Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Hovedstadsområdet

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Hovedstadsområdet

1. november 12:00 - 16:30

Der er fuld gang i byudviklingen i Storkøbenhavn, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bæredygtige projekter i Hovedstadsområdet. Er du interesseret i at høre om udviklingen og få mere viden om et par af nuværende og kommende projekter ? – så kom til bygge- og anlægskonference tirsdag d. 1. november på Hotel Lautrup Park, hvor du kan høre Region Hovedstaden, Glostrup Kommune, Sweco Arkitekter, Kildedal P/S og Dansk Boligbyg fortælle om nogle af deres kommende projekter samt møde nogle af regionens rådgivere, entreprenører og leverandører.

Netværk med stil

Konferencen finder sted i på det firstjernet Hotel Lautrup Park, der ligger få kilometer fra motorvej og med offentlig transport lige i nærheden.


i Skævinge får de nye boligklynger forskellig arkitektur og farver – Illustration Sweco Architects

Almene boliger skal dyrke fællesskabet i Nordsjælland

Kreativ leder for almene boliger i Sweco Architects Sebastian Soelberg fortæller om tegnestuens arbejde med integreret rådgivning ud fra et par af de nye almene boligprojekter, som snart er på vej og hvordan natur, nærvær og fællesskaber har været i centrum for projekterne. 

Indpasset i Lynge

I Lynge er lokalplanen for den gamle ”Peugeot” grund netop godkendt og baner dermed vejen for 36 boliger, fordelt over to boliggårde. Bebyggelsen vil bestå af både rækkehuse og lejligheder med fokus på generationsfællesskaber og det gode naboskab mellem beboerne.  Lillerød boligselskab, der er bygherre på projektet har en ambition om at bygge i træ og vil med bebyggelsen sætte en ny barre for hvordan man kan bygge alment, indpasset i landsbyens skala.

Klyngerne og almanakken i Tranekær sikrer en fælles identitet og fællesskab – Illustration Sweco Architects

I pagt med naturen i Skævinge

I Skævinge, udenfor Hillerød – er Lokalplanen for 163 almene boliger netop færdig med sin Høringsperiode og der 7 bofællesskaber som bebyggelsen består af, er dermed et skridt nærmere virkeliggørelse. Bofællesskaberne ligger naturskønt ved Dyremosegård og den nærliggende mose, Tranekær – men netop dette forhold og fundet af fortidsminder, krævede en skarp proces i lokalplansforløbet. Her har både biologer, museum, energiafdelingen, vandafdelingen og byplan samt vej og trafik, været involveret i udarbejdelsen af lokalplanen og videreudviklingen af projektet.

Begge projekter arbejder aktivt med fællesskabet som en grundpræmis, og er disponeret så man naturligt kan til eller fravælge fællesskabet, efter temperament.

Foreløbigt Program

12.00 Frokost

12.50 Velkomst af Building Network 

13.00 Visionerne for den bæredygtige udvikling af Kildedal
v/ Projektdirektør Tim E. Halvorsen, Kildedal P/S

13.25 Almene boliger skal dyrke fællesskabet i Nordsjælland
v/ Kreativ leder Sebastian Morten Soelberg, Sweco Arkitekter

13.50 Ny boliger og institutionsbyggerier på vej
v/ Regionsdirektør Arne Becker, Dansk Boligbyg

14.15 Netværk med talere og deltagere

15.10 Regionens store hospitalsprojekter
v/ Vicedirektør for større byggerier Ole Kristian Bottheim, Region Hovedstaden

15.35 Udvikling af Rådhusparken og Banegårdspladsen
v/ Rasmus Hansen, Glostrup Kommune

16.00 Netværk med talere og deltagere

16.30 Afrunding

Dialog og netværk 

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og netværke med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og deltagere nyde den hyggelige og afslappede atmosfære og få lækre smagsprøver med årstidens råvarer fra restauranten, som er kendt for at kræse med kærlighed for detaljen.

Tilmelding

  • en fysisk billet for DKK 3.000 + moms – Har din virksomhed ikke tidligere deltaget til en af vores bygge- og anlægskonferencer, tilbyder vi at du kan kan afprøve dit første arrangement til en reduceret pris, når du booker 30 minutters virtuel 1:1 møde her, så vi kan lære dig og din virksomhed bedre at kende.
  • et årligt Flex klippekort for 9.000 + moms. hvor du eller dine kollegaer får “fire klip”, der giver mulighed for at at 1 person kan deltage fysisk til fire udvalgte regionale netværkskonferencer og deling af 2 pressemeddelelser på vores forskellige kanaler.
  • eller et årligt BOOST medlemskab for for 15.500 + moms, hvor du eller dine kollegaer får fysisk adgang for 1 person pr. regional konference samt 2 ekstra gæste- eller kollegabilletter og deling af 4 pressemeddelelser på vores forskellige kanaler.

Billetter kan indenfor 30 dage modregnes i et af vores medlemskaber. 

Læs mere om, hvordan Building Network kan hjælpe dig med at få mere viden om kommende bygge- og anlægsprojekter, skabe større synlighed overfor branchens aktører og komme i tidlig dialog med nye værdifulde relationer her:

Få ekstra eksponering før, under eller efter vores konferencer

Building Network’s unikke netværksform med korte indlæg og ekstra lange netværkspauser giver os mulighed for at øge medlemsplejen yderligere. Sidste år fik medlemmerne mulighed for at synliggøre deres gode historier og nyheder kvit og frit på Building Network’s forskellige portaler.

I år kan to virksomheder fremvise deres innovative kompetencer og produkter med et regionalt partnerskab, der giver øget eksponering både fysisk og virtuelt før, under og efter vores eksklusive konferencer.

Læs mere, hvordan du får større synlighed over branchens aktører. 

Offentliggørelse af deltagerliste, billeder og video samt formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn, virksomhed, titel og link til din LinkedIn profil bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement samt at foto og evt. video offentliggøres fra arrangementet.

Deltagerlisten sendes endvidere ud med navn, virksomhed og titel på mail til alle de tilmeldte og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med og offentliggør billeder eller evt. video af dig, bedes du venligst give os besked på contact@buildingnetwork.dk.

 

 

 

 

Detaljer

Dato:
1. november
Tidspunkt:
12:00 - 16:30

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Hotel Lautrup Park
Borupvang 2
Ballerup, 2750 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
44 68 10 00
Hjemmeside:
lautruppark.dk

Arrangementer

Seneste nyt