Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Hovedstadsområdet

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Hovedstadsområdet

27. marts 12:00 - 16:30

Der er fuld gang i byudviklingen i Storkøbenhavn, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bæredygtige projekter i Hovedstadsområdet. Er du interesseret i at høre om udviklingen og få mere viden om et par af de nuværende og kommende projekter ? – så kom til bygge- og anlægskonference mandag d. 27. marts på det firstjernede Hotel Lautrup Park, hvor du blandt andet kan høre Boligselskabet Sjælland, Scandi Byg, Arpe & Kjeldsholm og Karlsson arkitekter præsentere nogle af deres spændende projekter, som er på vej samt møde nogle af regionens rådgivere,  entreprenører eller leverandører .

Netværk med stil

Konferencen finder sted i på det firstjernet Hotel Lautrup Park, der ligger få kilometer fra motorvej og med offentlig transport lige i nærheden.

Bæredygtighed i kommende almene boligprojekter

Et demonstrationsprojekt skal reducere klimaaftrykket til blot en fjerdedel af den nuværende udledning i det naturskønne Glumsø – Illustration: Vilhelm Lauritzen Arkitekter

I Boligselskabet Sjælland er der trygge hjem for alle, og i 2023 udvider Danmarks fjerdes største boligselskab endnu engang boligmassen med flere nye attraktive træboliger, som er med til at reducere klimaaftrykket og give beboerne et sundt indeklima.  

Bolig- og projektudvikler Tommy Novland fortæller om boligselskabets særlige byggesystem, hvor boliger designes individuelt i 3D-software og fremstilles i massivt træ samt et par af de spændende projekter, som snart er på vej.

I Tune nærmer opførelsen af det nye plejecenter designet med særligt øje for ældre med demens. Illustration: Vandkunsten

Nyskabende plejecenter

I de kommende år stiger antallet af ældre massivt, og derfor har boligselskabet øget fokus på at skabe attraktive og trygge botilbud også til denne målgruppe, hvor integration af natur og grønne omgivelser er en væsentlig faktor for valg af placering.


Sammen med øvrige uderum, lukkede gårdmiljøer og et orangeri skabes der lysfyldte, grønne rum for beboerne.   Illustration: Vandkunsten

Boliger med usædvanligt lavt klimaaftryk

Home.Earths og Scandi Bygs projekt i Hedehusene skal opføres som modulbyggeri i træ med fokus på sundt indeklima og principper for cirkulær økonomi – Illustration: Home.Earth, Vandkunsten og Effekt

Det nyetablerede ejendomsselskab home.earth og Scandi Byg har netop indgået et samarbejde om home.earths første projekt kaldet Nærheden, som består af 158 boliger og godt 1.500 kvadratmeter erhverv. Scandi Byg projekterer, producerer og monterer modulerne, så boligerne får et usædvanligt lavt klimaaftryk på under seks kilo co2-ækvivalenter per kvadratmeter per år.

Projekteringen af byggeriet er i fuld gang, og ifølge tidsplanen skal Scandi Byg snart påbegynde produktionen af modulerne, så byggeriet kan stå færdigt i sommeren 2024.

Udviklingschef Mads Skalborg Simonsen præsenterer et par af de kommende bæredygtige byggeprojekter, som Scandi Byg har på tegnebrættet og hvordan anvendelse af livscyklusanalyse og totaløkonomi som designparametre i projektudviklingen sikrer så lavt klimaaftryk som muligt og at bysamfund, bliver både levedygtige og bæredygtige.

De 158 træboliger i Nærheden får et klimaaftryk på under seks kilo CO2 – Illustration: Home.Earth, Vandkunsten og Effekt

Fra bæredygtig teori til bygbart byggeri

I byggebranchen bliver der brugt store mængder materielle ressourcer og energi – både til driften og til de produkter og tjenester, som branchen leverer. Vi er derfor nødt til at forandre vores levevis, hvis vi skal kunne klare klimaforandringer, affaldsproduktion, den kraftige befolkningstilvækst og overforbrug af ressourcer.

Jacqueline Briand de Crèvecoeur, der arbejder med optimering af Arpe & Kjeldsholm’s projekter i en mere bæredygtig retning giver eksempler på nogle af de praktiske udfordringer hun møder, når strategiske energi- og ressourcebesparende ønsker fra bygherrer og rådgivere skal implementeres og dokumenteres af fagentreprenører og leverandører på byggepladsen.

Vilhelm Hus og Beckmanns Tårn i Carlsbergs Byen skal DGNB-guld certificeres – Illustration: Dorthe Mandrup og Studio Sang

 

Nye rammer for dem der behøver det mest

Udvikling af bæredygtig velfærdsarkitektur skal være mere oplevelsesrig og stimulerende – Illustration Karlsson arkitekter

Karlsson Arkitekter er i fuld gang med at nytænke samværs- og boligformer på tværs af generationer, som skal danne ramme om fællesskab mellem et nyt plejehjem, et nyt dagtilbud samt kultur- og fritidsbrugere i et boligkvarter. Projektet skal huse 112 plejehjemsbeboere, 150 børn i dagtilbud samt 30 seniorboliger.

Partner Christian Karlsson giver et indblik i, hvordan Karlsson arkitekter arbejder med design af et fyrtårnsprojekt for et kulturelt, socialt og professionelt samlingspunkt mellem personale, dagtilbudsbørn, plejehjemsbeboere samt kultur- og fritidsbrugere herunder nytænkning af fælles organisering og drift på tværs af brugergrupper. Christian Karlsson præsenterer også, hvordan et pilotprojekt for demensboliger og aktivitetssteder kan organiseres, indrettes og bruges på en helt ny måde.

I Pilotprojektet DemensX 3.0 skal naturen ses, lugtes, føles og smages, så der er noget at tale om – Illustration Karlsson arkitekter

Foreløbigt Program

12.00 Frokost

12.50 Velkomst af Building Network 

13.00 Bæredygtighed i almene boligprojekter
v/ Bolig- og projektudvikler Tommy Novland, Boligselskabet Sjælland

13.30 Boliger med udsædvanligt lavt klimaaftryk
v/ Udviklingschef Mads Skalborg Simonsen, Scandi Byg

14.00 Netværk med talere og deltagere

15.00 Fra bæredygtig teori til bygbart byggeri
v/ Ansvarlig for Bæredygtighed, Jacqueline Briand de Crèvecoeur, ARPE & KJELDSHOLM

15.30 Nye rammer for dem der behøver det mest
v/ Partner Christian Karlsson, Karlsson Arkitekter

16.00 Netværk med talere og deltagere

16.30 Afrunding

Foreløbig deltagerliste

AA Euro Recruitment Group  Karolina Hansen 
AA Euro Recruitment Group  Tina Nielsen
Arpe & Kjeldsholm Jacqueline  Briand de Crèvecoeur
ATI project  Livia Costantino
BMS A/S Dick Peters
Boligselskabet Sjælland Tommy Novland
Building Network Henrik  Tangø-Brandt
Building Network Mickey Lund
Effektiv Byg Bo Samak
Caspersen & Co Jan Rubin
Clean Division Mette Schnipper
Dansk Site Service A/S Susanne Vemmelund
Honeywell George Markhovski
Hotri Storkøkken A/S Carsten Hansen
Hotri Storkøkken A/S Søren Riishøj
Karlsson Arkitekter Christian Karlsson
Karlsson Arkitekter Hedvig Molnár Karlsson
Kolon Totalinventar Jeanette Christiansen
KHR Architecture Torben Juul
LEAD Rödl & Partner Michael Skovgaard Christensen
OPTIMAX Jørgen S. Lauritsen
Pressalit Beata Richter
Rehau  Ole Baltzersen
RIB A/S Klaus Hansen
RIB A/S Christina Jonasen
RIB A/S Kristoffer Lagerstrom
Site-Log Denmark A/S Bjarne Piilgaard
Scandi Byg Mads Skalborg Simonsen
Securitas Søren Tue Larsen
Securitas Maj Hernig
SpeedLeads  Betina Aagaard
Taasinge Elementer Jess Juul Nicolaisen
TDC NET Anders Jansberg
Zøllner Connie Wiuff

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og netværke med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og deltagere nyde den hyggelige og afslappede atmosfære og få lækre smagsprøver med årstidens råvarer fra restauranten, som er kendt for at kræse med kærlighed for detaljen.

Tilmelding

  • Få adgang til relevante aktører med en konferencebillet til DKK 3.000 + moms – Har din virksomhed ikke tidligere deltaget til en af vores netværkskonferencer, tilbyder vi at du kan kan afprøve dit første arrangement til en reduceret pris, når du booker 30 minutters virtuel 1:1 møde her, så vi kan lære dig og din virksomhed bedre at kende.
  • Få større viden om udvalgte bygge- og anlægsprojekter med et årligt Flex klippekort for 7.500 + moms. hvor du eller dine kollegaer får “fire klip”, der giver mulighed for at 1 person fra jeres virksomhed kan deltage fysisk til fire udvalgte regionale netværkskonferencer samt I får mulighed for deling af op til 2 pressemeddelelser på vores forskellige kanaler.
  • Skab dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører med et årligt BOOST medlemskab for 15.500 + moms, hvor du eller dine kollegaer får adgang med op til 2 personer pr. regional konference samt I får mulighed for deling af op til 4 pressemeddelelser på vores forskellige kanaler.

Billetter kan indenfor 30 dage modregnes i et af vores medlemskaber. 

Læs mere om, hvordan Building Network kan hjælpe dig med at få mere viden om kommende bygge- og anlægsprojekter, skabe større synlighed overfor branchens aktører og komme i tidlig dialog med nye værdifulde relationer her:

Få ekstra eksponering før, under eller efter vores konferencer

Building Network’s unikke netværksform med korte indlæg og ekstra lange netværkspauser giver os mulighed for at øge medlemsplejen yderligere. Sidste år fik medlemmerne mulighed for at synliggøre deres gode historier og nyheder kvit og frit på Building Network’s forskellige portaler.

I år kan to virksomheder fremvise deres innovative kompetencer og produkter med et regionalt partnerskab, der giver øget eksponering både fysisk og virtuelt før, under og efter vores eksklusive konferencer.

Læs mere, hvordan du får større synlighed over branchens aktører. 

Offentliggørelse af deltagerliste, billeder og video samt formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn, virksomhed, titel og link til din LinkedIn profil bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement samt at foto og evt. video offentliggøres fra arrangementet.

Deltagerlisten sendes endvidere ud med navn, virksomhed og titel på mail til alle de tilmeldte og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med og offentliggør billeder eller evt. video af dig, bedes du venligst give os besked på contact@buildingnetwork.dk.

 

 

 

 

Detaljer

Dato:
27. marts
Tidspunkt:
12:00 - 16:30

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Hotel Lautrup Park
Borupvang 2
Ballerup, 2750 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
44 68 10 00
Hjemmeside:
lautruppark.dk

Arrangementer

Seneste nyt