Building Network Construction Conference 2022

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Building Network Construction Conference 2022

15. november 2022 8:30 - 17:00

Kom i dialog med danske og internationale aktører på nogle af Skandinaviens største bygge- og anlægsprojekter, når Building Network åbner dørene til den internationale bygge- og anlægskonference BNCC 2022, der finder sted tirsdag den 15. november på Marriott Hotel København.

Building Network står i samarbejde med Copenhagen Capacity og en række europæiske handelskamre bag konferencen, der igen i år byder på fornemt besøg af centrale aktører indenfor bygge- og anlægsbranchen i Skandinavien og nogle spændende internationale entreprenør- og rådgivervirksomheder som fx Zaha Hadid Architects (England), V8 Architects og Dura Vermeer (Holland), CEH (Ungarn) , ATIproject , WeBuild , Ghella og Itinera (Italien)Acciona og SICE – COBRA (Spanien) og  Implenia (Schweiz), som er interesserede i at udvide deres forretninger og netværk samt møde nye potentielle samarbejdspartnere.

Building Network følger op på succesen og åbner for fjerde gang dørene til den internationale bygge- og anlægskonference Building Network Construction Conference 2022, der finder sted tirsdag den 15. november 2022 på Marriott Hotel København.

Konferencen er målrettet danske og internationale bygherrer, total- og hovedentreprenører, rådgivere, leverandører og investorer, som er interesserede i at udvide deres forretninger indenfor bygge- og anlægsbranchen i Skandinavien og møde potentielle samarbejdspartnere fra ind- og udland. I år byder konferencen på en eksklusiv præsentation af en lang række fremtidige bygge- og anlægsprojekter i Danmark, Sverige og Norge.

Dagen igennem giver konferencens talere et spændende indblik i nogle af de store energi-, industri-, infrastruktur-, ejendoms- og byudviklingsprojekter, der skal realiseres i de nordiske lande over de kommende år og talerne stiller op til dialog med deltagerne før og efter deres indlæg i fire indlagte speed dating perioder. 

I år byder konferencen på præsentationer af en lang række bygge- og anlægsprojekter i Danmark, Sverige og Norge. Med på talerlisten er blandt andet repræsentanter fra Trafikverket (Sverige), By & HavnBaltic Energy IslandVejdirektoratetMetroselskabetMalmö KommuneStatens Vegvesen (Norge), Bulk Infrastructure (Norge), Henning LarsenRail Baltic Estonia og Sweco.


Foto: SEES media, Ulrik M. Eriksen

Mød nogle af Europas betydningsfulde aktører og beslutningstagere indenfor bygge- og anlægsbranchen

Dagen igennem giver konferencens talere et spændende indblik i udvidelsen af metroen i København og Stockholm, nye jernbaner og stationsbyggerier i Sverige og Baltikum, byudviklingsplanerne for Lynetteholmen og Malmø, verdens første energiøer, nye tunnel-, vej- og datacenterprojekter i Danmark og Norge samt andre udvalgte industri-, energi-, ejendoms- og byudviklingsprojekter, som snart er på vej.

En af konferencens indlægsholdere José Manuel Olivares Villafranca fra det spanske konsortium SICE – COBRA, der skal installere elektriske og mekaniske dele til en værdi af flere milliarder i Femern Bælt-tunnelen, glæder sig til at møde en række nye potentielle samarbejdspartnere og underleverandører.

Illustration: Dissing+Weitling

 Herudover ser en af udstillerne Ludovico Lombardi fra Zaha Hadid Architects, som sammen med Tredje Natur og Sweco er blandt de tre sidste projektforslag i arkitektkonkurrencen om det nye fodboldstadion i Aarhus, frem til at skabe flere nye spændende relationer på konferencen.  

Rekordstort deltagerantal fra udlandet

– Når dørene åbnes forventer arrangørerne at kunne byde velkommen til et rekordstort antal deltagere fra Holland, Italien, Spanien, Irland og Polen. – I 2019 havde vi knap 150 tilmeldte, hvilket var langt over forventet. Vi har stadig enkelte stande og få ledige konferencebilletter tilbage, men virksomhederne skal ikke vente for længe med at tilmelde sig til årets internationale bygge- og anlægskonference, da der for 4. år gang i træk snart vil blive udsolgt, fortæller direktør i Building Network, Mickey Lund.

Program:

7.45 REGISTRATION AND COFFEE

8.30 WELCOME
Building Network and Copenhagen Capacity

8:40 Lynetteholmen combines climate-protection with urban development
Technical Director, Hans Vasehus
CPH City & Port Development

9:00 Swedens Largest Public Transport Project,
Head of procurement,Iveta Sandström
Region Stockholm’s Administration for Extended Metro

9:20 Sustainable Road Construction
Head of Department John Atle Haugland
Norwegian Road Administration

9:40 NETWORKING AND SPEED DATING 1
CPH City & Port Development – Region Stockholm’s Administration for Extended Metro – Norwegian Road Administration – Bulk Infrastructure – Zekon

10:20 Malmö the city with great opportunities

Chief Planner, Gunnar Blomé
City of Malmö

10:40 Bulk Turns dirty Data Green
CEO Gisle M. Eckoff
Bulk Infrastructure (industrial real estate, data centers and fiber networks)

11:00 660 km of new high speed railway main lines
Strategic Planner, New Main Lines, Anders Karlsson,
The Swedish Transport Administration 

11.20 Prefabrication of steel structures
Sebastian Solarczyk 
Zekon

11.40 NETWORKING AND SPEED DATING 2

CPH City & Port Development – Region Stockholm’s Administration for Extended Metro – Bulk Infrastructure – Trafikverket – City of Malmö – Zekon

Foto: SEES media, Ulrik M. Eriksen

12:20 LUNCH AT THE MIDTOWN GRILL  

13:00 Rail Balitca writes history with 870 km rail way project
Marko Kivila, Chief Operating Officer
Rail Baltic Estonia

13:20 Transforming Society Together
Karl-Martin Buch Frederiksen, Innovation and Market Director, 
SWECO

13:40 Innovating Energy Islands
CEO (Interim), Søren Møller Christensen
Baltic Energy Island

14:00 Electromechanical installations in Fehmarnbelt tunnel
Division Manager Jose Manuel Olivares Villafranca
SICE – COBRA

14:20 NETWORKING AND SPEED DATING 3

Trafikverket – City of Malmö – Rail Baltic Estonia – Baltic Energy Island – SICE – COBRA – Copenhagen Metro – Henning Larsen – Danish Road Directorate – Zekon

Foto: SEES media, Ulrik M. Eriksen

Foto: SEES media, Ulrik M. Eriksen

15:00 The Copenhagen Metro is now planning the new network expansion
Russell Saltmarsh, Project Design Director,
Copenhagen Metro

15:20 Next Practice Sustainable Urbanism
Gustav Brade, Director, Strategic Urban Development   
Henning Larsen

15:40 Historical high infrastructure level in Denmark
Silas Christian Nørager, Director for pavements, structures and measurements
The Danish Road Directorate

16:00 NETWORKING, SPEED DATING 4 AND AFTER CONFERENCE DRINKS

Trafikverket – SICE – COBRA – Copenhagen Metro – Henning Larsen – Danish Road Directorate – Zekon

 

Tilmelding

Medlemmer af Building Network kan få 20% på konferencebilletter. Såfremt din virksomhed ikke er medlem af Building Network har du mulighed for at købe en gæstebillet til EUR 500 ca. DKK 3.750 kroner + moms ved at følge linket til til Building Network Construction Conference 2022. Læs mere om vores Flex klippekort samt forskellige medlemskaber her:

Bliv udstiller eller partner på Building Network Construction Conference 2022 og styrk jeres profil på konferencen

Building Network er i fuld gang med at planlægge og markedsføre årets eftertragtede skandinaviske bygge- og anlægskonference, BNCC22. Vær med til at tiltrække investeringer og positionere Skandinavien som én samlet bæredygtig region Building Network inviterer investorer, ejendomsudviklere, bygherrer, hoved-, total- og storentreprenører, rådgivere og underleverandører samt specialister til dialog om kommende projekter i Danmark, Sverige og Norge.


Foto: SEES media, Ulrik M. Eriksen

 

 

Detaljer

Dato:
15. november 2022
Tidspunkt:
8:30 - 17:00

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Copenhagen Marriott Hotel
Kalvebod Brygge 5
København V, 1560 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
88 33 99 00
Hjemmeside:
https://www.marriott.com/hotels/travel/cphdk-copenhagen-marriott-hotel/?scid=bb1a189a-fec3-4d19-a255-54ba596febe2

Arrangementer

Seneste nyt