Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Storkøbenhavn

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom i dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører i Storkøbenhavn

17. april 11:45 - 16:15

DKK2500.00

Der er fuld gang i byudviklingen på Sjælland, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsprojekter i Storkøbenhavn. Er du interesseret i at høre mere om disse projekter, inviterer Building Network til netværkskonference mandag d. 17. april 2023. På konferencen har du blandt andet mulighed for at høre Sund & Bælt, JCN Bolig, Thybo Ejendomsudvikling, Vordingborg Biofuel og Albertslund Kommune samt tale med nogle af regionens bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører.

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Smuk natur mellem Furesø og Bagsværd Sø

Konferencen finder sted på Sinatur Hotel Frederiksdal, direkte ned til Mølleåen, midt i den smukke natur mellem Furesø og Bagsværd Sø. Husets køkken vil forkæle dig med hjemmelavede specialiteter baseret på økologi og friske lokale råvarer. Alt laves fra bunden, og følger årstidens gang.

Ambitiøse planer for eksport af grøn energi

Byggeriet af et nyt produktionsanlæg til grøn bio-metanol på Vordingborg Havn forventes klar i løbet af 2025 

Efterspørgslen på grønne bio-brændstoffer til alle former for transport som fx skibsfart, flyindustri og til vejtransport er steget betydeligt. Vordingborg Biofuel er i fuld gang med planlægningen af et nyt bio-metanol produktionsanlæg til en værdi af cirka 3 milliarder kroner, som skal hjælpe med at producere alternative flydende brændstoffer, som er en nødvendighed for at komme i mål med den grønne omstilling.

Direktør Peter Stabell præsenterer, hvordan halm fra landmænd på Sydsjælland og adgang til grøn strøm fra havvindmøller i Østersøen skal producere grøn og rentabel metanol, som skal erstatte de fossile brændstoffer, skibsfarten bruger i dag.

 

Adgang til halm fra landmænd og grøn strøm fra havvindmøller skal være med til at reducere udledningen af drivhus­gasser 

 

Masterplan Vridsløse – Illustration: COBE, Freja ejendomme og A. Enggaard

Albertslund i udvikling – en by for børnene, det grønne og fællesskaberne

Albertslund står overfor en ny æra. Igennem mange år har fortællingen om byens udvikling handlet om den nærmest eksplosive vækst i 1960’erne og 1970’erne, hvor Herstedernes landbosamfund blev til velfærdsbyen Albertslund. Byen voksede og blev bygget op på stærke demokratiske værdier og idealer om fællesskab, nærhed og bæredygtighed. Disse værdier kendetegner fortsat Albertslund og er også grundlaget for fremtidens Albertslund.

Meget har ændret sig de sidste 50 år. Familierne har andre behov og ønsker til deres bolig og hverdagsliv. De store industrivirksomheder er skiftet ud med andre erhvervstyper, og det gamle fængsel er klar til at åbne sine porte op til en helt ny fremtid.

Derfor står Albertslund Kommune nu klar til at videreudvikle en by i balance. En by der er bæredygtig – både socialt, økonomisk og miljømæssigt. Visionen er at tiltrække op mod 10.000 nye borgere til Albertslund i løbet af de kommende 10 år og skabe fremtidens by med respekt for historien. Det sker ved transformation af det tidligere fængsel Vridsløselille, arealerne omkring Coops hovedkvarter, fortætning af Albertslund Bymidte samt omdannelsen af Hersted Industripark, hvor den kommende Letbane i Ring 3 giver mulighed for at udvikle en ny stationsnær bydel.

Masterplan for Albertslund Centrum – Illustration: Urban Power og Citycon

Bofællesskab – bygherre og ildsjæle i symbiose

 

Fremtidens bofællesskab skal ose af natur, leg og haver   – Illustration Flow Studio

Kløverbakken skiller sig ud fra det klassiske boligkvarter med sine bæredygtige materialevalg og høje visioner om fremtidens bofællesskab, hvor beboere i alle aldre drager nytte af hinanden i en bæredygtig hverdag i balance.

Projektudvikler Adnan Brkic fortæller, hvordan Thybo Ejendomsudvikling hjælper en gruppe ildsjæle med at udleve en fælles drøm om at bo sammen bæredygtigt, hvor faciliteter inde som ude skal understøtte et stærkt, sjovt og udviklende fællesskab.

I Kløvermarken skabes et fælleskabsorienteret og Svanemærket byggeri med krogede og bilfri stier, hvor bofæller mødes i fælles gårdrum og værksteder – Illustration Flow Studio

Udvidelse af Københavns Lufthavn Station

 
Udvidelse af Københavns Lufthavn Station er et led i en større udvidelse af Øresundsbanen for at sikre tilstrækkelig kapacitet – illustration Arkitema

De kommende år udvider Sund & Bælt togstationen ved Københavns Lufthavn på Øresundsbanen, så der bliver plads til flere passager- og godstog på fremtidens jernbane.

Øresundsbanen er i dag tæt trafikeret og den nuværende kapacitet er udfordret. Når Femern Bælt forbindelsen åbner i 2029 forventes en øget trafik af især godstog på banen og derfor udvides togstationen ved Københavns Lufthavn.

Projektchef Rasmus Haak fortæller om udvidelsen af Ny Kastrup Station, som består af etablering af to nye perroner, en opgradering af stationsanlæg og tunneller til godstogsdrift, en ny transferløsning til terminal 3, så der kan etableres retningsdrift og sikres mere effektiv togdrift.


Den nye Københavns Lufthavn Station vil i fremtiden give nemmere adgang for rejsende med tog, fly og metro – Illustration Arkitema

Program

11.50 Frokost

12.40 Ambitiøse planer for eksport af grøn energi
v / Direktør Peter Stabell, Vordingborg Biofuel

13.05 Udvikling af Ny Kastrup Lufthavn Station
v/ Projektchef Rasmus Haak, Sund & Bælt

13.30 Byudvikling og flere nye boliger på vej
v/ Direktør for Salg og UdviklingLars P. Adamsen, JCN Bolig A/S

14.00 Netværk med talere og deltagere

15.00 Albertslund i udvikling – en by for børnene, det grønne og fællesskaberne
v/ Programleder for byudvikling Sidsel Kvist, Albertslund Kommune

15.25 Bofællesskab – bygherre og ildsjæle i symbiose
v/ Projektudvikler Adnan Brkic, Thybo Ejendomsudvikling

15.50 Netværk med de sidste talere og deltagere

16.15 Afrunding

Foreløbig deltagerliste

AA Euro  Group  Tina  Nielsen 
Albertslund Kommune Sidsel Kvist Jensen
Anlægsgartner Gottlieb A/S Christina E.  Bay
BMS A/S Søren Obel
Caspersen & Co. Jan Rubin
CN3 A/S Jacob Drachmann
CN3 A/S Mike Coombe
Department for Business & Trade (UK) Mark Chapman
FJ  Poulsen AS Martin Poulsen
Flow Studio Tobias Hellbrandt
Fortem Thomas Bech Roskjær
Fortem Mette Sofia Henningsen
Honeywell A/S Georg Markhovski
Inventarrum A/S Klaus Tønder Jensen
JCN Bolig Lars P. Adamsen
Kolon Total Inventar A/S Joan Lund
Kolon Total Inventar A/S Jytte Møller
Køge Kommune Johan Leo
Lamipro A/S David  Rosenquist
Miele Professional Claus Ryding
Miele Professional Per Westrin
NCC Building Danmark A/S Christian Jensen
OPTIMAX Jørgen Lauritsen
Pressalit Beata Richter
Proptech Lucas P. Edwards
Rehau Ole Baltzersen
RIB A/S Martin Knuppert-Hansen
SpeedLeads  Mette Schnipper
Sund & Bælt Rasmus Haak
Thybo Ejendomsudvikling Adnan Brkic
Vordingborg Biofuel Peter Stabell
Zøllner Connie Wiuff

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Dialog og netværk på terrassen

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og netværke med de øvrige deltagere. I pauserne kan oplægsholdere og deltagere nyde den hyggelige og afslappede atmosfære på terrassen og få lækre smagsprøver med årstidens råvarer fra restauranten, som er kendt for at kræse med kærlighed for detaljen.

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Tilmelding

  • Har du ikke tidligere deltaget i en af vores konferencer?
    👉 så følg linket og skriv “VIP Invitation til konference” i kommentarfeltet, så får du mulighed for at deltage kvit og frit uden behov for gæstebillet, klippekort eller medlemskab, så vores netværk kan lære dig og din virksomhed bedre at kende.
  • Har du tidligere deltaget ?
  • 👉 så tilmeld dig på knappen herunder og vælg enten en konferencebillet til DKK 3.000 + moms eller et årligt Flex klippekort for 7.500 + moms. hvor du eller dine kollegaer får “fire klip”, der giver mulighed for at 1 person fra jeres virksomhed kan deltage fysisk til fire udvalgte regionale netværkskonferencer 
  • Skab mere dialog med bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører med et årligt BOOST medlemskab for 15.500 + moms, hvor du eller dine kollegaer får adgang med op til 2 personer pr. regional konference samt I får mulighed for deling af op til 4 pressemeddelelser på vores forskellige kanaler.

Billetter kan indenfor 30 dage modregnes i et af vores medlemskaber. 

Læs mere om, hvordan Building Network kan hjælpe dig med at få mere viden om kommende bygge- og anlægsprojekter, skabe større synlighed overfor branchens aktører og komme i tidlig dialog med nye værdifulde relationer her:

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Få ekstra eksponering før, under eller efter vores konferencer

Building Network’s unikke netværksform med korte indlæg og ekstra lange netværkspauser giver os mulighed for at øge medlemsplejen yderligere. Sidste år fik medlemmerne mulighed for at synliggøre deres gode historier og nyheder kvit og frit på Building Network’s forskellige portaler.

I år kan to virksomheder fremvise deres innovative kompetencer og produkter med et regionalt partnerskab, der giver øget eksponering både fysisk og virtuelt før, under og efter vores eksklusive konferencer.

Læs mere, hvordan du får større synlighed over branchens aktører. 

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

Offentliggørelse af deltagerliste, billeder og video samt formidling af kontaktoplysninger 

Ved tilmelding til vores netværkskonferencer giver du normalt samtykke til at dit navn, virksomhed, titel og link til din LinkedIn profil bliver vist på den foreløbige deltagerliste på buildingnetwork.dk før, under og efter hvert arrangement samt at foto og evt. video offentliggøres fra arrangementet.

Deltagerlisten sendes endvidere ud med navn, virksomhed og titel på mail til alle de tilmeldte og samarbejdspartnere 1-2 dage før arrangementet samt uddeles i en printet udgave til arrangementet.

Såfremt du ikke ønsker, at vi synliggør og deler dine kontaktoplysninger med deltagere, arrangører eller konferencesteder, som vi afholder arrangementet i samarbejde med og offentliggør billeder eller evt. video af dig, bedes du venligst give os besked på contact@buildingnetwork.dk.

Foto: Ulrik M. Eriksen, SEES media

 

 

 

 

 

 

 

 

Detaljer

Dato:
17. april
Tidspunkt:
11:45 - 16:15
Pris:
DKK2500.00

Arrangør

Building Network
Telefon:
+45 93 85 75 75
E-mail:
ml@buildingnetwork.dk
Hjemmeside:
buildingnetwork.dk

Sted

Hotel Sinatur Frederiksdal
Frederiksdalsvej 360
Kgs. Lyngby, 2800
+ Google Maps
Telefon:
45854333
Hjemmeside:
http://www.sinatur.dk/hoteller/hotel-frederiksdal/

Arrangementer

Seneste nyt