Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Hovedstadsområdet

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Hovedstadsområdet

1. november 2022 12:00 - 16:30

Der er fuld gang i byudviklingen i Storkøbenhavn, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bæredygtige projekter i Hovedstadsområdet. Er du interesseret i at høre om udviklingen og få mere viden om et par af nuværende og kommende projekter ? – så kom til bygge- og anlægskonference tirsdag d. 1. november på Hotel Lautrup Park, hvor du kan høre Region Hovedstaden, Glostrup Kommune, Sweco Arkitekter, Kildedal P/S og Dansk Boligbyg fortælle om nogle af deres kommende projekter samt møde nogle af regionens rådgivere, entreprenører og leverandører.

Netværk med stil

Konferencen finder sted i på det firstjernet Hotel Lautrup Park, der ligger få kilometer fra motorvej og med offentlig transport lige i nærheden.

En by for livet – Et innovationsdistrikt for life science

Ambitionen for Kildedal er blandt andet, at området skal kunne inspirere til fremtidens byudvikling i ind- og udland – Illustration: Werk

Ballerup Kommune og PensionDanmark har stiftet udviklingsselskabet Kildedal P/S, som i de kommende år vil stå for at udvikle Kildedal til et spændende erhvervsområde og en ny, blandet by.

Arealudviklingsselskabet arbejder på at udvikle et integreret by- og erhvervsområde på grænsen mellem land og by med omkring 10.000 arbejdspladser og 2.000 nye boliger, som skal bygges efter de højeste standarder inden for bæredygtighed.

Projektdirektør Tim E. Halvorsen præsenterer de ambitiøse udviklingsplaner for Kildedal, hvor fællesskaber samt det sunde og bæredygtige liv er i fokus og etableringen af et innovationsdistrikt, der kan tiltrække de mest innovative og nyskabende virksomheder inden for blandt andet life science, MedTech, HealthTech og BioTech


i Skævinge får de nye boligklynger forskellig arkitektur og farver – Illustration Sweco Architects

Almene boliger skal dyrke fællesskabet i Nordsjælland

Kreativ leder for almene boliger i Sweco Architects Sebastian Soelberg fortæller om tegnestuens arbejde med integreret rådgivning ud fra et par af de nye almene boligprojekter, som snart er på vej og hvordan natur, nærvær og fællesskaber har været i centrum for projekterne. 

Indpasset i Lynge

I Lynge er lokalplanen for den gamle ”Peugeot” grund netop godkendt og baner dermed vejen for 36 boliger, fordelt over to boliggårde. Bebyggelsen vil bestå af både rækkehuse og lejligheder med fokus på generationsfællesskaber og det gode naboskab mellem beboerne.  Lillerød boligselskab, der er bygherre på projektet har en ambition om at bygge i træ og vil med bebyggelsen sætte en ny barre for hvordan man kan bygge alment, indpasset i landsbyens skala.

Klyngerne og almanakken i Tranekær sikrer en fælles identitet og fællesskab – Illustration Sweco Architects

I pagt med naturen i Skævinge

I Skævinge, udenfor Hillerød – er Lokalplanen for 163 almene boliger netop færdig med sin Høringsperiode og der 7 bofællesskaber som bebyggelsen består af, er dermed et skridt nærmere virkeliggørelse. Bofællesskaberne ligger naturskønt ved Dyremosegård og den nærliggende mose, Tranekær – men netop dette forhold og fundet af fortidsminder, krævede en skarp proces i lokalplansforløbet. Her har både biologer, museum, energiafdelingen, vandafdelingen og byplan samt vej og trafik, været involveret i udarbejdelsen af lokalplanen og videreudviklingen af projektet.

Begge projekter arbejder aktivt med fællesskabet som en grundpræmis, og er disponeret så man naturligt kan til eller fravælge fællesskabet, efter temperament.

Nye boliger og institutionsbyggerier på vej i samarbejde med Dansk Boligbyg


Pensionsselskabet PFA og OK-Fonden er i fuld gang med planerne for at etablere nye bydele med ”Boliger for Livet” – Illustration Mangor Nagel

En helt ny bydel med friplejehjem, seniorbofællesskab, seniorboliger, ungdomsboliger, familieboliger og caféliv skyder snart op i Slagelse.

Byggeriet er det første af 10 lignende projekter, som PFA og OK-Fonden opfører i de kommende år i samarbejde med interesserede kommuner rundt om i landet med en samlet investeringssum på 2,5 milliarder kroner.

Ved at samle de forskellige boligtyper i en lille bydel skabes såkaldte ”Boliger for Livet” med nye og anderledes muligheder for fælles aktiviteter og samspil.

Regionsdirektør Arne Becker fortæller indledningsvist kort om Dansk Boligbyg og efterfølgende om et af Dansk Boligbygs kommende projekter: Udviklingen af Slagelse Kvægtorv og visionen om at skabe en social, bæredygtig bydel med attraktive boliger, der skal sætte rammen om en høj diversitet af beboertyper med fokus på fællesskaber.

Region Hovedstaden arbejder proaktivt med at udvikle bygherrerollen og styrke samarbejdet i branchen – Illustration: Herzog & de Meuron – Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Region Hovedstaden bygger fremtidens sundhedsvæsen

Region Hovedstaden gennemfører milliardinvesteringer i nye fysiske rammer i disse år. Regionens Center for Ejendomme er bygherre og alene for de store hospitalsbyggerier er investeringsrammen + 20 mia. kr. Vicedirektør Ole Kristian Bottheim i Center for Ejendomme fortæller om, hvordan Center for Ejendomme – som en af Danmarks største bygherre – proaktivt arbejder med at udvikle bygherrerollen og styrke samarbejdet i branchen, hvor vigtige grundsten er åbenhed, fælles mål og tidlig inddragelse. Afsættet for indlægget er erfaringer fra Nyt Hospital Nordsjælland og udvikling af samarbejdsmodellen her samt Ny Børne- og Ungdomspsykiatri Nordstjernen, hvor fokus er samskabelse og tidlig inddragelse.

En mere levende by med nye boliger, bedre byrum og unikke trafikale forbindelser

Mellem Banegårdspladsen og rundkørslen på Stationsparken skabes plads til en cykel- og gangbro, som forbinder Glostrup bymidte med området syd for jernbanen – Illustration Norconsult og thingbrandt landskab

Glostrup Kommune er i disse år inde i en meget gunstig udvikling med mange projekter, der vil kunne rumme talrige nye borgere. Kommunens erhvervsliv blomstrer og der er stor aktivitet på alle områder – ikke mindst udbygning af den kollektive transport med åbning af letbanen i 2025 og etablering af regionaltogsstop inden 2030.

Der sker stor tilflytning og Glostrup kommune har et stort ønske om at kunne imødekomme efterspørgslen efter gode, velbeliggende boliger.

Byplanlægger Rasmus Hansen fortæller om den nye helhedsplan for centrale områder i Glostrup og en række af de kommende projekter, som skal skabe en mere levende, sammenhængende og bæredygtig by med spændende rekreative og kulturelle tilbud, gode indkøbsmuligheder og veldisponerede grønne arealer, som skal være med til at gøre Glostrup til et attraktivt sted at bo for flere tusinde nye borgere de kommende år.

Ved ankomsten til Glostrup station skal man i fremtiden mødes af et indbydende, urbant og funktionelt velfungerende byrum – Illustration: Norconsult og thingbrandt landskab

Foreløbigt Program

12.00 Frokost

12.50 Velkomst af Building Network 

13.00 Visionerne for den bæredygtige udvikling af Kildedal
v/ Projektdirektør Tim E. Halvorsen, Kildedal P/S

13.25 Almene boliger skal dyrke fællesskabet i Nordsjælland
v/ Kreativ leder Sebastian Morten Soelberg, Sweco Arkitekter

13.50 Ny boliger og institutionsbyggerier på vej
v/ Regionsdirektør Arne Becker, Dansk Boligbyg

14.15 Netværk med talere og deltagere

15.10 Region Hovedstaden bygger fremtidens sundhedsvæsen
v/ Vicedirektør for større byggerier Ole Kristian Bottheim, Region Hovedstaden

15.35 En mere levende by med nye boliger, bedre byrum og unikke trafikale forbindelser
v/ Byplanlægger Rasmus Hansen, Glostrup Kommune

16.00 Netværk med talere og deltagere

16.30 Afrunding

Foreløbig deltagerliste

Anlægsgartner Gottlieb A/S Christina E. Bay
Arch Nordic Andreas Lindholm
ATI project  Livia Costantino
BMS A/S Dick Peters
Brunata A/S Martin Saas
Bruynzeel Martin Boelskov
Building Network Henrik Tangø-Brandt Konsulent
Building Network Mickey Lund Direktør
Conceptware Preben Rasmussen
Caspersen & Co Jan Rubin
Danfoss Fire Safety A/S Oliver Bradley
Dansk Boligbyg Arne Becker
DKTV Dennis Rønberg
Drees & Sommer Nordic A/S Torsten Esbjørn
Drees & Sommer Nordic A/S Jakob Falther
Glostrup Kommune Rasmus Hansen
GreenWood Meisner  Mette Schnipper
HEWI Nordic Lars Thorup
Honeywell George Markhovski
HYDRO-CON A/S Niels KB Jensen
HYDRO-CON A/S Jens Kofoed
Kildedal Tim E.  Halvorsen
Kinnarps Charlotte Petersen
Kolon Totalinventar Joan Lund
Kolon Totalinventar Jeanette Christiansen
KOSMOS DK Cong Vu
MegaTower Sweden ApS Brian Hansen
NCC Christian Jensen
Pressalit Beata Richter
Quooker Scandinavien A/S Michael Kähler
Region Hovedstaden Ole Kristian Bottheim
Rehau  Ole Baltzersen
RH Arkitekter A/S Simon Skriver
RIB A/S Klaus Hansen
Sweco Architects Sebastian Soelberg
TDC NET Anders Jansberg
Tecnostrutture Srl Lamberto Azzi
Taasinge Elementer Jess Juul Nicolaisen
AA Euro Recruitment Group Karolina Hansen

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og netværke med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og deltagere nyde den hyggelige og afslappede atmosfære og få lækre smagsprøver med årstidens råvarer fra restauranten, som er kendt for at kræse med kærlighed for detaljen.

Tilmelding

  • en fysisk billet for DKK 3.000 + moms – Har din virksomhed ikke tidligere deltaget til en af vores bygge- og anlægskonferencer, tilbyder vi at du kan kan afprøve dit første arrangement til en reduceret pris, når du booker 30 minutters virtuel 1:1 møde her, så vi kan lære dig og din virksomhed bedre at kende.
  • et årligt Flex klippekort for 9.000 + moms. hvor du eller dine kollegaer får “fire klip”, der giver mulighed for at at 1 person kan deltage fysisk til fire udvalgte regionale netværkskonferencer og deling af 2 pressemeddelelser på vores forskellige kanaler.
  • eller et årligt BOOST medlemskab for for 15.500 + moms, hvor du eller dine kollegaer får fysisk adgang for 1 person pr. regional konference samt 2 ekstra gæste- eller kollegabilletter og deling af 4 pressemeddelelser på vores forskellige kanaler.

Billetter kan indenfor 30 dage modregnes i et af vores medlemskaber. 

Læs mere om, hvordan Building Network kan hjælpe dig med at få mere viden om kommende bygge- og anlægsprojekter, skabe større synlighed overfor branchens aktører og komme i tidlig dialog med nye værdifulde relationer her:

Få ekstra eksponering før, under eller efter vores konferencer

Building Network’s unikke netværksform med korte indlæg og ekstra lange netværkspauser giver os mulighed for at øge medlemsplejen yderligere. Sidste år fik medlemmerne mulighed for at synliggøre deres gode historier og nyheder kvit og frit på Building Network’s forskellige portaler.

I år kan to virksomheder fremvise deres innovative kompetencer og produkter med et regionalt partnerskab, der giver øget eksponering både fysisk og virtuelt før, under og efter vores eksklusive konferencer.

Læs mere, hvordan du får større synlighed over branchens aktører. 

Offentliggørelse af deltagerliste, billeder og video samt formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn, virksomhed, titel og link til din LinkedIn profil bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement samt at foto og evt. video offentliggøres fra arrangementet.

Deltagerlisten sendes endvidere ud med navn, virksomhed og titel på mail til alle de tilmeldte og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med og offentliggør billeder eller evt. video af dig, bedes du venligst give os besked på contact@buildingnetwork.dk.

 

 

 

 

 

Detaljer

Dato:
1. november 2022
Tidspunkt:
12:00 - 16:30

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Hotel Lautrup Park
Borupvang 2
Ballerup, 2750 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
44 68 10 00
Hjemmeside:
lautruppark.dk

Arrangementer

Seneste nyt