Wacker Neuson Danmark overtager salget af Kramer

Der er et familiemedlem, der vender hjem, når Wacker Neuson Danmark i september overtager import og salg af Kramer læssemaskiner i Danmark.

Efter en fusion i 2007 blev Kramer en del af Wacker Neuson Group, og det er nu naturligt, at salg af Kramer i Danmark kommer til at foregå via den samme salgsorganisation, som de øvrige produkter fra Wacker Neuson.

Wacker Neuson Danmark har igennem de seneste år udvidet deres produktsortiment med gravemaskiner og dumpere fra den oprindelige salgsorganisations arbejde med komprimeringsmateriel. Det har været en stor succes, og som en naturlig udvikling ønsker man nu at supplere med læssemaskiner.

Wacker Neuson har en ambition om at få større markedsandele for Kramer i fremtiden, og vil med en række nye initiativer udbrede kendskabet og brugen af Kramer produkter, ligesom også serviceorganisationen forstærkes.

Wacker Neusons sælgere vil henvende sig til samme målgruppe som hidtil, hvor bygge- anlægssektoren er central. Kramer leverer maskiner fra 1,5 tons til 6,0 tons. Wacker Neusons teknologi flyder over de forskellige produktgrænser, og Kramer findes i en elektrisk udgave, så den kan supplere de øvrige Zero Emission produkter fra Wacker Neuson. Maskinerne er velegnede til opgaver på kompakte pladser både i byggeriet og til mange andre opgaver.

Kramer tilbyder et bredt sortiment af både maskiner og tilbehør. Kramers læssemaskiner er som noget unikt på markedet 4-hjuls styrede og dermed den mest stabile og sikre læssemaskine på markedet.

4-hjuls styringen gør maskinerne særdeles manøvredygtige, og de er velegnede også som pladsmaskiner eller redskabsbærere med det store udvalg af redskaber, der kan leveres sammen med maskinerne.

Wacker Neuson åbnede et servicecenter i Fredericia, da koncernen samlede komprimeringsmateriel, gravemaskiner og dumpere. Wacker Neuson Danmark har i dag servicebiler på landevejene over hele landet. Det er fra servicecenteret og de kørende biler, at de mange Kramermaskiner på markedet såvel som de nye vil blive serviceret.

Vi har store forventninger til fremtiden, og glæder os til den nye og spændende udfordring.

Kontakt:

Jan Jørgensen
Salgschef
+45 23 43 94 23