Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Storkøbenhavn og Nordsjælland

28. oktober 2019 12:30 - 16:30

Der er fuld gang i byudviklingen i Storkøbenhavn, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsprojekter i Nordsjælland. Er du interesseret i at høre mere om nogle af disse projekter, inviterer Building Network til et eksklusivt arrangement mandag d. 28. oktober. På konferencen har du også mulighed for at høre Boligkontoret Danmark, Kant Arkitekter og ÅF Buildings Denmark samt møde og tale med nogle af regionens bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører. Herudover vil LinkedInsider guide dig igennem de vigtigste metoder og teknikker i jeres B2B salg på LinkedIn.

Konferencen finder sted på Bernstorff Slot, der ligger vidunderligt placeret i Bernstorffsparkens smukke natur kun et kvarters kørsel fra København og indledes med en skøn frokostbuffet i Slottets smukke Havesal, hvorefter konferencen fortsætter i Kavalersalen på Kavalergaarden. Vi får således mulighed for at opleve både den historiske hovedbygning, der daterer sig helt tilbage til 1765, og livgardens gamle kvarterer, der blev opført i midten af 1800-tallet.

Det fællesskabsfremmende byggekoncept Almanakken, som er tegnet af KANT arkitekter og udviklet i samarbejde med Boligkontoret Danmark, er blandt finalisterne til den internationale arkitektpris World Architecture Festival 2019.

Boligkontoret Danmark og KANT Arkitekter har i samarbejde udviklet et helt nyt byggekoncept, der er inspireret af den ældgamle kinesiske byggetradition ”Toulou”, hvor tanken er at skabe fællesskab og samhørighed med arkitekturen. Hos Boligkontoret Danmark er det blandt andet tanken, at byggeriet skal udbredes til byggeri af fællesskabsorienterede seniorboliger.

Visionsprojektets navn, Almanakken, er en bolig som tilbyder noget særligt – Illustration: Kant Arkitekter

Almanakken starter med egnsfællesskabet

I Danmark oplever vi et stadigt stigende antal tilflyttere til de større byer, hvilket blandt andet er med til at efterlade tomme marker og gårde rundt omkring i landet. Byggeøkonom og projektudvikler Erik Andreasen og partner i Kant Arkitekter Sebastian Morten Soelberg præsenterer visionsprojektet Almanakken samt en række af Boligkontoret Danmarks kommende projekter herunder mulighederne for at skabe fremtidens seniorboliger i nærheden til naturen uden for de større byer. 

I Almanakken er nærheden til naturen og bevidstheden om at være del af et fællesskab konstant er tilstede for den enkelte beboer – Illustration: Kant Arkitekter

Rationelt og funktionelt byggeri til fremtidens mest avancerede projekter

For snart 2 år siden blev Midtconsult en del af den svenske koncern ÅF og skiftede i den forbindelse navn for at styrke positionen på det danske marked.

Fra kontorer i Herning, Aarhus og Herlev beskæftiger ÅF cirka 540 medarbejdere inden for områderne byggeri, arkitektur, industri, infrastruktur og lysdesign. Danmark er – sammen med Norge – udset som vækstområde i ÅF’s nye strategi ’Making Future’, og virksomheden forventer en markant, positiv udvikling på det danske marked i de kommende år.

Afdelingschef Cathrine Mørk Heiberg,  fortæller om et par af ÅF ’s nuværende og kommende projekter herunder Carlsbergbyen’s højeste tårnhus på 115 m, nye boliger og erhvervslejemål på Posthusgrunden og et af Danmarks største boligbyggerier, Frederiksbro, som markerer begyndelsen på en helt ny bydel centralt i Hillerød.

Hillerøds nye bydel Frederiksbro vil rumme ca. 1.300 lejeboliger og faciliteter til alle generationer – Illustration: Mangor Nagel A/S

Hader du kold kanvas?
– Så bliv inspireret til at sælge bedre på LinkedIn

 Så er der gode nyheder: Der er en meget mere effektiv metode, som ikke en gang gør ondt. I skal høre om Social Selling på LinkedIn.

I Danmark er der to millioner mennesker på LinkedIn. Tænk hvis du kunne lave forretninger med dem alle sammen. Det kan du; og det er slet ikke svært at lære. Jacob Elton fra LinkedInsider vil inspirere og guide jer igennem de vigtigste metoder og teknikker i social selling samt jeres B2B salg til bygherrer, rådgivere og entreprenører på LinkedIn.

 Sælge-Helge er død

På de sociale medier er den klassiske ’sælge-Helge-på-brede-fælge’ type røget fuldkommen ud af loopet. I hans sted er kommet specialisten; ham der virkelig ved noget om sit produkt, og som til­byder noget ægte værdifuldt.

Få mere inspiration om indlægget i teaseren herunder. 

Program

12.30 Frokost på Bernstorff Slot

13.30 Velkomst af Building Network i Kavalergården

13.40 Det fællesskabsfremmende byggekoncept Almanakken og andre kommende boligprojekter i Storkøbenhavn
v/ byggeøkonom og projektudvikler Erik Andreasen, Boligkontoret Danmark og Sebastian Morten Soelberg, Kant Arkitekter

14.10 Kom i dialog om kommende bygge- og anlægsprojekter
v/ afdelingschef Cathrine Mørk Heiberg, ÅF Buildings Denmark

14.40 Netværk og speed dating med talerne

15.30 Hader du kold kanvas, så bliv inspireret til at sælge bedre på LinkedIn v/ Jacob Elton LinkedInsider

16.30 Afrunding og information om de kommende konferencer

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talerne og skabe netværk og komme i dialog med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og netværksdeltagere nyde den fantastiske udsigt af et af de tidligste bygningsværker i nyklassicistisk stil – ikke bare i Danmark, men i hele Europa. Det blev oprindeligt bygget som sommerbolig for Grev Bernstorff. Det blev først et slot, da daværende kronprins Christian VIII købte det. Kongefamilien benyttede Slottet som “sommerbolig” helt frem til 1939, hvor Beredsskabsstyrelsen overtog bygningerne til deres befalingsmandsuddannelse. Således var Slottet et “lukket” uddannelsessted frem til 2009. Da blev det transformeret til Hotel og Konferencecenter, som i dag også har mange åbne og offentlige arrangementer.

Foreløbig deltagerliste

Adsbøll Entreprise A/S Lars H Nielsen Afd. Direktør for Sjælland
Betongruppen RBR A/S Steen Jensen Salgskonsulent
Boligkontoret Danmark Erik Andreasen Byggeøkonom og projektudvikler
Bruynzeel Martin Boelskov Area Sales Manager
Building Network Eva Tangø-Brandt Journalist
Building Network Mickey Lund Konsulent
Building Network Henrik Tangø-Brandt Kommunikationsrådgiver
CN3 A/S Peter Larsson Commercial Manager
Dansk Kabel TV Dennis Rønberg Rådgiver og Key Account Manager
Dansk Kabel TV Anders Meulengracht Key Account Manager, Sikring
Dansk Miljørådgivning A/S Mette Damgaard Miljøkonsulent
iBinder Danmark Hanne Pernille Rockall Muus Konsulent
Inventarrum A/S Klaus Tønder CEO
KANT arkitekter Sebastian Soelberg Partner
Kee Safety Group Ltd Allan B Kjeldsen Sales Manager
LinkedInsider Jacob Elton Partner og Underviser
Malmos Landskaber Connie Wiuff Tilbudschef
Mica DK Martin Guzek Teknisk Direktør
Moniterra Lea Nissen Marketing Konsulent
MT Højgaard Lars Eggert Partnerchef
Perimeter Protection Group A/S Casper Bülow Sikringskonsulent
Petri-haugsted Peter Bech Afdelingsleder
Pressalit Beata Richter Sales consultant
RIB A/S – Byggeweb Jesper Frank Senior Business Consultant
RIB A/S – Byggeweb Morten Hirsch Senior Business Consultant
Solrød Kommune Jan Rubin Virksomhedskonsulent
Varig Teknik & Miljø A/S Ib Jørgensen Salgsingeniør
Wacker Neuson Danmark Jan Jørgensen Salgschef Danmark
YouSee, Nybyg Øst Anders Jansberg Chefkonsulent
ÅF Buildings Denmark Cathrine Mørk Heiberg Afdelingschef

Tilmelding

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network og gæster. 

Såfremt du ikke er medlem af Building Network har du mulighed for at købe en gæstebillet for 2.400 + moms. 

Ønsker du at deltage som gæst, købe et klippekort eller et af vores medlemskaber bedes du fremsende cvr. nr. og oplysninger om deltagere til Mickey Lund på 93 85 75 75 eller ml@buildingnetwork.dk, hvorefter vi fremsender faktura med 8 dages betalingsfrist. 

Læs mere om vores klippekort og forskellige medlemskaber her:

Offentliggørelse af deltagerliste og formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn, virksomhed og evt. link til Linkedin bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement.

Listen sendes endvidere ud på mail til alle deltagere og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med, bedes du venligst give os besked til os på contact@buildingnetwork.dk.

 

Detaljer

Dato:
28. oktober 2019
Tidspunkt:
12:30 - 16:30

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Bernstorff Slot
Jægersborg Alle 93
Gentofte, 2820
+ Google Maps
Telefon:
39631080
Hjemmeside:
http://bernstorffslot.dk/

Arrangementer

Seneste nyt