Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Storkøbenhavn

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Storkøbenhavn

25. marts 13:00 - 17:00

Der er fuld gang i udviklingen i Storkøbenhavn, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsprojekter i hovedstaden. Er du interesseret i at høre mere om disse projekter, inviterer Building Network til et eksklusivt arrangement onsdag d. 25. marts 2020. På konferencen har du også mulighed for at møde nogle af regionens bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører. 

Arrangementet finder sted på Quality Hotel™ Høje Taastrup, som ligger blot 2 min. gang fra Høje Taastrup station, hvor alle tog stopper og 20 minutters kørsel fra Kbh.’s Centrum.

Ikoniske byggerier skal samle skole og fritidsaktiviteter

Københavns hidtil største skolebyggeri, Arenakvarterets Skole, bliver et fællesrum for læring, sport og fritid – Illustration Rubow Arkitekter / BAM Danmark A/S

Om få år forventes Københavns Kommune at kunne åbne dørene for flere nye spændende skolebyggerier.  Arenakvarterets Skole bliver Københavns hidtil største skolebyggeri med både svømme- og idrætshal, der bringer et nyt fællesrum for læring, sport og fritid til Ørestaden. På Sluseholmen mellem Sjællandsbroen og Ved Stigbordene er et ambitiøst og grønt fem etagers skolebyggeri, nu også på vej. Med et dynamisk fokus på natur og bæredygtighed, hvor vandet og kanalerne bliver en kilde til læring med flydepontoner, kan  eleverne arbejde aktivt og sikkert på og ved vandet. Bam Danmark A/S, har tidligere har stået i spidsen for blandt andet Europaskolen i Carlsbergbyen er for nyligt blevet tildelt begge totalentrepriser, som forventes at stå færdigt i 2023.

Vandet og kanalerne ved Sluseholm Skole bliver en kilde til læring, hvor eleverne kan arbejde aktivt og sikkert på og ved vandet – Illustration JJW Arkitekter / BAM Danmark A/S

Design- og udviklingsdirektør Rolf Chr. Nielsen fortæller om at skabe bæredygtige samlingssteder, hvor både elever, naboer og københavnere kan få gavn af fælles faciliteter i store dele af døgnets timer samt BAM’s succes med at samarbejde med forskellige eksterne specialister i udbudsprocessen med efterfølgende forankring i kontraktperioden.

Sluseholm skole skal danne rammen om 900 elevers hverdag og favne alt fra individet til det store fællesskab – Illustration JJW Arkitekter / BAM Danmark A/S

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og netværke med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og deltagere nyde den hyggelige og afslappede atmosfære og få lækre smagsprøver med årstidens råvarer fra restauranten, som er kendt for at kræse med kærlighed for detaljen.

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Foreløbigt Program

13.00 Frokost og netværk

13.50 Velkomst af Building Network 

14.00 Udvikling af boliger og projekter i Storkøbenhavn v/ Direktør Hans-Bo Hyldig, FB gruppen

14.25 Fra større renoveringsprojekter til mere nybyggeri v/ Segmentleder Malene Holmsgaard, Pålsson Arkitekter A/S

14.50 Netværk og speed dating med de første talere

15.30 Udvikling af historiske bygninger på Nuuks Plads v/ Line Thorup Schultz, partner i 2L Projektudvikling A/S

15.55 Ikoniske byggerier skal samle skole og fritidsaktiviteter i København v/ Design- og udviklingsdirektør Rolf Chr. Nielsen BAM Danmark

16.20 Netværk og speed dating med de sidste talere

17.00 Afrunding samt introduktion til kommende arrangementer

Foto: SEES media, Ulrik M. Eriksen

Tilmelding

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network og gæster, som har tilmeldt sig ved at klikke på knappen herunder.

Såfremt din virksomhed ikke er medlem af Building Network har du mulighed for at købe en gæstebillet for DKK 2.400 + moms eller et klippekort til fire regionale konferencer til 7.200 + moms. 

Gæstebilletter kan indenfor 30 dage modregnes i vores klippekort eller et af vores medlemskaber. 

Se om din virksomhed er medlem af Building Network og læs mere vores klippekort samt forskellige medlemskaber her:

Bliv regional partner
– og få ekstra eksponering før, under og efter vores konferencer

Som noget helt nyt i 2020 har vi på anbefaling af flere af vores medlemmer nu mulighed for at to virksomheder pr. konference kan få ekstra eksponering over både talere,  deltagere og de mere end 5.000 modtagere af vores nyhedsbrev. 

Som regional partner får du:

  • mulighed for at præsentere din virksomhed i et 10 minutters indlæg lige før én af netværkspauserne,
  • indrette en simpel stand på 2×2 m2 med et højbord, 2 roll-up og lignende i konferencelokalet
  • lægge A4 profilmateriale i konferencemappen til alle deltagere
  • samt blive synliggjort med programoverskrift,  teaser tekst, billede og logo i arrangementsbeskrivelsen samt nævnt i vores pressemeddelelse efter konferencen, som bliver lagt på vores hjemmeside med link fra vores nyhedsbrev og LinkedIn.

Partnerpakken reserveres efter først-til-mølle-princippet for 5.000 + moms.

Foto: SEES media, Ulrik M. Eriksen

Offentliggørelse af deltagerliste, billeder og video samt formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn, virksomhed, titel og link til din LinkedIn profil bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement samt at foto og evt. video offentliggøres fra arrangementet.

Deltagerlisten sendes endvidere ud med navn, virksomhed og titel på mail til alle de tilmeldte og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med og offentliggør billeder eller evt. video af dig, bedes du venligst give os besked til os på contact@buildingnetwork.dk.

QH_H+©je Taastrup

Detaljer

Dato:
25. marts
Tidspunkt:
13:00 - 17:00

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Quality Hotel Høje Taastrup
Carl Gustavs gade 1
Taastrup, 2630
+ Google Maps

News