Månedens profil: Hollandske BYLDIS godt på vej ind i Danmark

En af Europas helt store prefab-virksomheder BYLDIS er nu godt på vej ind i Danmark og Skandinavien. Prefab-giganten af højkvalitets betonelementer er hjemmehørende i Veldhoven i Holland. De har nu etableret deres skandinaviske hovedkontor i BLOX i København. Interessen for præfabrikerede byggeelementer er enorm -og da BYLDIS i oktober afholdt symposium for ledende danske arkitekter, trak det fulde huse.

Byldis har vundet en række meget store ordrer og er helt aktuelt igang med at levere prefab betonelementer til et af Europas højeste boligtårne Zalmhaven Tower på 215m og det store Ikazia-sygehus i Rotterdam. BYLDIS er kendt for ikoniske byggerier som Amsterdam‘s Zuidas Hourglass og London City Island.

– Regional og international ekspansion har i de senere år været et centralt element i virksomhedens strategi. Det lærte vi bl.a. med vores store eksportopgave London City Island og den succes, vi har med opførelser af nye lejlighedskomplekser i London, fortæller Han Blom, der er BYLDIS‘ skandinaviske forretningsudviklingschef. 

– Efter at have etableret vores salgskontor i London, har BYLDIS nu åbnet en afdeling i København. Vi anser København som et naturligt udgangspunkt for vores skandinaviske aktiviteter. Der er en rivende udvikling i byggeriet i de skandinaviske lande, og det vil vi rigtig gerne være en del af. Vores kvalitetskoncept passer som hånd i handske til de høje krav, der stilles til bæredygtighed, miljø og kvalitet. Vi arbejder med bæredygtighed og genanvendelse som en naturlig del af vores produktudvikling – og det ser vi overalt i de nordiske landes mange nye by- og infrastrukturprojekter, fortæller Han Blom. 

– Byggetiden er en af de vigtigste faktorer, og vi kan gøre en forskel her. Med præfabrikerede bygge- og
facadeelementer fremstillet på fabrikken og installeret på stedet, kan byggerier afsluttes hurtigere end ellers. Det er en stor praktisk og økonomisk fordel, som vi kan tilbyde bygherrer og investorer.

Han Blom, BYLDIS‘ skandinaviske forretningsudviklingschef, fremviser prefab-byggeelement foran BLOX – Foto: Building Network

PREFAB REALITY SYMPOSIUM I KØBENHAVN

– Der er meget stor interesse for præfabrikerede bygningselementer overalt i Europa – også i Danmark.
Det blev helt tydeligt på vores Prefab Reality Symposium, som blev afholdt i oktober i Dansk Arkitektur Center i BLOX med temaet designfrihed indenfor præfabrikation og bæredygtighed. BYLDIS‘ styrke er at vi producerer alt centralt i Holland og dermed har fuld kontrol over kvaliteten af vores leverancer. Vi har stor erfaring med logistik og leveringssikkerhed, og ud over et samlet koncept til produktudvikling, produktion og montage, stiller vi garanti for det samlede projekt. Det er en værdifuld styrke at kunne tilbyde og hjørnestenene i vores succes, slutter Han Blom.

BYLDIS‘ Prefab Reality Symposium for ledende arkitekter trak fulde huse i Dansk Arkitektur Center i BLOX – Foto: Building Network

FAKTA
BYLDIS har hovedsæde i Veldhoven i Holland
400 medarbejdere
To betonproduktionsfabrikker
En aluminiumsfabrik i Veldhoven

BYLDIS Danmark
Skandinavisk hovedkontor i BloxHub
Bryghuspladsen 8 – 3. etage, 1473 København
Han Blom, Telefon: +31 615348936