Tæt på udsolgt til årets store internationale bygge- og anlægskonference i København

Den 15. november 2018 går dørene op til den store internationale bygge- og anlægskonference, The 2nd Annual Building Network Construction Conference 2018, der finder sted på det eksklusive Copenhagen Marriott Hotel midt i København.

Building Network og Copenhagen Capacity kan igen i år se frem til, at deres konference tegner til at blive et stort tilløbsstykke. 140 deltagere fra mere end 15 lande har tilmeldt sig konferencen, hvor Europas førende bygherrer, rådgivere og entreprenører møder op for at fremvise planerne for nogle af Skandinaviens største byudviklings- infrastruktur-, hospitals- og hotelprojekter.

Som en særlig del af konferencen er der skabt mulighed for at reservere tid til personlige samtaler med konferencens 15 oplægsholdere, der blandt andet tæller bygherrer fra Københavns Lufthavne, Stockholm Metro, Banedanmark, Vejdirektoratet og svenske Trafikverket. Derudover kan deltagerne møde direktør Gianluca Racana fra et af de mest eftertragtede og omdiskuterede arkitektfirmaer i verden, Zaha Hadid Architects, samt  Arkitekterna Krook & Tjäder, der præsenterer to store hotelprojekter i Danmark.

Konkurrenceforslag til Linköping Acquatic Arena – Illustration Zaha Hadid Architects

På konferencen vil der endvidere være en helt unik chance for at mødes med beslutningstagerne fra nogle af Europas største entreprenører herunder belgiske Besix, spanske Acciona og det italienske konsortium Itinera-CMB, der har vundet en række større entrepriser på det nye supersygehus i Odense og Sjællands Universitetshospital i Køge.

Direktør i Building Network Mickey Lund fortæller, at danske rådgivere, entreprenører og leverandører vil få lejlighed til at skabe nye kontakter og vise deres kompetencer frem til de mange store udenlandske aktører i Skandinavien, der deltagerer på konferencen. Den store interesse for at synliggøre sin virksomhed har været så stor, at de sidste udstillingspladser nu også er udsolgt.

Se om der stadig er flere billetter tilbage til konferencen: