Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i København

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i København

6. februar 2023 12:00 - 16:30

Der er fuld gang i byudviklingen i København, ligesom der også er planlagt mange nye spændende projekter i Hovedstadsområdet. Er du interesseret i at høre om den grønne omstilling og få mere viden om et par af nuværende og kommende bæredygtige projekter ? – så kom til bygge- og anlægskonference mandag den 6. februar på Copenhagen Marriott Hotel, hvor du blandt andet kan høre den fremadstormende entreprenørvirksomhed Adserballe & Knudsen A/S fortælle om flere kommende træbyggerier samt møde repræsentanter fra HOFOR, KAB, H+ A/S og AKF, der dele viden om bæredygtighed på flere niveauer.samt møde nogle af regionens bygherrer, rådgivere, entreprenører eller leverandører.

Netværk med stil

Konferencen finder sted i centrum af København på fem-stjernet Copenhagen Marriott Hotel, der ligger lige ud til havnekanalen og få minutters gang fra Hovedbanegården.

Bæredygtighed på flere niveauer

KAB vil træde nye stier og sammen med boligorganisationerne i KAB-fællesskabet inspirere til mere bæredygtige løsninger, der bygger på balancen mellem social, grøn og økonomisk bæredygtighed.

Almene boliger har en tradition for at være en dynamo for by- og boligudvikling, hvorfor KAB ønsker at bygge mere i træ, mindre i beton og genbruge byggematerialer samt tage socialt ansvar på nye måder og skabe plads til en rigere og mere vild natur.

Projektudviklingschef Charlotte Jakobsen Szøts præsenterer, hvordan KAB vil være med til at vise vejen og gøre bæredygtighed til en grundlæggende kultur i hele organisationen, så boligområderne får nye rum til liv i fællesskab og bidrager til et bedre miljø og klima i kommende projekter.

HOFORs strategiske partnerskaber og vejen til grønne forsyninger

Danmarks største multiforsyningsselskab, HOFOR, arbejder med at skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige kollektive forsyningsløsninger. Og hvordan sker det i praksis? Partnerskaber og nye teknologiske løsninger er to af de centrale brikker.

Fremtidens kollektive grønne forsyningsløsninger (lige fra store varmepumper og til klimatilpasning) er langt mere synlige i det nære bybillede end de mere traditionelle løsninger, hvilket stiller større krav til god integration i byen.

For at realisere otte ejerkommuners ambitiøse klimamål, udvikle nye løsninger og sikre god integration i byen, har HOFOR fokus på samarbejde og partnerskaber med eksterne aktører.

Planlægger Katrine Rasmussen fortæller om behovet for øget samarbejde i partnerskaber til at finde nye arealer i byen til fremtidens projekter, hvor ny teknologi kan indpasses på en innovativ måde og understøtte byens udvikling.

Inspiration til nye måder at tænke forsyningsanlæg ind i byen – Illustrationer: Arkikon og Niras

I Roskilde Kommune skal Adserballe & Knudsen for Boligselskabet Sjælland snart i gang med at opføre bebyggelsen Sømmes Vænge med 60 træboliger. – Kreditering: We Architecture

Fokus på fællesskab, liv og tryghed

 
Fototekst: Med Kirkebjerg Søpark udvikler AKF fremtidens bykvarter, hvor beboerne trives og kan være fælles om det gode naboskab,  familie-, single- og seniorlivet – Illustration AKF, Danielsen Architecture, Danielsen Urban Landscape, Moe og Ekolab

AKF er et ejendoms- og projektudviklingsselskab, som udvikler og skaber spændende boligprojekter, hvor bl.a social bæredygtighed og fællesskabskoncepter skal medvirke til øget sammenhold, nærvær, trivsel og tryghed.

Projektudviklingschef Jørgen Jensen beretter om AKF’s tilgang til projektudvikling og bæredygtighed herunder Kirkebjerg Søpark i det tidligere industrikvarter i Brøndbyvester, hvor AKF er i fuld gang med at udvikle og bygge ca. 500 boliger. Tankerne om godt naboskab og at skabe et lokalmiljø med liv og tryghed, har f.eks. ført til investeringen i det 1.200 m2 store aktivitets- og kulturhus Kernen.

Fototekst: Kernen er et nyt samlingspunkt for Brøndbyvester, hvor alle er velkomne, hvis de har lyst til at bidrage til et godt naboskab. Samtidig bliver der i projektet set på nye løsninger i forhold til bæredygtighed, hvor AKF som den første professionelle ejendomsudvikler i Danmark, går i gang med at bygge i halm som alternativ til traditionelle byggematerialer. – Illustration AKF, Danielsen Architecture, Danielsen Urban Landscape, Moe og Ekolab.

Bæredygtighed som strategisk udviklingsområde

Adserballe & Knudsen er en fremadstormende entreprenørvirksomhed med særlige kompetencer inden for træbyggeri.

I en sektor, der traditionelt bruger meget energi, producerer store mængder affald og udleder høje mængder CO2 arbejder entreprenørvirksomheden, som siden 2021 har været en del af CG Jensen Holding A/S, med bæredygtighed som strategisk udviklingsområde og meget ambitiøs klimapolitisk målsætning.

Siden 2017 har Adserballe & Knudsen arbejdet med en massiv investering i CLT-byggeri og opført almenboliger med FSC-mærket træ som det konstruktionsbærende materiale på en rammeaftale for Boligselskabet Sjælland. Teknisk chef Jakob Kock deler erfaringer med træbyggeri, konkrete tiltag for at sikre større bæredygtighed og et par af de spændende totalentrepriseprojekter, som snart er på vej.

I det naturskønne Glumsø skal Adserballe & Knudsen for Boligselskabet Sjælland snart i gang med at opføre 40 træboliger med valg af miljø- og allergivenlige materialer. Projektet er for nylig kommet i betragtning som eksempelbyggeri i projektet 4 til 1 planet – Kreditering Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Adserballe & Knudsen har i totalentreprise vundet udvidelsen og moderniseringen af et af landets største plejecentre. Sagen udføres som et hybridbyggeri, med en kombination af letbeton og træelementer – Kreditering: C.F. Møller Arkitekter og Skala Architecture

Foreløbigt Program

11.45 Frokost

12.45 Velkomst af Building Network 

12.50 Bæredygtighed på flere niveauer 
v/ Projektudviklingschef Charlotte Jakobsen Szøts, KAB

13.15 Kulturarv og bæredygtighed i kommende projekter
v/Markeds- og projektdirektør Morten Toft, H+ Arkitekter

13.40 HOFORs strategiske partnerskaber og vejen til grønne forsyninger
v/ Planlægger Katrine Georg Rasmussen, HOFOR

14.05 Netværk med talere og deltagere

15.00 Bæredygtighed som strategisk udviklingsområde
v/ Teknisk chef Jakob Kock, Adserballe & Knudsen

15.25 Fokus på fællesskab, liv og tryghed
v/ Projektudviklingschef Jørgensen Jensen, AKF

15.50 Netværk med talere og deltagere

16.30 Afrunding

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og netværke med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og deltagere nyde den hyggelige og afslappede atmosfære og få lækre smagsprøver med årstidens råvarer fra restauranten, som er kendt for at kræse med kærlighed for detaljen.

Foreløbig deltagerliste:

AA Euro Recruitment Group  Karolina Hansen 
ABB john johansen
Adserballe & Knudsen Jakob Kock
AKF Jørgen Jensen
Anlægsgartner Gottlieb A/S Christina E.  Bay
ATI project Livia Costantino
BMS A/S Dick Peters
Bravida Danmark A/S Thomas  Høybye Henriksen
Bravida Danmark A/S Allan Bengtsen Pann
Caspersen & Co.  Jan T. Rubin
Copenhagen Capacity Rikke Petersen
Danfoss Fire Safety A/S Oliver Bradley
Dansk Site Service A/S Susanne Vemmelund
DKTV Anders Jansberg
DKTV Dennis Rønberg
Europcar Danmark Eddy  Ajdari
Flexlease.nu Kbh A/S Mats-Peter Gohr Jespersen
FORTEM / Tendion Karsten Bjerring
Gladsaxe Bygningsentreprise Aps Jesper Kallermann
H+ Arkitekter Morten Toft
Henning Larsen Architects Hanne  Mainz Sørensen
HOFOR Katrine Georg Rasmussen
Hydro-Con Elevator A/S Jens Kofoed
iBinder Hanne Pernille Rockall Muus
KAB Charlotte Jakobsen Szøts
Kolon Total inventar Jeanette Christiansen
Kolon Total inventar Joan Lund
Kolon Totalinventar Poul Krarup
LEAD Rödl & Partner Alexandra Huber
Malmos A/S  Klaus Banghøj
Miele A/S – Professional Per Westrin
Miele A/S – Professional Claus Ryding
OPTIMAX Jørgen S. Lauritsen
Pressalit Beata Richter
Quooker Scandinavien A/S Michael Kahler
RIB A/S Klaus Hansen
RIB A/S Martin Knuppert-Hansen
Sonic Technologies  Valeriia Bazhanova
SpeedLeads  Mette Schnipper
Tecnosrutture Srl Lamberto Azzi
Vilhelm Lauritzen Arkitekter Christine Mosbech
Zøllner Connie Wiuff
 

Foto: SEES media, Ulrik M. Eriksen

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Tilmelding

  • Få adgang til relevante aktører med en konferencebillet til DKK 3.000 + moms – Har din virksomhed ikke tidligere deltaget til en af vores netværkskonferencer, tilbyder vi at du kan kan afprøve dit første arrangement til en reduceret pris, når du booker 30 minutters virtuel 1:1 møde her, så vi kan lære dig og din virksomhed bedre at kende.
  • Få større viden om udvalgte bæredygtige bygge- og anlægsprojekter med et årligt Flex klippekort for 7.500 + moms. hvor du eller dine kollegaer får “fire klip”, der giver mulighed for at 1 person fra jeres virksomhed kan deltage fysisk til fire udvalgte regionale netværkskonferencer samt I får mulighed for deling af op til 2 pressemeddelelser på vores forskellige kanaler.
  • Skab dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører med et årligt BOOST medlemskab for 15.500 + moms, hvor du eller dine kollegaer får adgang med op til 2 personer pr. regional konference samt får mulighed for deling af op til 4 pressemeddelelser på vores forskellige kanaler.

Konferencebilletter kan indenfor 30 dage modregnes i et af vores medlemskaber. 

Læs mere om, hvordan Building Network kan hjælpe dig med at få mere viden om kommende bæredygtige bygge- og anlægsprojekter, skabe større synlighed overfor branchens aktører og komme i tidlig dialog med nye værdifulde relationer her:

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Få ekstra eksponering før, under eller efter vores konferencer

Building Network’s unikke netværksform med korte indlæg og ekstra lange netværkspauser giver os mulighed for at øge medlemsplejen yderligere. Sidste år fik medlemmerne mulighed for at synliggøre deres gode historier og nyheder kvit og frit på Building Network’s forskellige portaler.

I år kan to virksomheder fremvise deres innovative kompetencer og produkter med et regionalt partnerskab, der giver øget eksponering både fysisk og virtuelt før, under og efter vores eksklusive konferencer.

Læs mere, hvordan du får større synlighed over branchens aktører. 

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Offentliggørelse af deltagerliste, billeder og video samt formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn, virksomhed, titel og link til din LinkedIn profil bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement samt at foto og evt. video offentliggøres fra arrangementet.

Deltagerlisten sendes endvidere ud med navn, virksomhed og titel på mail til alle de tilmeldte og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med og offentliggør billeder eller evt. video af dig, bedes du venligst give os besked på contact@buildingnetwork.dk.

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

 

 

 

 

Detaljer

Dato:
6. februar 2023
Tidspunkt:
12:00 - 16:30

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Copenhagen Marriott Hotel
Kalvebod Brygge 5
København V, 1560 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
88 33 99 00
Hjemmeside:
https://www.marriott.com/hotels/travel/cphdk-copenhagen-marriott-hotel/?scid=bb1a189a-fec3-4d19-a255-54ba596febe2

Arrangementer

Seneste nyt