Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører på Midt- og Vestjælland

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører på Midt- og Vestjælland

25. november 2019 12:30 - 16:30

Der er fuld gang i byudviklingen i Ringsted og Slagelse, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsprojekter på Midt- og Vestsjælland. Er du interesseret i at høre mere om nogle af disse projekter, inviterer Building Network til et eksklusivt arrangement mandag d. 25. november. På konferencen har du også mulighed for at høre Slagelse og Ringsted kommuner samt møde og tale med nogle af regionens bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører.

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Slagelse i vækst med nye spændende projekter på vej.

Lettere forsinket i forhold til flere andre dele af Sjælland, er hjulene for alvor begyndt at snurre i Slagelse Kommune. Campus Slagelse midt i Slagelse gør byen til en af de førende uddannelsesbyer på Sjælland og  Slagelse Sygehus har undergået store forandringer med udvidelsen af både somatiske og psykiatriske afsnit.

Byplanarkitekt Ole Lund Sørensen fortæller om byudviklingen i Slagelse herunder om de nye store boligområder, den bæredygtige bydel ’Tidselbjerget’ og det helt nye ’Skovbrynet’, som forventes at skabe plads til hundredevis af nye boliger  og tilflyttere. 

Illustration: Bakketoften – ny lokalplan til store villaer i Tidselbjerget.

Lokale interessenter bidrager til byudvikling og tilflytning

På knap otte hektarer langbrugsareal i den nordvestlige del af Vig, er der nu givet mulighed for at opføre knap 100 landskabelige klyngehuse, parcelhuse, rækkehuse og almene boliger på en sydvendt skråning ved et rekreativt område med en lille sø og stier samt opførsel af nyt stort parkeringsområde for byens handlende.

Partner Ole Schou fra SCHOU BIRKENDORF ApS, som er den ene af seks 6 interessenter fra lokalområdet fortæller, hvordan et tæt samarbejde har skabt stor efterspørgsel på nye blandede boligformer i Odsherred, mulighed for tilflytning og realiseret et byudviklingsprojekt, som i mange år havde svært ved at komme i gang.  

Allerede til næste år forventer Andelsboligforening en AB Vig Bakke at have 28 andelsboliger klar til indflytning – Illustration SCHOU BIRKENDORF ApS

Udvikling at et af Sjællands største erhvervsområder

Ringsted Kommune er en stærk og erhvervsvenlig kommune med attraktive boliger, et campusområde for ungdomsuddannelser samt et blomstrende kultur- og handelsliv, som har oplevet en solid og vedvarende udvikling og vækst gennem de seneste mange år på grund af en unik beliggenhed som Sjællands nye trafikale knudepunkt med adgang til kvalificeret arbejdskraft fra både Sjælland og Fyn.

God plads til fremtidens virksomheder i Greater Copenhagen

Brian Steen Rolighed fortæller om en ny æra i by- og erhvervsudviklingen i Ringsted Kommune herunder tankerne bag kommunens grønne og attraktive erhvervsområde, Business Park Ringsted, som forventes at være klar til at de første logistik-, transport-og produktionsvirksomheder kan flytte ind i 2021.

Se en kort video om den nye Business Park Ringsted. 

Foreløbigt Program

12.30 Frokost og prøvesmagning af lokale lækkerier med stor vægt på økologi og bæredygtighed

13.10 Velkomst af Building Network 

13.20 Få viden om byudvikling og kommende projekter v/ byplanarkitekt Ole Lund Sørensen, Slagelse Kommune

13.50 Lokale interessenter bidrager til byudvikling og tilflytning v/ partner Ole Schou, SCHOU BIRKENDORF ApS

14.20 Netværk og speed dating med de første talere

15.00 Udvikling af sjællands største nye erhvervområde, Business Park Ringsted, med god plads til fremtidens logistik-, transport-og produktionsvirksomheder v/ Brian Steen Rolighed, Ringsted Kommune

15.30 Netværk og speed dating med den sidste taler

16.10 Afrunding samt introduktion til de kommende arrangementer

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talerne og skabe netværk og komme i dialog med de øvrige deltagere. 

Tilmelding

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network og gæster, som har tilmeldt sig ved at klikke på knappen herunder.

Medlemmer af Building Network – 0 kroner

Såfremt din virksomhed ikke er medlem af Building Network har du mulighed for at købe en gæstebillet for DKK 2.400 + moms eller et klippekort til fire regionale konferencer til 6.000 + moms. 

Gæstebilletter kan indenfor 30 dage modregnes i vores klippekort eller et af vores medlemskaber. 

Læs mere om Building Networks klippekort og forskellige medlemskaber her:

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Offentliggørelse af deltagerliste og formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn, virksomhed og evt. link til Linkedin bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement.

Listen sendes endvidere ud på mail til alle deltagere og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med, bedes du venligst give os besked til os på contact@buildingnetwork.dk.

 

 

Detaljer

Dato:
25. november 2019
Tidspunkt:
12:30 - 16:30

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Comwell Sorø
Abildvej 100
Sorø, 4180
+ Google Maps
Telefon:
57 83 56 00
Hjemmeside:
http://www.comwellsoroe.dk/

Arrangementer

Seneste nyt