Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Hovedstadsområdet

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Hovedstadsområdet

27. marts 12:00 - 16:30

Der er fuld gang i byudviklingen i Storkøbenhavn, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bæredygtige projekter i Hovedstadsområdet. Er du interesseret i at høre om udviklingen og få mere viden om et par af de nuværende og kommende projekter ? – så kom til bygge- og anlægskonference mandag d. 27. marts på det firstjernede Hotel Lautrup Park, hvor du blandt andet kan høre nogle af regionens bygherrer, rådgivere eller entreprenører præsentere et par af de kommende projekter, som er på vej.

Netværk med stil

Konferencen finder sted i på det firstjernet Hotel Lautrup Park, der ligger få kilometer fra motorvej og med offentlig transport lige i nærheden.

Foreløbigt Program

12.00 Frokost

12.50 Velkomst af Building Network 

13.00 BoligTRÆ-koncept og kommende projekter
v/ Bolig- og projektudvikler Tommy Novland, Boligselskabet Sjælland

13.30 Bæredygtige boliger med udsædvanligt lavt klimaaftryk
v/ Udviklingschef Mads Skalborg Simonsen, Scandi Byg

14.00 Netværk med talere og deltagere

15.00 Bæredygtige byggeprojekter
v/ Ansvarlig for Bæredygtighed, Jacqueline Briand de Crèvecoeur, ARPE & KJELDSHOLM

15.30 Byudvikling
v/ bygherrer eller rådgiver

16.00 Netværk med talere og deltagere

16.30 Afrunding

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og netværke med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og deltagere nyde den hyggelige og afslappede atmosfære og få lækre smagsprøver med årstidens råvarer fra restauranten, som er kendt for at kræse med kærlighed for detaljen.

Tilmelding

  • Få adgang til relevante aktører med en konferencebillet til DKK 3.000 + moms – Har din virksomhed ikke tidligere deltaget til en af vores netværkskonferencer, tilbyder vi at du kan kan afprøve dit første arrangement til en reduceret pris, når du booker 30 minutters virtuel 1:1 møde her, så vi kan lære dig og din virksomhed bedre at kende.
  • Få større viden om udvalgte bygge- og anlægsprojekter med et årligt Flex klippekort for 7.500 + moms. hvor du eller dine kollegaer får “fire klip”, der giver mulighed for at 1 person fra jeres virksomhed kan deltage fysisk til fire udvalgte regionale netværkskonferencer samt I får mulighed for deling af op til 2 pressemeddelelser på vores forskellige kanaler.
  • Skab dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører med et årligt BOOST medlemskab for 15.500 + moms, hvor du eller dine kollegaer får adgang med op til 2 personer pr. regional konference samt I får mulighed for deling af op til 4 pressemeddelelser på vores forskellige kanaler.

Billetter kan indenfor 30 dage modregnes i et af vores medlemskaber. 

Læs mere om, hvordan Building Network kan hjælpe dig med at få mere viden om kommende bygge- og anlægsprojekter, skabe større synlighed overfor branchens aktører og komme i tidlig dialog med nye værdifulde relationer her:

Få ekstra eksponering før, under eller efter vores konferencer

Building Network’s unikke netværksform med korte indlæg og ekstra lange netværkspauser giver os mulighed for at øge medlemsplejen yderligere. Sidste år fik medlemmerne mulighed for at synliggøre deres gode historier og nyheder kvit og frit på Building Network’s forskellige portaler.

I år kan to virksomheder fremvise deres innovative kompetencer og produkter med et regionalt partnerskab, der giver øget eksponering både fysisk og virtuelt før, under og efter vores eksklusive konferencer.

Læs mere, hvordan du får større synlighed over branchens aktører. 

Offentliggørelse af deltagerliste, billeder og video samt formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn, virksomhed, titel og link til din LinkedIn profil bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement samt at foto og evt. video offentliggøres fra arrangementet.

Deltagerlisten sendes endvidere ud med navn, virksomhed og titel på mail til alle de tilmeldte og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med og offentliggør billeder eller evt. video af dig, bedes du venligst give os besked på contact@buildingnetwork.dk.

 

 

 

 

Detaljer

Dato:
27. marts
Tidspunkt:
12:00 - 16:30

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Hotel Lautrup Park
Borupvang 2
Ballerup, 2750 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
44 68 10 00
Hjemmeside:
lautruppark.dk

Arrangementer

Seneste nyt