Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører på Fyn

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører på Fyn

29. november 2022 12:00 - 16:30

Der er fuld gang i byudviklingen i Odense, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsprojekter på Fyn. Er du interesseret i at høre mere om nogle af disse projekter, inviterer Building Network og Fynsk Erhverv til netværkskonference tirsdag d. 29. november 2022, hvor du blandt andre kan høre Boliggruppen, Media City Odense, Fyns Almennyttige Boligselskab – FAB og A. Enggaard fortælle om nogle af deres kommende projekter samt tale med nogle af regionens bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører. 

Konferencen afholdes på Tøystrup Gods, hvor de to erhvervsnetværk for sjette gang byder talere, medlemmer og gæster velkommen til årets fælles konference på Fyn. 

Drømmen om at skabe et udviklende tech-miljø, fuld af dynamik, liv og fællesskab

Tech Town Odense bliver et attraktivt område og et dynamisk hjemsted for tech-virksomheder – Illustration Tegnestuen Mejeriet 

Den fynske Ejendoms- og projektudvikler Boliggruppen er i fuld gang med at udarbejde en ny helhedsplan for 30.000 m2 erhvervsejendomme, som går under navnet Tech Town Odense.

Drømmen er at skabe tech-miljø, fuld af dynamik, liv og fællesskab, som hjælper ambitiøse og visionære Scale-Up tech-virksomheder med at blive til internationale succeser.

Administrerende direktør Jacob Petz fortæller på vores konference, hvordan Boliggruppen sætter et solidt aftryk i den fortsatte udvikling af Odense, som et attraktivt og dynamisk hjemsted for tech-virksomheder ved at skabe et socialt og fagligt fællesskab med en stærk identitet, der giver adgang til nye og stærke samarbejdspartnere.

Den nye bygning Supernova i Tech Town Odense, som ligger foran den seneste bygning Titan  – Illustrationen Tegnestuen Mejeriet

En attraktiv bydel med blandede boligformer

 

Udviklingsplanen for Vollsmose skal forvandle området til en attraktiv bydel med blandede boligformer til glæde for både nuværende og kommende beboere – Illustration AP Pension / Arkitema

Frem mod 2030 skal Vollsmose forandres til en bydel med stærkere sammenhængskraft og varieret arkitektur.

Projektchef Peter Boas fortæller om processen, organiseringen og baggrunden for udviklingsplanen samt giver eksempler på, hvordan der i de kommende år skabes nye gode og attraktive boligområder.

Vollsmose forandres til en bydel med stærkere sammenhængskraft og varieret arkitektur – Illustration AP Pension / Arkitema

Store ambitioner for udviklingen af Viva-grunden og Odense Havn

A. Enggaard ønsker sammen med PKA at udvikle Baneparken på Viva-grunden til en grøn og levende bydel, der sikrer aktiviteter og liv døgnet rundt – Illustration Cobe

Snart går byudviklingsprojektet på Viva-grunden ind i en ny fase, hvor den endelige udviklingsplan for den nye bydel skal udvikles sammen med Odense Kommune.

På Odense indre havn er Entreprenør- og byudviklingsvirksomheden i tæt dialog med Odense Havn, Odense Kommune, beboere, borgere og erhvervsliv om at udvikle en attraktiv bydel, hvor der skal være plads til forskellighed, kvalitet i byggeriet og fokus på bæredygtighed.

Afdelingschef Palle Priska / projektudviklingschef Kim Marcussen fortæller om de kommende planer for at skabe attraktive bydele I Odense, som skal give bedre sammenhæng mellem centrum, Nørrebro og Odense havn og bidrage til realiseringen af Odense Kommunes vision om være Danmarks grønneste storby.

Viva-grunden bliver en fodgænger- og cykelvenlig bydel med et attraktivt byrumsforløb, der bugter sig gennem planen og kobler sig fint på Kongens Have og Byens Bro – Illustration Cobe

Spændende vision for ny medieby i Odense

Ifølge visionen for projektet skal første fase af Media City Odense stå klar i starten af 2026 – Illustration: C.F. Møller Architects

TV 2 Danmark, Jysk Fynske Medier, SDU, TV 2 Fyn og Media City Odense (MCO) har planer om at skabe en medietech-by i Odense, som skal sætte rammerne for fremtidens arbejdsplads, hvor talent, teknologi og innovation er i fokus.

Direktør Anne Dyrehauge løfter sløret for visionen om et fysisk Media City Odense, som skal sætte nye standarder for innovation og tage klyngesamarbejdet til et helt nyt niveau, så alle de virksomheder og institutioner i det nye økosystem får et kæmpe forspring, når det kommer til rekruttering og udvikling.

Projektet er inspireret af Media City Bergen i Norge, hvor mange af de vigtigste medieaktører i Norge er samlet under ét tag – Illustration: C.F. Møller Architects

 

Foreløbigt program

12.00 Frokost

13.00 Velkomst af Building Network og Fynsk Erhverv

13.10 Drømmen om at skabe et udviklende tech-miljø, fuld af dynamik, liv og fællesskab
v/ Adm. direktør Jacob Petz, Boliggruppen

13.40 En attraktiv bydel med blandede boligformer
v/ Projektchef Peter Boas, FAB – Fyns Almennyttige Boligselskab

14.10 Netværk med talere og deltagere

15.00 Store ambitioner for udviklingen af Viva-grunden og Odense Havn
v/ Afdelingschef Palle Priska og projektudviklingschef Kim Marcussen, A. Enggaard  

15.30 Spændende vision for ny medieby i Odense
v/ Adm. direktør Anne Dyrehauge, Media City Odense

16.00 Netværk med talere og deltagere

16.30 Afrunding

Deltagerliste

A. Enggaard A/S Palle Priska
A. Enggaard A/S Kim Marcussen
Agenda Advokater Dan Blume  Dolleris
Agenda Advokater Henrik Thorup Pedersen
Agenda Advokater Morten Olsen
BMS A/S Kenneth Christensen
BMS A/S Kim Hvolbøl
Boliggruppen Jacob Petz
Brandts Klædefabrik Annelene Hausmann
Building Network Mickey Lund
Building Network Henrik Tangø-Brandt
CBRE Intego A/S Erland Wulf Johansson
CFB Industri ApS Birger Højbjerg Greve
Danfoss Fire Safety A/S Oliver Bradley
DKTV Dennis Rønberg
Domhusgaarden Ejendomsadministration John Lund
Domhusgaarden Ejendomsadministration Trine S. Jensen
EKJ Rådgivende Ingeniører A/S Mads Sølvsten Dahl
Enemærke & Petersen Claus Kjøngerskov
Forenom ApS Julie Hansen
Fyns Almennyttige Boligselskab – FAB Peter Boas
Fynsk Erhverv Jytte Reinholdt
HSHansen Christian Norin Schunk
iBinder Danmark Jonas Vangsgaard Erichsen
Kolon Susanne Bay
Lamilux Nordic A/S /A/S Michael Saunte
Landinspektørfirmaet LE34 /A/S Kristian Loftlund
LIFA A/S Landinspektører Søren Rask
Living Development  Lars  Klitgaard 
Media City Odense Anne Dyrehauge
Mogens Rasmussen, Middelfart A/S Peter Gjerløff
RGS Nordic  Sylvester Hagelskær
RGS Nordic  Torben Vinkel
Odense Bygningsservice A/S Jack  Barslund
Phønix Tag Materialer A/S Dorthe Hartung
Rehau  Ole Baltzersen
RIB A/S Marc Melgaard
S. Guldfeldt Nielsen A/S Kim Birkerød
S. Guldfeldt Nielsen A/S Jesper Munk Eriksen
Sandal Ejendomme ApS Michael Sandal
Sandal Ejendomme ApS Daniel Sandal
Sweco Per Svop
Sweco Jes Johannsen
TDC Net Nicholas Krabbe

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere. 

Tilmelding

Arrangementet er åbent for medlemmer af Building Network, Fynsk Erhverv og gæster, som har tilmeldt sig ved at klikke på knappen herunder. 

Medlemmer af Building Network – 0 kroner

Partnere i Fynsk Erhverv – 500 + moms

Såfremt din virksomhed ikke er medlem af Building Network eller partner i Fynsk Erhverv har du mulighed for at købe

  • en gæstebillet for DKK 3.000 + moms
  • et årligt Flex klippekort for 7.500 + moms. hvor du eller dine kollegaer får “fire klip”, der giver mulighed for at at 1 person kan deltage fysisk til fire udvalgte regionale netværkskonferencer og deling af 2 pressemeddelelser på vores forskellige kanaler.
  • eller et årligt BOOST medlemskab for for 15.500 + moms, hvor du eller dine kollegaer får adgang for 1 person pr. regional konference samt 2 ekstra gæste- eller kollegabilletter og deling af 4 pressemeddelelser på vores forskellige kanaler.

Billetter kan indenfor 30 dage modregnes i et af vores medlemskaber. 

Læs mere om, hvordan Building Network kan hjælpe dig med at få mere viden om kommende bygge- og anlægsprojekter, skabe større synlighed overfor branchens aktører og komme i tidlig dialog med nye værdifulde relationer her:

Læs mere om Fynsk Erhverv og deres forskellige partnerskaber her:

Få ekstra eksponering før, under eller efter vores konferencer

Building Network’s unikke netværksform med korte indlæg og ekstra lange netværkspauser giver os mulighed for at øge medlemsplejen yderligere. Sidste år fik medlemmerne mulighed for at synliggøre deres gode historier og nyheder kvit og frit på Building Network’s forskellige portaler.

I år kan to virksomheder fremvise deres innovative kompetencer og produkter med et regionalt partnerskab, der giver øget eksponering både fysisk og virtuelt før, under og efter vores eksklusive konferencer.

Læs mere, hvordan du får større synlighed over branchens aktører. 

Offentliggørelse af deltagerliste, billeder og video samt formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn, virksomhed, titel og link til din LinkedIn profil bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement samt at foto og evt. video offentliggøres fra arrangementet.

Deltagerlisten sendes endvidere ud med navn, virksomhed og titel på mail til alle de tilmeldte og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med og offentliggør billeder eller evt. video af dig, bedes du venligst give os besked til os på contact@buildingnetwork.dk.

 

Detaljer

Dato:
29. november 2022
Tidspunkt:
12:00 - 16:30

Arrangører

Building Network
Fynsk Erhverv

Sted

Tøystrup Gods – Kursus og konference
Blaakærvej 13
Ringe, 5750 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+45 70 27 00 55
Hjemmeside:
www.toystrup.dk

Arrangementer

Seneste nyt