Ændret program og nye datoer for Building Networks regionale bygge- og anlægskonferencer

Hos Building Network håber vi at I også så småt er ved at være kommet igennem denne svære tid. Vi har i løbet af de sidste par måneder gjort os en del overvejelser, om hvor mange arrangementer, som vi skulle aflyse, udsætte eller forsøge at gennemføre online som webinar og synes bestemt ikke at det har været nemt at lægge en plan for vores kommende arrangementer, da vi endnu ikke har fået grønt lys for at mødes mere end 10 personer. 

Da myndighederne snart forventes at åbne for muligheden for at afholde arrangementer igen med en begrænsning på mellem 30 og 50 personer, har vi efter dialog med både konferencesteder og talere nu fastlagt et foreløbigt program og mulighed for at deltage i en række spændende bygge- og anlægskonferencer.

Seks nye datoer i andet halvår er indtil videre faldet på plads og det er nu igen muligt at forhåndstilmelde sig regionale arrangementer i både Storkøbenhavn, Trekantområdet, Køge, Lyngby, Aarhus og Fyn. Du kan se en række af de kommende regionale arrangementer, sætte kryds i kalenderen og tilmelde dig ved at følge linket.

I takt med at talere falder på plads, vil indlæggene løbende blive præsenteret på vores forskellige kanaler (Web, Nyhedsbrev og LinkedIn). 

Gennemførelsen af arrangementerne er selvfølgelig under forudsætning af en yderligere genåbning af Danmark samt at vi på forsvarlig vis kan overholde og følge alle myndighedernes anvisninger og retningslinjer omkring afholdelse af arrangementer, hvis vi fx sidder længere fra hinanden, netværker mere udendørs eller sætter en begrænsning på  deltagere.

Bliv regional partner og få ekstra eksponering før, under og efter vores konferencer

Building Network’s unikke netværksform med korte indlæg og ekstra lange pauser giver os mulighed for at øge medlemsplejen yderligere. Sidste år fik medlemmerne mulighed for at synliggøre deres gode historier og pressemeddelelser helt gratis på Building Network’s forskellige portaler. I år kan de fremvise deres innovative kompetencer og produkter med et regionalt partnerskab, der giver øget eksponering både før, under og vores eksklusive konferencer.

Du kan læse mere om muligheden for at holde indlæg, udstille og få ekstra eksponering med et regional partnerskab  eller kontakte os, hvis du ønsker vores hjælp til at dele en relevant nyhed med de mere end 5.000 modtagere af vores nyhedsbrev.

Vi ser snart frem til at se jer alle igen efter sommerferien.

Få dine nyheder og pressemeddelelser ud til mere end 5.000 samarbejdspartnere