Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Storkøbenhavn og Nordsjælland

28. oktober 12:30 - 16:30

Der er fuld gang i byudviklingen i Storkøbenhavn, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsprojekter i Nordsjælland. Er du interesseret i at høre mere om nogle af disse projekter, inviterer Building Network til et eksklusivt arrangement mandag d. 28. oktober. På konferencen har du også mulighed for at møde og tale med nogle af regionens bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører.

Konferencen finder sted på Bernstorff Slot, der ligger vidunderligt placeret i Bernstorffsparkens smukke natur kun et kvarters kørsel fra København og indledes med en skøn frokostbuffet i Slottets smukke Havesal, hvorefter konferencen fortsætter i Kavalersalen på Kavalergaarden. Vi får således mulighed for at opleve både den historiske hovedbygning, der daterer sig helt tilbage til 1765, og livgardens gamle kvarterer, der blev opført i midten af 1800-tallet.

Foreløbigt Program

12.30 Frokost og prøvesmagning af lokale lækkerier med stor vægt på økologi og bæredygtighed

13.10 Velkomst af Building Network 

13.20 Det fællesskabsfremmende byggekoncept Almanakken og andre kommende boligprojekter i Storkøbenhavn
v/ byggeøkonom og projektudvikler Erik Andreasen, Boligkontoret Danmark

13.50 Kom i dialog om kommende bygge- og anlægsprojekter v/ afdelingschef Cathrine Mørk Heiberg, ÅF Buildings Denmark

16.30 Afrunding samt introduktion til de kommende arrangementer

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talerne og skabe netværk og komme i dialog med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og netværksdeltagere nyde den fantastiske udsigt af et af de tidligste bygningsværker i nyklassicistisk stil – ikke bare i Danmark, men i hele Europa. Det blev oprindeligt bygget som sommerbolig for Grev Bernstorff. Det blev først et slot, da daværende kronprins Christian VIII købte det. Kongefamilien benyttede Slottet som “sommerbolig” helt frem til 1939, hvor Beredsskabsstyrelsen overtog bygningerne til deres befalingsmandsuddannelse. Således var Slottet et “lukket” uddannelsessted frem til 2009. Da blev det transformeret til Hotel og Konferencecenter, som i dag også har mange åbne og offentlige arrangementer.

Tilmelding

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network og gæster, som har tilmeldt sig ved at klikke på knappen herunder.

Læs mere om vores klippekort og forskellige medlemskaber her:

Tilmelding:

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network og gæster, som har tilmeldt sig ved at klikke på knappen herunder.

Læs mere om vores klippekort og forskellige medlemskaber her:

Offentliggørelse af deltagerliste og formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn, virksomhed og evt. link til Linkedin bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement.

Listen sendes endvidere ud på mail til alle deltagere og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med, bedes du venligst give os besked til os på contact@buildingnetwork.dk.

 

Detaljer

Dato:
28. oktober
Tidspunkt:
12:30 - 16:30

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Bernstorff Slot
Jægersborg Alle 93
Gentofte, 2820
+ Google Maps
Telefon:
39631080
Hjemmeside:
http://bernstorffslot.dk/

Arrangementer

Seneste nyt