Nye innovative affaldsløsninger hos Varig Teknik & Miljø A/S

Der er hård konkurrence om kunderne for de virksomheder, der har specialiseret sig i at levere affaldsløsninger. Derfor gælder det om at skille sig ud og være parat til at levere innovative kvalitetsløsninger, der hjælper kunderne med at spare penge på affaldslogistikbudgettet.

En af de virksomheder, der har stor succes med at være helt fremme i feltet, når det handler om affaldsløsninger, er danske Varig Teknik & Miljø A/S. Virksomheden, der har kunder i både Danmark, Sverige og Norge, tilbyder alt fra rådgivning og service til salg, installation, eftersyn og reparation af specialtilpassede affaldssystemer og maskiner til affaldshåndtering.

Salgsingeniør i Varig Teknik & Miljø, Ib Jørgensen, er stolt over at være en del af en virksomhed, der sammen med et team af dedikerede og erfarne medarbejdere står bag grønne og tidsbesparende affaldsløsninger.

– Vi er en stærk spiller på markedet med mange års erfaringer i at hjælpe virksomheder, affaldsselskaber og kommuner med at spare penge på affaldsbudgettet. Det gør vi ved at tilbyde kundetilpassede og optimerede løsninger indenfor affaldshåndtering. Skal der findes større og mere komplekse affaldsløsninger, der kræver særlig knowhow, sidder vores dygtige medarbejdere klar til at levere holdbare og driftssikre løsninger, siger Ib Jørgensen.

Nye skaktsystemer og brug af robotter 
Varig Teknik & Miljø indgik sidste år et spændende samarbejde med den hollandske virksomhed Stansz, der er totalleverandør af skaktsystemer til hospitaler, hoteller og højt byggeri. Samarbejdet med Stansz betyder, at Varig Teknik & Miljø kan tilbyde helt nye innovative affaldsløsninger til danske hospitaler, hoteller og etagebyggerier.

Stansz

– Vi kan eksempelvis hjælpe vores kunder med at konstruere kundetilpassede automatiserede transportsystemer til lodret transport af affald og linned. Vi kan også levere skakte og skaktlåger til eksempelvis bortskaffelse af fortrolige dokumenter. Samarbejdet med Stansz åbner nye døre for, hvad vi kan tilbyde af driftssikre og holdbare produkter til vores kunders behov.

Udover samarbejdet med hollandske Stansz, har Varig Teknik & Miljø også indgået et samarbejde med Blue Ocean Robotics, der udvikler og introducerer nye og innovative markedstilpassede robotter inden for en bred skala af brancher lige fra industri, sundhed, velfærd og uddannelse til landbrug og offshore.

– Samarbejdet med Blue Ocean Robotics betyder, at vi er på forkant med udviklingen og kan tilbyde vores kunder nye spændende løsninger ved hjælp af blandt andet robotteknologi, som vinder mere og mere frem, fordi det gør det muligt at spare både tid og penge og optimere på logistikken, forklarer Ib Jørgensen.

all-tugs-5

Deltagelse på konferencer åbner nye døre
Varig Teknik & Miljø har været medlem af Building Network i halvandet år. For Ib Jørgensen er medlemskabet i Building Network med til at skabe masser af nye kontakter og udbrede kendskabet til Varig Teknik & Miljøs affaldsløsninger. Ib Jørgensen fortæller, at Varig Teknik & Miljø var med på Building Networks store hospitalskonference i foråret 2016. Deltagelsen på konferencen var den direkte årsag til, at Varig Teknik & Miljø i dag samarbejder med Stansz og Blue Ocean Robotics.

– Vi mødte hinanden på konferencen. Efterfølgende har vi indgået et samarbejde, og det er et godt eksempel på, hvorfor det er vigtigt at netværke og være med de steder, hvor tingene sker, fortæller Ib Jørgensen.

I det hele taget er Varig Teknik & Miljø meget tilfredse med at være en del af Building Network, som ifølge Ib Jørgensen altid byder på interessante og relevante indlæg. Varig Teknik & Miljø er den eneste virksomhed i Building Network, det leverer affaldsløsninger. Derfor er der ekstra god grund til at møde op til Building Networks konferencer.

Billede1

– Vi er de eneste, der kan det, vi kan i netværket. Da der både kommer entreprenører og arkitekter, er det en rigtig god indgangsvinkel for os at komme i dialog med dem på konferencerne og udbrede kendskabet til vores produkter. Selvom det er en længerevarende proces at få ordrer gennem netværkskontakter, er det faktisk lykkedes for os at få et par ordrer og en masse gode kontakter, som vi arbejder videre på.

Ib Jørgensen fortæller, at han møder op på stort set alle Building Networks konferencer. Og at han er flittig til at gøre brug af Mickey Lund og Michael Foltinger.
– Jeg er altid meget aktiv, for jeg tror, at man får det ud af det, som man selv ligger i det. Derudover gør jeg meget ud af at bruge Mickey og Michael til at få kontakter til de personer, som jeg synes er relevante for os, slutter Ib Jørgensen, som ser frem til de næste konferencer og til at tage fat på et nyt spændende år for Varig Teknik & Miljø A/S.