Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Lyngby og Storkøbenhavn

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Lyngby og Storkøbenhavn

17. juni 2019 12:30 - 16:30

DKK2500.00

Der er fuld gang i byudviklingen i Lyngby, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsopgaver i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Er du interesseret i at høre mere om disse projekter, inviterer Building Network til et eksklusivt arrangement mandag d. 17. juni, hvor du har blandt andre har mulighed for at høre Urban Power, NCC Development, Lyngby Kommune og Tyrens samt tale med nogle af regionens rådgivere, entreprenører og leverandører.

frd_terasse_4pers

Økologi ved Mølleåen

Konferencen finder sted på Sinatur Hotel Frederiksdal, direkte ned til Mølleåen, midt i den smukke natur mellem Furesø og Bagsværd Sø. Husets køkken vil forkæle dig med hjemmelavede specialiteter baseret på økologi og friske lokale råvarer. Alt laves fra bunden, og følger årstidens gang.

Ny attraktiv bydel omkring Lyngby Station – Illustration: URBAN POWER

Ny vision for underjordisk vejforbindelse, jernbane og parkeringsanlæg

URBAN POWER gentænker det 80.000 kvm store område omkring Lyngby station og omfartsvej, som et nyt attraktivt byområde, der vil kunne sy det centrale Lyngby sammen og skabe grønne forbindelser.

Partner hos URBAN POWER, Rune Veile indleder konferencen med at præsentere et par af deres kommende projekter samt hvordan tegnestuen har udarbejdet en vision om at føre både motorvej og jernbanen under jorden gennem det centrale Lyngby. Det vil skabe nye muligheder for en ny attraktiv bydel og nye boliger omkring stationen, hvor salg af byggeretter vil kunne betale op mod halvdelen af anlægsudgifterne for en underjordisk vejforbindelse, jernbane og parkeringsanlæg.

På hjørnet af Gammel Køge Landevej og Carl Jacobsens Vej i det sydlige Valby opføres Kontorværket, der vil have plads til kreative værksteder og gallerier med inspirerende nærmiljø og optimal beliggenhed  – Illustration: DISSING+WEITLING

Bæredygtige ejendomme, bedre arbejdspladser og mere inkluderende byer

NCC Property Development A/S udvikler, udlejer og bygger hvert år ca. 100.000 m2 moderne, fleksible og bæredygtige kontorbygninger til erhvervslivet i Norden.

Direktør Ole Faurby fortæller lidt om drivkræfterne bag en god udviklingsvirksomhed og fremviser herefter nogle af deres igangværende udviklingsprojekter herunder Kontorværket i København og Frederiks Plads i Aarhus

Lyngby-Taarbæk har en vision om at blive en af Europas førende videns- og universitetsbyer med et forsknings- og uddannelsesniveau i verdensklasse –  Illustration: Lyngby-Taarbæk Vidensby 

Fremtidens Videns- og Universitetsby

Lyngby-Taarbæk har ambitioner om at blive en af Europas førende videns- og universitetsbyer med de bedste vilkår for at kombinere faglige og videnstunge erhvervsklynger på tværs af uddannelse, forskning, erhverv og entreprenørskab gennem udvikling af nye samarbejdsformer og projekter. Byen har med 7 af letbanens kommende 28 stationer og nærhed til København fantastiske forudsætninger for at tiltrække moderne og højteknologiske virksomheder og store forventninger om vækst af internationale medarbejdere.

Administrerende direktør for Lyngby-Taarbæk Vidensby, Marianna Lubanski præsenterer, hvordan universitetsområdet og centrum af Lyngby forventes udbygget med mange nye virksomheder, boliger og uddannelsesinstitutioner med et stærkt fokus på byliv, iværksætteri, internationalisering, trafik samt nye intelligente og bæredygtige løsninger.

Tyréns er rådgiver for CG Jensen på den del af Hovedstadens Letbane, som løber gennem Gladsaxe Kommune (CW-G), der udgør 4,8 km af den samlede strækning – Illustration Tyrens / CG Jensen

Nye regler og certifiseringsordning på brandsikringsområdet 

Den tekniske byggesagsbehandling er i forandring efter indførelsen af BR18. Afdelingsleder for brand- og elevatorrådgivning ved Tyréns A/S, Sune Nygaard præsenterer en række af deres kommende projekter og fortæller hvordan Tyréns forventer at processerne omkring projektering og udførelse af de brandtekniske tiltag i bygninger komme til at ændre sig i forbindelse med certificeringsordningen og det øgede dokumentations- og kontrolkrav i BR18.

Foreløbigt program:

12.30 Frokost og prøvesmagning af lokale lækkerier

13.20 Velkomst af Building Network samt introduktion til de kommende arrangementer

13.30 Ny vision for byområdet omkring Lyngby Station v/ Partner, Rune Veile, URBAN POWER

13.55 Kom i dialog om kommende projekter v/ Adm. direktør Ole Faurby, NCC Property Development A/S

14.20 Netværk og speed dating med de første talere

15.00 Fremtidens Videns- og Universitetsby, Administrerende direktør Marianna Lubanski, Lyngby-Taarbæk Vidensby

15.25 Nye brandregler og certifiseringsordning  v/ Sune Nygaard, Tyrens

15.50 Netværk og speed dating med de sidste talere

16.30 Afrunding ved værterne

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og netværke med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og netværksdeltagere nyde terrassen med den fantastiske udsigt.

Tilmelding

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network og gæster, som har tilmeldt sig ved at klikke på knappen herunder.

Læs mere om vores klippekort og forskellige medlemskaber her:

Offentliggørelse af deltagerliste og formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn og virksomhed bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement.

Listen sendes endvidere ud på mail til alle deltagere og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med, bedes du venligst give os besked til os på contact@buildingnetwork.dk.

Detaljer

Dato:
17. juni 2019
Tidspunkt:
12:30 - 16:30
Pris:
DKK2500.00

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Hotel Sinatur Frederiksdal
Frederiksdalsvej 36
Kgs. Lyngby, 2800
+ Google Maps
Telefon:
45854333
Hjemmeside:
http://www.sinatur.dk/hoteller/hotel-frederiksdal/

Arrangementer

Seneste nyt