Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Trekantområdet

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Trekantområdet

1. september 12:30 - 16:30

Der er fuld gang i byudviklingen i Fredericia, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsprojekter i Trekantområdet. Er du interesseret i at høre mere om disse projekter, inviterer Building Network til eksklusiv netværkskonference tirsdag d. 1. september 2020, hvor du kan komme i dialog med Billund Kommune, A. Enggaard A/S, V2C og RUM samt nogle af regionens rådgivere, entreprenører og leverandører.

Konferencen finder sted centralt i Trekantområdet på det nyrenoverede 4-stjernede Best Western Hotel Fredericia, som i 2016 har modtaget Tripadvisors udmærkelsescertifikat for fremragende service og fået masser af ros og flotte tilbagemeldinger fra hotellets gæster og besøgende.Billund kommune er i fuld gang med at implementere den langsigtede og bæredygtig visionsplan for den centrale del af Billund – Illustration BIG

BILLUND – Hvor byudvikling og børneinddragelse går hånd i hånd

Billund har de seneste år gennemgået en stor forvandling, hvor bymidten er vendt fra at være en anonym provinsby til en velbesøgt turistdestination. Visionerne er ved at blive til virkelighed, og Billund står overfor store investeringer og forandringer de kommende år. Med kun lidt over 6.000 indbyggere er Billund en relativt lille by, men den har turistattraktioner og et højt udviklingstempo, som kan måle sig med de helt store byer i Europa. Ambitionerne er høje, og der er nogle helt særlige ønsker til byudvikling, som vil komme beboere, besøgende og medarbejdere til glæde.

Målet er at understøtte byens særlige karakter som Børnenes Hovedstad, hvor leg, læring og kreativitet er omdrejningspunktet i Danmarks mest erhvervsvenlige kommune. Planchef Karen Margrethe Høj Madsen fortæller om byens spændende vision, udvikling og et par af de kommende store projekter, som snart er på vej.

Butikker, kontorer, lejligheder, bynatur og legesti bliver de bærende elementer i Billunds nye butikstorv, der skal skabe rammer for attraktive shopping-oplevelser og et spændende arbejds- og hverdagsliv – Illustration AART Architects

Arkitektur, bæredygtighed og fællesskab

Arkitektfirmaet RUM fejrer i år 50 års jubilæum med bæredygtig arkitektrådgivning i øjenhøjde. For RUM er arkitektur ikke kun form og facade. Arkitektur skal gøre en positiv forskel, både i oplevelsen, i funktionen og i driften af de fysiske rammer i mange år frem. Men det skal først og fremmest gøre en forskel for brugerne.

Partner Karin Elbek giver eksempler på – ud fra både opførte og igangværende projekter – hvordan den landsdækkende arkitektrådgiver brænder for transformation og bæredygtig arkitektur med mennesket i centrum.

 

 

Stensagerprojektet

Aarhus Kommune etablerer et helt nyt tilbud, der skal skabe livs- og læringskvalitet på specialområdet. Skole, daginstitution, fritidstilbud og tandlæge, der alle henvender sig til specialområdet, samles under ét tag, for at skabe de bedste tilbud hver for sig og sammen. Stensagerprojektet er designet til fællesskab – på præmisserne for børn og familier med særlige behov. Stensagerprojektet forventes klar til ibrugtagning primo 2022.

Botilbud og Kulturhus Alderslyst

Hovedparten af den tidligere Nordre Skole er revet ned, de gamle sale er transformeret og en ny helhedsplan for området er ved at blive realiseret. Der er nu opført 36 boliger for udviklingshæmmede og senhjerneskadede i kombination med et nyt aktivitets- og kulturhus. Projektet er udviklet med unikke synergi på tværs og udgør en sundhedsfremmende dynamo i lokalområdet. De første beboere flyttede ind i foråret 2020.

Langelandsplads

Langelands Plads er del af byfornyelsen på Frederiksberg. Under pladsen er der etableret en p-kælder i tre etager med 200 parkeringspladser. Pladsen er designet som et fællesrum for bydelen, med grønne miljøer, legeplads og væresteder. Langeplads plads er bedre livskvalitet i hverdagen for områdets beboere. Samtidig er det Danmarks første skybrudsplads med integrerede løsninger, der forsinker regnvandet og klimasikrer bydelen. Langelandsplads blev indviet i 2019.

Byggeri, kunst og byliv

Kunst indgår i stigende grad, når kommuner og private investorer ønsker at gøre nye bydele, byrum eller bygninger levende og attraktive. Den skaber tidlig opmærksomhed og ejerskab, og kan være med til at stimulere bylivet og tilføre området værdi.

Enggaard er i fuld gang med at opførelsen nye boliger i Fredericia’s nyskabende og attraktive bydel Kanalbyen, hvor kunsten er blevet en integreret del af løsningen. Et nyt p-hus i Sønder Voldgade Kvarteret kommer også til at få et ganske særligt udtryk, da udsmykning af de udvendige facader er lagt i hænderne på den verdenskendte danske billedkunstner Kirstine Roepstorff.

Afdelingschef Palle Priske fortæller, hvordan A. Enggaard i samarbejde med byudviklingsselskabet for Kanalbyen og Statens Kunstfond er begyndt at tænke kunst ind i nuværende og kommende projekter, da det er med til at tilføre identitet til det enkelte byggeri og bidrage positivt til trivslen blandt bygningens beboere eller P-husets kommende brugere.

Den verdenskendte, danske billedkunstner, Kirstine Roepstorff’s værk, Hydra, kommer til at indhylle parkeringshuset i forskellig artet udsmykning, herunder bl.a. grøn beplantning.

 

Foreløbigt Program

12.30 Frokost og netværk

13.20 Velkomst af Building Network 

13.30 BILLUND – Hvor byudvikling og børneinddragelse går hånd i hånd v/ Planchef Karen Magrethe Høj Madsen, Billund Kommune

13.55 Arkitektur, bæredygtighed og fællesskab v/ Partner Karin Elbek, RUM

14.20 Netværk og speed dating med de første talere

15.10 Præsentation af nye muligheder for medlemmer og introduktion af kommende arrangementer i løbet af efteråret v/ Direktør Mickey Lund, Building Network 

15.20 Byggeri, kunst og byliv v/ Afdelingschef Palle Priska, A. Enggaard A/S

16.00 Netværk og speed dating med de sidste talere

16.30 Afrunding

Foreløbig deltagerliste

A. ENGGAARD A/S Palle Priska
Amstrup Skilte Anne-Mette Jørgensen
Betongruppen RBR Ib  Feldborg
Billund Kommune Karen Magrethe Høj Madsen
BMS A/S Kim  Hvolbøl
Boon Edam Carlo Humble
Building Network Mickey Lund
Building Network Henrik Tangø-Brandt
Carl Stahl A/S Frits Thorhauge
Carl Stahl A/S Elias Hansen
Columbus Teknik A/S Erik Skovdal
Dansk Kabel TV  Dennis Rønberg
Dansk Kabel TV  Martin Nymark Christiansen
EKJ Rådgivende Ingeniører A/S Mads Sølvsten Dahl
Enemærke & Petersen Claus Kjøngerskov
FJ Trading A/S (Kolon Total inventar)  Lisbeth Tokkesdal
FJ Trading A/S (Kolon Total inventar)  Susanne Bay Larsen 
Forenom ApS Mads Kaae
Forenom ApS Jonas Holst Schytte
Hartmanns  Martin  Klaris 
Honeywell A/S Jacob Duus
iBinder Mads Johansen
Inventarrum A/S Erik Jensen
Malmos as Connie Wiuff
Miele A/S – Professional Per Gram Pedersen
MT Højgaard Per  Olesen
Phønix Tag Materialer A/S Dorthe Hartung
RIB A/S Marc  Melgaard
RUM Karin Elbek
SolarElements John Middelhede
TDC NET Anders  Jansberg

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og netværke med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og deltagere nyde den hyggelige og afslappede atmosfære og få lækre smagsprøver med årstidens råvarer fra restauranten, som er kendt for at kræse med kærlighed for detaljen.

Tilmelding

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network og gæster, som har tilmeldt sig ved at klikke på knappen herunder.

Såfremt din virksomhed ikke er medlem af Building Network har du mulighed for at købe en gæstebillet for DKK 2.400 + moms eller et klippekort til fire regionale konferencer til 7.200 + moms. 

Gæstebilletter kan indenfor 30 dage modregnes i vores klippekort eller et af vores medlemskaber. 

Se om din virksomhed er medlem af Building Network og læs mere om vores klippekort samt forskellige medlemskaber her:

Hvordan netværker du sikkert til vores bygge- og anlægskonferencer ?

Vi opfylder myndighedernes anbefalinger til både afstand, sikkerhed, hygiejne og antal deltagere.

På vores konferencer benytter vi ekstra store lokaler, hvor der er:
– God afstand og mindst 2 m2 gulvareal pr. deltager.
– Håndsprit ved ankomst og i alle lokaler
– Ekstra rengøring af overflader og udsatte kontaktflader
– Portionsanretning af mad og brug af drikkevarer på flaske

Bliv regional partner
– og få ekstra eksponering før, under og efter vores konferencer

Som noget helt nyt i 2020 har vi på anbefaling af flere af vores medlemmer nu mulighed for at tilbyde to virksomheder pr. konference ekstra eksponering over både talere,  deltagere og de mere end 5.000 modtagere af vores nyhedsbrev. 

Som regional partner får du:

  • mulighed for at præsentere din virksomhed i et 10 minutters indlæg lige før én af netværkspauserne,
  • indrette en simpel stand på 2×2 m2 med et højbord, 2 roll-up og lignende i konferencelokalet
  • lægge A4 profilmateriale i konferencemappen til alle deltagere
  • samt blive synliggjort med programoverskrift,  teaser tekst, billede og logo i arrangementbeskrivelsen samt nævnt i vores pressemeddelelse efter konferencen, som bliver lagt på vores hjemmeside med link fra vores nyhedsbrev og LinkedIn.

Partnerpakken reserveres efter først-til-mølle-princippet for 5.000 + moms.

Offentliggørelse af deltagerliste, billeder og video samt formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn, virksomhed, titel og link til din LinkedIn profil bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement samt at foto og evt. video offentliggøres fra arrangementet.

Deltagerlisten sendes endvidere ud med navn, virksomhed og titel på mail til alle de tilmeldte og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med og offentliggør billeder eller evt. video af dig, bedes du venligst give os besked til os på contact@buildingnetwork.dk.

 

 

Detaljer

Dato:
1. september
Tidspunkt:
12:30 - 16:30

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Hotel Fredericia
Vestre Ringvej 96
Fredericia, 7000
+ Google Maps
Telefon:
75 91 00 00
Hjemmeside:
http://www.hotel-fredericia.dk/

Arrangementer

Seneste nyt