Strander Entreprenør A/S vinder anlægsopgave i Solrød Kommune

– Kampen om at vinde de kommunale udbud er benhård inden for vores fagområde. Derfor er vi rigtig glade og stolte over, at det er lykkedes for Strander Entreprenør A/S at vinde endnu en kommunal anlægsopgave foran vores konkurrenter, specielt når det drejer sig om rundkørsler. For det er langt fra alle, der har den knowhow, det kræver at kunne løse denne type opgaver.
Det fortæller salgs- og tilbudschef i Strander Entreprenør A/S, Martin Klein.

Det er Solrød Kommune, der har valgt entreprenørvirksomheden med  ca. 15 ansatte og hovedkontor i Kastrup, til at stå for en gennemgribende renovering af en af kommunens centrale rundkørsler. Strander A/S Entreprenør skal med ombygningen i Solrød sikre, at hastigheden i rundkørslen bliver sænket for både bilister og cyklister.  

Kommunerne er begejstrede for Strander Entreprenør A/S

Strander Entreprenør A/S, der har mere end 15 års erfaring i at udføre en bred vifte af bygge- og anlægsopgaver som hovedentreprenør, ser frem til at løse opgaven for Solrød Kommune. Gennem årene har Strander Entreprenør A/S udført alt fra etablering og renovering af cykelstier, fortov, forpladser, parkeringspladser, byggemodning, byrum, rundkørsler og vejomlægning.

Med i entreprenørvirksomhedens omfattende kundeporteføjle findes en lang række sjællandske kommuner, herunder København kommune, der alle har god erfaring med et samarbejde med Strander Entreprenør A/S. Martin Klein er ikke i tvivl om, hvorfor bygherrerne er så begejstrede for samarbejdet.
– Bygherrerne ved, at vi leverer kvalitet til tiden og overholder vores aftaler. Vi har en klar strategi under udførelse af vores projekter, der gør, at vi formår at komme foran tidsplanen. På den måde har vi mulighed for at levere til tiden i tilfælde af uforudsete arbejder.

Har styr på tid og budgetter

Tids- og budgetaspektet er ifølge Martin Klein ikke de eneste områder, hvor Strander Entreprenør udmærker sig i forhold til sine konkurrenter. Skal man vinde opgaverne og skabe sig et godt navn hos bygherrerne og blandt sine samarbejdspartnere, spiller andre faktorer også ind.
– Vi sørger for at der er orden og ryddeligt på vores pladser. Det skaber tryghed for bygherre, ligesom det også effektiviserer arbejderne. Borgerne skal også generes mindst muligt. Derfor er trafikafvikling et af de områder, vi fokuser rigtig meget på, hvilket kommer både bygherre, borgere samt vores egne medarbejdere til gode.

Fokuserer på de bedste løsninger

Strander Entreprenør A/S, der netop har afsluttet to kommunale opgaver med fortovsrenovering på Engholm Allé og Krebsevej i Hvidovre, er ikke bange for at bruge sin viden og erfaringer fra andre projekter til at finde de bedste løsninger. Også selvom der kan opstå udfordringer undervejs.
– Vi er ikke bange for at tale frit om vores ideer og tage dialog med bygherren, hvis vi mener, at en opgave kan løses på en bedre måde. Vi havde for eksempel en anlægsopgave for en kommune, hvor vi insisterede på at gribe opgaven anderledes an, selvom kommunens vejchef gennem mange år var imod vores forslag. Via en detaljeret trafikafviklingsplan og tæt dialog omkring denne, lykkedes det at nå til enighed. Det viste sig, at vores løsning var den bedste, hvilket vi fik rigtig meget ros for hos bygherren, fortæller Martin Klein. 

Endnu en ny opgave går i gang

Projektet i Solrød Kommune er i fuld gang. Efter planen skal den færdigrenoverede rundkørsel afleveres start december. Herefter forventer Strander Entreprenør A/S at kaste sig over nye opgaver. I skrivende stund har Strander Entreprenør A/S fået den gode nyhed, at de har vundet licitation på en brolægningsopgave i Vordingborg Kommune. De gamle brostensbelægninger på Præstø Torv skal tages op, bunden skal rettes og brostenene skal tilbage igen, hvorved kørebanen igen bliver jævn og tilgængelig.
– Vi er super glade for at have vundet opgaven og går i gang i Præstø i næste uge. Derudover er vi
i dialog om flere nye opgaver med en række bygherrer. Selvom konkurrencen er hård indenfor vores fagområde, har vi gennem årene vundet masser af projekter. Så vi er optimistiske og forventer at kaste os over masser af nye spændende opgaver i den kommende tid, siger Martin Klein.