Janson Bridging etablerer indsatsbro på rekordtid til Københavns Lufthavn’s Terminal 2

Hollandske Janson Bridging installerede på bare 3 timer en 52 meter lang bro til indsatsvej for Terminal 2’s redningsmandskab

BROBYGGERI På ingen tid blev der installeret en over 50 meter lang fodgængerbro i Kastrup Lufthavn for at etablere en midlertidig indsatsvej til Terminal 2. Broen skulle overholde Eurocode og realiseres efter det såkaldte IFD princip, nemlig Industrial, Flexible og Demonterbar. Tidskravet var snævert, men Janson Bridging færdiggjorde deres installationsarbejde på bare 3 timer.

Københavns Lufthavn er midt i store byggeprojekter. Blandt disse har Per Aarsleff bygget en byggegrube ud for Terminal 2. For at sikre terminalens redningsmandskab bedst mulige indsatsadgang blev løsningen en midlertidig bro over den 50 meter brede udgravning.

Janson Bridging blev kontaktet af Per Aarsleff A/S for at udvikle og levere fodgængerbroen på en samlet længde på 52,3 meter og en gangbredde på 3 meter. For at opretholde den fulde sikkerhed i lufthavnen, var en hurtig installation et ufravigeligt krav. Broen blev præfabrikeret i Holland, transporteret på lastbiler til Københavns Lufthavn og installeret på rekordtid under 3 timer.

-Janson Bridging’s succes er ikke en tilfældighed. Den udspringer af vores grundholdning og arbejdsfilosofi, der bygger på enkelhed, modularitet, cirkularitet, konstruktionshastighed og omkostningseffektivitet i alt, hvad vi foretager os, forklarer John Kerkhoff, Business Development and Sales Manager i Janson Bridging. Den hollandske virksomhed præfabrikerer løbende en lang række brotyper og bromoduler i faste dimensioner, der kan kombineres med hinanden. De sammenligner det ofte med at arbejde med Legoklodser blot i gigantformat. Således kan Janson Bridging tilbyde et stort set uendeligt antal brokonfigurationer i forskellige længder og bredder til alle typer af behov til hurtig levering. Janson Bridging har udviklet deres modulopbyggede brokoncept til et af verdens bedste, og i dag er virksomheden en global markedsleder, når det gælder levering og udlejning af midlertidige broer.

OM JANSON BRIDGING

Janson Bridging er Europas største producent af modulopbyggede broer og den største broudlejningsvirksomhed
i verden med over 25.000 ton broelementer på lager i 7 distributionscentre til omgående levering i Europa.

Janson Bridging’s hovedkvarter er beliggende i Hank i Holland med filialer i Storbritannien, Norge, Belgien, Frankrig, Tyskland, Polen, og Italien.

Læs mere på jansonbridging.com

Kontakt:

John Kerkhoff

Business Development & Sales Manager

+31 6 51 33 7290

john.kerkhoff@jansonbridging.com