boligudvikling for kommuner, almene boligorganisationer og private aktører i hele landet.

I samarbejde med søsterselskabet Exometric leverer Kuben Management analysegrundlag for bosætning, byudvikling og fremtidig investering i ejendomme og grunde.

Regionsdirektør Henrik Steen Sørensen giver eksempler på, hvordan strategisk samarbejde og bæredygtige udviklingsstrategier har haft succes med at vende forstenede bykerner og en trist udvikling i mange byer ved at kombinere etablering af almene og private boliger, fremme nye mødesteder, oplevelser samt service- og kulturtilbud.

Bæredygtige fællesskaber i en naturlig sammenhæng
mellem byen og naturen

I løbet af de kommende år vil udviklingen af Nykøbings Falsters nye bæredygtige kvarter ændre det gamle erhvervsområde, hvor A. Schillers Maskinfabrik i mange år har ligget. Byggeriet af de første 150  almene og private boliger forventes at gå i gang i løbet af 2021, så snart at lokalplanen falder på plads. De efterfølgende ca. 300 boliger bygges i etaper over de næste 5-10 år.

Nykøbing Falsters ”Grønne Hjørne”

Direktør Anita Ulrik Sørensen for Boligselskabet Fjordparken, som står bag de første 100 almene boliger fortæller om et kvarter med fokus på samhørighed samt nytænkende og oplevelsesrige forbindelser, der skaber en mere attraktiv fremtid for stedet og de kommende beboere. Schillerkvarteret bliver et helt særligt sted, der med blandede boformer, detailhandel eller kulturelle institutioner vil udfordre og udvikle den måde, man bor og arbejder på i Nykøbing Falster i tættere kontakt med åen og skoven. 

Boliger og natur bliver planlagt sammen fra starten, så de grønne forbindelser inspirerer til rekreative oplevelser gennem det nye kvarter – Illustration Kant Arkitekter part of SWECO

Ny tunnel under Svanemøllebugten nærmer sig udbud og anlægsfasen

I løbet af 2021 forventes Vejdirektoratet at udbyde en ny 1,4 kilometer lang tunnel i forlængelse af Nordhavnsvej-tunnelen. Derudover skal Vejdirektoratet anlægge en midlertidig erstatningshavn i Færgehavn Nord og en vejomlægning i Nordhavn.

København vokser med ca. 10.000 nye beboere hvert år og med Nordhavnstunnellen bliver der plads til flere nye Københavnere. Assisterende projektleder på projektet Christian Tolderlund fortæller om planerne for Vejdirektoratet nye forbindelse, som skal skabe mere direkte adgangsforhold til byudviklingsområderne i ydre og indre Nordhav og forbedre tilgængeligheden for den tunge trafik til containerterminalen og krydstogtsterminalen.

Fototekst – Nordhavnstunnellen er en forudsætning for at de næste etaper af Københavns nye bydel Nordhavn kan bebygges og byudvikles og kan efter tidsplanen forventes taget i brug i slutningen af 2027.

Herefter fortæller projektleder Ulrik Larsen kort om forundersøgelserne af den Østlige Ringvej, der vil kunne afhjælpe den stigende trængsel i hele København og samtidig forbedre adgangen til Københavns Lufthavn og Øresundsforbindelsen.

Tættere samarbejde skaber bedre byggeri

Den rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomhed Sweco, har de senere år styrket kompetencerne med opkøbet af Årstiderne Arkitekter i 2018 og senest KANT arkitekter i marts 2020.

Etableringen af et samlet ingeniør- og arkitektmiljø i både København, Silkeborg, Odense og ved årsskiftet nu også i Aarhus er en del af Swecos strategi om at tilbyde kunderne fuldt integrerede rådgivningsydelser fra fælles kontorer.

Markedschef og arkitekt Anders Bay Holm fortæller om de høje ambitioner og indledende erfaringer, som KANT arkitekter – Part of Sweco har oplevet, når mere end 300 arkitekter og 1000 ingeniører skal arbejde tættere sammen på både strategiske rammeaftaler og projekter over hele landet.

Herudover præsenteres visionerne bag et par de kommende private og almene projekter, som er under udvikling.

Knudrisrækkerne

Fællesskab, ualmindelige boliger og upcycling er nøgleordene for et nyt træhusbyggeri med 89 almene boliger i Knudrisgade i Aarhus.

Visionen er at skabe en bygning, der vil bidrage med nye oplevelser i nærmiljøet og udfordrer tankerne om dét at bo alment. En bygning, der på den ene side peger fremad med et usædvanligt bæredygtigt koncept, men samtidig tager fortidens historie med sig ved at genanvende dele af det eksisterende hus.

Egesletten

Cirkusgrunden har i årevis været Hvissinges lille, vilde park som benyttes i mange forskellige sammenhænge. Ambition er at bevare parkens rekreative kvaliteter i samspil med den nye bebyggelse Egesletten. Med udgangspunkt i kvaliteterne fra forstadens grønne miljø og trygge fællesskab flettes det sammen med parkens potentiale for leg og aktivitet – både for nye og eksisterende beboere.

Landskabet bliver synligt fra alle boliger og fortæller om de skiftende årstider samt håndterer regnvand på en måde, som lægger op til leg og tilfører biodiversitet.

Cirkelhusene

For Casa Nord har KANT arkitekter tegnet en ny etageejendom i varierende etager med 118 boliger fordelt på 1-, 2- og 3-værelses lejligheder i Køge. Ligesom nabobygningen, Lejerbos cirkelhus, udformes byggeriet som en cylinder med 3 porte ind til et indre gårdrum. Bygningen udføres med et skråt tag, så cylinderen fremstår skråt afskåret foroven med en hældning på ca. 6,1 grader.

Foreløbigt Program:

12.40 Frokost og netværk

13.30 Velkomst af Building Network 

13.35 Nye attraktionsværdier, mødesteder og oplevelser skaber levende byer v/ Regionsdirektør Henrik Steen Sørensen, Kuben Management

14.00 Anlæg af Nordhavnstunnellen og forundersøgelser af Østre Ringvej v/ Christian Tolderlund og Ulrik Larsen, Vejdirektoratet

14.25 Netværk og speed dating med de første talere

15.10 Bæredygtige fællesskaber i en naturlig sammenhæng
mellem byen og naturen v/ Direktør Anita Ulrik Sørensen, Boligselskabet Fjordparken 

15.35 Tættere samarbejde skaber bedre byggeri v/ Markedschef Anders Bay Holm, Kant arkitekter – Part of Sweco

16.00 Netværk og speed dating med de sidste talere

16.30 Afrunding samt introduktion til kommende arrangementer

Foreløbig deltagerliste

Arentfeld a/s Kenneth Frans
Betongruppen RBR Steen  Jensen
Birkelink ApS Kristian Birkegaard
BMS A/S Kim Hvolbøl
Boon Edam Carlo Humble
Boligselskabet Fjordparken Anita Ulrik Sørensen
Building Network Mickey Lund
Building Network Henrik Henrik-Tangø Brandt
Carl Stahl A/S Jacob Schytte
Dansk Miljørådgivning A/S Jens-Ole Petersen
Honeywell A/S Georg Markhovski
iBinder Mads Johansen
IGS Rådgivende Ingeniører Børge Zinck-Madsen
Inventarrum A/S Klaus Tønder Jensen
JKS A/S Chistopher  Frederiksen
JTR Consult Jan Rubin
Junckers Industrier A/S Mikkel Snedgaard
KANT arkitekter – part of Sweco Anders Bay Holm
Kee Safety Ltd  Allan Kjeldsen
Kuben Management Henrik Steen Sørensen
Lamilux Nordic A/S Michael Saunte
LEAD Rödl & Partnere Martin Buus Frederiksen
LM Byg A/S Frank Aarslew-Jensen
Malmos as Connie Wiuff
Miele Professional Ole Schønwandt
NIRAS Klaus Hansen
NJORD Advokatfirma Søren Egstrand Thomsen
OPTIMAX Jørgen S. Lauritsen
Perimeter Protection Group A/S Casper Bülow
Pressalit Beata  Richter
QuickTube henrik bøgh
RIB Software Ulrik  Hjorth-Andersen
SEES media Ulrik M. Eriksen
Stilladshuset Thomas Lundholm
STRANDER ENTREPRENØR A/S Martin Klein
Vejdirektoratet Ulrik Larsen
Vejdirektoratet Christian Tolderlund

  

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og netværke med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og deltagere nyde den hyggelige og afslappede atmosfære og få lækre smagsprøver med årstidens råvarer fra restauranten, som er kendt for at kræse med kærlighed for detaljen.

Tilmelding

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network og gæster, som har tilmeldt sig ved at klikke på knappen herunder.

Såfremt din virksomhed ikke er medlem af Building Network har du mulighed for at købe en gæstebillet for DKK 2.400 + moms eller et klippekort til fire regionale konferencer til 7.200 + moms. 

Gæstebilletter kan indenfor 30 dage modregnes i vores klippekort eller et af vores medlemskaber. 

Se om din virksomhed er medlem af Building Network og læs mere vores klippekort samt forskellige medlemskaber her:

Hvordan netværker du sikkert til vores bygge- og anlægskonferencer ?

Vi opfylder myndighedernes anbefalinger til både afstand, sikkerhed, hygiejne og antal deltagere.

På vores konferencer benytter vi ekstra store lokaler, hvor der er:
– God afstand og mindst 2 m2 gulvareal pr. deltager.
– Håndsprit ved ankomst og i alle lokaler
– Ekstra rengøring af overflader og udsatte kontaktflader
– Portionsanretning af mad og brug af drikkevarer på flaske

Bliv regional partner
– og få ekstra eksponering før, under og efter vores konferencer

Som noget helt nyt i 2020 har vi på anbefaling af flere af vores medlemmer nu mulighed for at tilbyde to virksomheder pr. konference ekstra eksponering over både talere,  deltagere og de mere end 5.000 modtagere af vores nyhedsbrev. 

Som regional partner får du:

  • mulighed for at præsentere din virksomhed i et 10 minutters indlæg lige før én af netværkspauserne,
  • indrette en simpel stand på 2×2 m2 med et højbord, 2 roll-up og lignende i konferencelokalet
  • lægge A4 profilmateriale i konferencemappen til alle deltagere
  • samt blive synliggjort med programoverskrift,  teaser tekst, billede og logo i arrangementbeskrivelsen samt nævnt i vores pressemeddelelse efter konferencen, som bliver lagt på vores hjemmeside med link fra vores nyhedsbrev og LinkedIn.

Partnerpakken reserveres efter først-til-mølle-princippet for 5.000 + moms.

Offentliggørelse af deltagerliste, billeder og video samt formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn, virksomhed, titel og link til din LinkedIn profil bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement samt at foto og evt. video offentliggøres fra arrangementet.

Deltagerlisten sendes endvidere ud med navn, virksomhed og titel på mail til alle de tilmeldte og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med og offentliggør billeder eller evt. video af dig, bedes du venligst give os besked til os på contact@buildingnetwork.dk.

Detaljer

Dato:
16. september
Tidspunkt:
12:30 - 16:30

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Comwell Køge Strand
Strandvejen 111
Køge, 4600 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
56 65 36 90
Hjemmeside:
https://www.comwellkogestrand.dk

Arrangementer

Seneste nyt