Building Network Construction Conference 2019

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Building Network Construction Conference 2019

19. november 2019 8:30 - 18:30

Kom i dialog med danske og internationale bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører involveret i nogle af Skandinaviens største bygge- og anlægsprojekter

Building Network følger op på succesen og åbner for tredje år i træk dørene til den internationale bygge- og anlægskonference Building Network Construction Conference 2019, der finder sted den 19. november 2019 på Marriott Hotel København.

Konferencen er målrettet danske og internationale bygherrer, total- og hovedentreprenører, rådgivere, leverandører og investorer, som er interesserede i at udvide deres forretninger indenfor bygge- og anlægsbranchen i Skandinavien og møde potentielle samarbejdspartnere fra ind- og udland.

I år byder konferencen på en eksklusiv præsentation af de aktuelle planer for en lang række fremtidige bygge- og anlægsprojekter i Danmark, Sverige og Norge. Med på talerlisten er repræsentanter fra Banedanmark, Metroselskabet, Femern A/S, Business Region Göteborg, MölnDala, Trafikverket, Storebrand, Nye Veier, Invest in Skåne, Dansk Kystturisme, Schmidt Hammer Lassen Architects, Trelleborg Kommune, 3XN, Link Arkitektur, Rambøll og C.F. Møller Arkitekter blandt mange flere.

I løbet af dagen giver konferencens talere et spændende indblik i nogle af de store byudviklings-, infrastruktur-, anlægs- og højhusprojekter, der skal realiseres i de nordiske lande over de kommende år og stiller op til dialog med deltagerne før og efter deres indlæg i fire indlagte speed dating perioder. Også på udstillersiden vil deltagerne kunne glæde sig over at møde danske og internationale virksomheder. Anzurra, CMBBudizolHartmannsModular SystemMoniterraPichlerRoxtecSTREB Polska, Ready BathroomRödl og Partnere, Projectspine, Zekon, NJORD Law Firm samt Sheltons Accountant er blandt de foreløbige virksomheder, der har nået at sikre sig en eksklusiv udstillerplads.

I Forsåker en forstad til Göteborg er boligselskabet MölnDala i fuld gang med et af Vestsveriges største byudviklingsprojekter, som består af en transformation af en gammel papirmølle til et moderne boligkvarter med 3.000 nye boliger – Illustration: MölnDala Fastighets AB

Building Network står i samarbejde med Copenhagen Capacity og en række europæiske handelskamre bag konferencen, der igen i år byder på fornemt besøg af centrale aktører indenfor bygge- og anlægsbranchen i Skandinavien og nogle af de største danske og internationale entreprenør- og rådgivervirksomheder som fx BESIX, Acciona, CMB, Salini Impregilo, Aarsleff, Thornton Tomasetti og Politechnica.

Som noget nyt vil der dagen før konferencen blive inviteret til et pre-event i BLOX i det centrale København. Efter en kort velkomstreception vil der være en workshop, hvor de internationale virksomheder kan høre mere om et par af kommende projekter i Danmark og få gode råd til, hvordan man bedst udbygger sit netværk og får flere kunder i Skandinavien. Herefter vil BLOXHUB vise rundt i det populære kontorfællesskab for bæredygtig byudvikling og præsentere, hvordan virksomheder, organisationer og forskere hjælper hinanden med at udvikle nye innovative og bæredygtige løsninger, der gør byer gode at leve i.

Rekord stort deltagerantal

Når dørene åbnes til Building Network Construction Conference 2019 om godt to uger forventer arrangørerne at kunne byde velkommen til et rekordstort antal deltagere.
– Sidste år havde vi knap 150 tilmeldte, hvilket var langt over forventet. I år er interessen så stor, at vi allerede tør melde ud at vi slår deltagerrekorden igen. Vi har stadig enkelte stande og få ledige konferencebilletter tilbage, men virksomhederne skal ikke vente for længe med at tilmelde sig til årets internationale bygge- og anlægskonference, da der for 3. år i træk snart vil blive udsolgt, fortæller direktør i Building Network, Mickey Lund.

Tilmelding

Tilmelding og nærmere informationer om talere og udstillere findes på konferencesitet eller i vores 32 siders pdf invitation, som nu kan downloades.

Normalprisen for at deltage på konferencen “Building Network Construction Conference” er EUR668 + moms (ca DKK 5.000  + moms)

Medlemmer af Building Network kan enten benytte 2 klip på deres Flex klippekort eller få 50% på konferencebilletter.

Hermed fremsendes som aftalt  link and instruktioner til registrering af din billet med rabat.

https://bncc.buildingnetwork.dk/product/construction-conference-2019/

Vælg ticket type “Building Network and BLOX discounted members ticket” i “Buy Ticket” drop down menuen

Klik på den blå knap “Add to Chart

Klik på den blå knap “Proceed to checkout

Udfyld dine kontaktinformationer og klik på den blå knap “Place Order

Såfremt din virksomhed ikke er medlem af Building Network har du mulighed for at købe en gæstebillet for DKK EUR668 + moms (ca DKK 5.000  + moms) eller et klippekort til DKK 6.000 + moms, der giver adgang til konferencen for 2 personer eller en person og 2 billetter til vores regionale konferencer det næste år. 

Gæstebilletter kan indenfor 30 dage modregnes i vores medlemskaber. 

 

Detaljer

Dato:
19. november 2019
Tidspunkt:
8:30 - 18:30

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Copenhagen Marriott Hotel
Kalvebod Brygge 5
København V, 1560 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
88 33 99 00
Hjemmeside:
https://www.marriott.com/hotels/travel/cphdk-copenhagen-marriott-hotel/?scid=bb1a189a-fec3-4d19-a255-54ba596febe2

Arrangementer

Seneste nyt