Nye sjællandske bygge- og anlægsprojekter præsenteret på netværkskonference

Et nyt spændende tunnelprojekt skal bygges ved Nordhavn i København, og Nykøbing Falster udvikler de kommende år et nyt bæredygtigt grønt kvarter. Disse og andre aktuelle bygge- og anlægsprojekter i København og rundt omkring på Sjælland blev præsenteret på Building Networks konference d. 16. september 2020. 

Konferencen fandt sted i Køge på det ny istandsatte strandhotel og konferencecenter Comwell Køge Strand. Her fik deltagerne efter en udsøgt frokost lejlighed til at møde et eksklusivt panel af oplægsholdere fra Vejdirektoratet, Kant arkitekter, Kuben Management og Boligselskabet Fjordparken. Undervejs var der netværkspauser, hvor deltagere og oplægsholdere havde travlt med speeddating og udveksling af visitkort.

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Regionsdirektør Henrik Steen Sørensen fra Kuben Management kom med eksempler på, hvordan de som bygherrerådgivere har stor succes med at arbejde målrettet med bæredygtig byudvikling gennem partnerskabsdannelse.

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Projektleder i Vejdirektoratet, Christian Tolderlund, gennemgik planer og udbud i relation til den 1,4 km lange tunnel til 3,4 mia. kr. ved Nordhavn i København, der skal stå færdig i 2027.

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Projektleder Ulrik Larsen fortalte om Vejdirektoratets forundersøgelserne af den Østlige Ringvej, der vil kunne afhjælpe den stigende trængsel i hele København og samtidig forbedre adgangen til Københavns Lufthavn og Øresundsforbindelsen.

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Direktør Anita Ulrik Sørensen fra Boligselskabet Fjordparken gennemgik skitserne for opførelsen af det bæredygtige grønne kvarter i Nykøbing Falster, Schillerkvarteret.

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Markedschef Anders Bay Holm fra KANT arkitekter sluttede oplægsrunden af med at fortælle om deres succes med at skabe bedre byggerier gennem faglig vidensdeling og fordelene ved at blive en del af den rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomhed Sweco.

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Ulrik Hjorth-Andersen fra virksomheden RIB Software, der designer, udvikler og tilbyder digitale produkter til at styre byggeprocesserne, var meget begejstret for at deltage på konferencen.
– Jeg startede hos RIB Software i januar måned og vil gerne ud og møde folk fra bygge- og anlægsbranchen. Derfor er det en super god mulighed at være her i dag. Jeg får både kendskab til nye relevante projekter samtidig med, at jeg i pauserne kan netværke med potentielle kunder fra branchen og tale med dem ansigt til ansigt under frie rammer.

 

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Regionsdirektør i Kuben Management, Henrik Steen Sørensen, var yderst tilfreds med invitationen fra Building Network om at være oplægsholder på dagens konference.
– Det betyder meget for os at udbrede kendskabet i Branchen til Kuben Management. Vi har voldsomt travlt, fordi staten har investeret milliarder til renovering af den almene sektor. Alene i år skal vi have sat byggerier for 12 mia. kr. i gang. Vi er meget åbne overfor at tale med nye samarbejdspartnere i bygge- og anlægsbranchen, og dem er der mange på konferencen, så det har været en fornøjelse at være med her i dag.