Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Fredericia og Trekantområdet

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Fredericia og Trekantområdet

12. juni 12:30 - 16:30

Der er fuld gang i byudviklingen i Fredericia, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsprojekter i Trekantområdet. Er du interesseret i at høre mere om disse projekter, inviterer Building Network til eksklusiv netværkskonference onsdag d. 12. juni. På konferencen har du mulighed for at møde Fredericia kommune, den almene boligorganisation Østerbo og ingeniørfirmaet Hundsbæk & Henriksen samt tale med nogle af regionens bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører.

Konferencen finder sted centralt i Trekantområdet på det nyrenoverede 4-stjernede Best Western Hotel Fredericia, som i 2016 har modtaget Tripadvisors udmærkelsescertifikat for fremragende service og fået masser af ros og flotte tilbagemeldinger fra hotellets gæster og besøgende.

Flere store bolig- og erhvervsprojekter på vej i Fredericia

I november præsenterede Google, at det bliver den internationale entreprenør M & W Group, som skal opføre deres 5. datacenter i Europa i Fredericia.

Internetgiganten ønsker at opføre et af de mest energivenlige datacentre i Danmark nogensinde med en samlet investering på ca. 4.5 milliarder.

Danmarks største grovvarekoncern DLG samler sine lager- og distributionsaktiviteter i et nyt logistikcenter på 28.000 m² i Taulov Dry Port, hvor PFA og ADP i fællesskab over de næste 10 år vil investere 1,5 – 2,0 mia. kr. i Danmarks multimodale transport- og logistikcenter.

Herudover gennemfører Realdania By & Byg og Fredericia Kommune det fremsynet byudviklingsprojekt, Kanalbyen, hvor der forventes at blive bygget ca. 1.200 boliger og skabt ca. 2800 arbejdspladser samtidigt med at alle i Fredericia får direkte adgang til vandet og havnen.

Chefkonsulent Martin Bach Sørensen ved Fredericia Kommune fortæller om planerne for udviklingen af Fremtidens Fredericia både indenfor og udenfor voldene og et par af de spændende projekter, som er på vej i et af Danmarks vigtigste trafikknudepunkter, hvor jernbaner og motorvejene E45 og E20 mødes.

I Fredericias nye kanalby ved Lillebælt er flere nye boligbyggerier i færd med at rejse sig. Bach Invest forventes snart at opføre ”Promenaden” med i alt 56 lejligheder. Illustration: Laban Arkitekter

Udvikling og renovering af familie-, ungdoms- og ældreboliger

Den almene Boligforeningen ØsterBO er et af Trekantområdets største boligselskaber og har gennem de sidst 75 år opført, udlejet og administreret et bredt udvalg af etage- og rækkehuse, samt ungdoms- og ældreboliger i og omkring Vejle med hensigtsmæssige beliggenheder og i dejlige omgivelser.

ØsterBO har godt 3.200 boliger og er i øjeblikket i gang med gennemgribende moderniseringer i flere af afdelingens ældre afdelinger.

Udviklingschef Pia Lyngdup Nedergaard fortæller om et par af de nuværende og kommende renoveringsprojekter og hvordan organisationen arbejder med at projektere nye spændende boligprojekter efter behov.

ØsterBo er i fuld gang med at bygge 60 nye boliger mellem Østerled og Parkvej i planlagte grønne områder til ophold og leg. Illustration: Ravn Arkitektur

Foreløbigt Program

12.30 Frokost og prøvesmagning af lokale lækkerier

13.20 Velkomst af Building Network samt introduktion til de kommende arrangementer

13.30 Kom i dialog om kommende bygge- og anlægsprojekter v/ Salgschef Jørgen Hangel, Hundsbæk & Henriksen A/S

13.55 Udvikling og renovering af familie-, ungdoms- og ældreboliger i Vejle v/ Udviklingschef Pia Lyngdrup Nedergaard, ØsterBO

14.20 Netværk og speed dating med de første talere

15.00 Flere store bolig- og erhvervsprojekter på vej i Fredericia v/ Chefkonsulent for Strategisk Udvikling ved Fredericia Kommune, Martin Bach Sørensen

15.30 Netværk og speed dating med den sidste taler

16.10 Afrunding ved værterne

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og netværke med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og deltagere nyde den hyggelige og afslappede atmosfære og få lækre smagsprøver med årstidens råvarer fra restauranten, som er kendt for at kræse med kærlighed for detaljen.

Tilmelding

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network og gæster, som har tilmeldt sig ved at klikke på knappen herunder.

Læs mere om vores klippekort og forskellige medlemskaber her:

Offentliggørelse af deltagerliste og formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn og virksomhed bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement.

Listen sendes endvidere ud på mail til alle deltagere og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med, bedes du venligst give os besked til os på contact@buildingnetwork.dk.

 

 

Detaljer

Dato:
12. juni
Tidspunkt:
12:30 - 16:30

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Hotel Fredericia
Vestre Ringvej 96
Fredericia, 7000
+ Google Maps
Telefon:
75 91 00 00
Hjemmeside:
http://www.hotel-fredericia.dk/

Arrangementer

Seneste nyt